+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Betyár bicska maskara ébenfa zsebkés

Szállítási idő 2-5 nap
Részletek
  • Cikkszám: MKWD-00124 490 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Betyár bicska maskara zsebkés

A Betyár bicskák magyar gyártásúak, kizárólag hagyományos, régi formavilágú magyar bicskák hagyományát megőrizve, modern kialakítással és minőségi anyagok felhasználásával készülnek. A zsebkések pengéje AUS8-A japán rozsdamentes acél. Markolata kémeny ébenfa, amely kiállja az idő próbáját. Nyitása könnyű és gyors. Korszerű keresztzár szerkezettel és zsebklippel. A nyitószemölcs a mellékelt szerszámmal, nyom nélkül leszerelhető. Az igényes csomagolásnak köszönhetően ajándéknak is kiváló választás.

Termék videó

Paraméterek

Penge hossza86mm
Penge anyagaAUS-8A rozsdamentes acél
Markolat anyagaÉbenfa
Markolat hossza108mm
Súlya112g
Zár típusaKeresztrzár
NyitásaNyitószemölcs - Körömvájat

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
GyártóBetyár bicska
Származási országMagyarország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Kapcsolódó termékek

Betyár bicska fejesgörbe ébenfa zsebkés

Betyár bicska fejesgörbe zsebkés A Betyár bicskák magyar gyártásúak, kizárólag hagyományos, régi formavilágú magyar bicskák hagyományát megőrizve, modern kialakítással és minőségi anyagok felhasználásával készülnek. A zsebkések pengéje AUS8-A japán rozsdamentes acél. Markolata kemény ébenfa, amely kiállja az idő próbáját. Nyitása könnyű és gyors. Korszerű keresztzár szerkezettel és zsebklippel. A nyitószemölcs a mellékelt szerszámmal, nyom nélkül leszerelhető. Az igényes csomagolásnak köszönhetően ajándéknak is kiváló választás.

Betyár bicska fejesgörbe csont zsebkés

Betyár bicska fejesgörbe zsebkés A Betyár bicskák magyar gyártásúak, kizárólag hagyományos, régi formavilágú magyar bicskák hagyományát megőrizve, modern kialakítással és minőségi anyagok felhasználásával készülnek. A zsebkések pengéje AUS8-A japán rozsdamentes acél. Markolata csiszolt csont, amely kiállja az idő próbáját. Nyitása könnyű és gyors. Korszerű keresztzár szerkezettel és zsebklippel. A nyitószemölcs a mellékelt szerszámmal, nyom nélkül leszerelhető. Az igényes csomagolásnak köszönhetően ajándéknak is kiváló választás.

Betyár bicska maskara csont zsebkés

Betyár bicska maskara zsebkés A Betyár bicskák magyar gyártásúak, kizárólag hagyományos, régi formavilágú magyar bicskák hagyományát megőrizve, modern kialakítással és minőségi anyagok felhasználásával készülnek. A zsebkések pengéje AUS8-A japán rozsdamentes acél. Markolata csiszolt csont, amely kiállja az idő próbáját. Nyitása könnyű és gyors. Korszerű keresztzár szerkezettel és zsebklippel. A nyitószemölcs a mellékelt szerszámmal, nyom nélkül leszerelhető. Az igényes csomagolásnak köszönhetően ajándéknak is kiváló választás.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Konyhai kés az Árukeresőn