+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Due Cigni Classic sonkaszeletelő kés

Due Cigni Classic sonkaszeletelő kés
Szállítási idő 2-5 nap
Részletek
  • Cikkszám: 2C 754/3012 860 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Due Cigni Classic sonkaszeletelő kés

Sonkaszeletelő konyhakés,kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk.

A rozsdamentes, X50Cr15MOV acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, német acél.
A kés acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált POM markolathoz. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Paraméterek

Penge hossza300mm
Penge anyagaX50Cr15MOV rozsdamentes acél
Markolat anyagaPOM

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
GyártóDue Cigni
Származási országOlaszország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Kapcsolódó termékek

Due Cigni Classic sonkaszeletelő kés

Due Cigni Classic sonkaszeletelő kés Sonkaszeletelő konyhakés,kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A rozsdamentes, X50Cr15MOV acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, német acél. A kés acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált POM markolathoz. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.