+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Fox Edge The Claw 2

Szállítási idő termékhiány
Részletek
  • Cikkszám: FE-01614 890 Ft

Termékleírás

Fox Edge The Claw 2
karambit

A Claw a FOX Edge termékcsalád új karambitja. Könnyű, gyors és rendkívül praktikus. A díjnyertes tervező, Denis Simonutti által tervezett kés tökéletes a harcművészetekhez és önvédelemhez egyaránt. A módosított penge 8Cr13Mov acélból készült, nagyon robusztus és könnyen élezhető, míg a G10 markolat maratott felületének és a hátsó acélgyűrűnek is köszönhetően a jobb fogás érdekében alakítottak ki. Pengéjét a véletlen záródás ellen keresztzár rögzíti. Flipper vagy az Emerson wave segítségével is nyitható. A klipsz átszerelhető, hogy jobb és balkezesek is használhassák.

Paraméterek

Penge hossza69mm
Penge anyaga8Cr13MoV rozsdamentes acél
Penge keménysége57-59HRC
Penge vastagsága3mm
Markolat anyagaG10
Teljes hossza175mm
Súlya127g
Zár típusaKeresztzár
TervezőDenis Simonutti

Egyéb adatok

Szállítási időtermékhiány
GyártóBlack Fox

Vélemények

5 (1 Szavazat)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Nem értem, hogy lehet ilyen olcsó!

2022-06-15 13:37:52

A leírással ellentétben nem mondanám könnyűnek, viszont kellően robosztus. Árához képest elképesztően jónak tűnik. A flipper nyitás a pöcök visszaforduló formája miatt határozottabb indítást igényel, de nyitott állapotban épp ettől a designtól lesz jó a fogása. A keresztzár baromi erős, ami szintén nehezíti a filpperes nyitást, de cserében jól is tart persze. Egyébként nem írják sehol, de csapágyas. Az Emerson Wave fantasztikusan működik, bár ebben nincs összehasonlítási alapom, ránézésre vannak kampósabb megoldások, de némi gyakorlással rá lehet érezni a megfelelő irányból való kirántásra, ami garantálja a nyitást. Persze kell, hogy bírja a gatya anyaga és pl. svédzsebbel felejtős, de egy átlag farmerrel megbízható módszernek tűnik. Kiemelném még a markolatgyűrű minőségét. Kifejezetten jól használható igazi karambit ez! Nyilván nem csúcs anyagokból készült, de ilyen áron ilyen funkcionalitást nem láttam még.

Kapcsolódó termékek

Fox Edge Mandatory Fun G10

Fox Edge Mandatory Fun G10 zsebkés A Fox Edge Mandatory Fun egy flipperes nyitású zsebkés, amely a stílusosságot és a tartósságot ötvözi. A rozsdamentes penge 3 mm vastag, 8Cr13MoV acélból készült, fekete, kőmosott kivitelben. A markolatpanel G10-ből készült, keretzárral, egy övklipsszel és zsinórfurattal. A penge mindkét oldalán található nyitószemölcs vagy flipper lehetővé teszi a kés kinyitását akkor is, ha a keze csúszós, ezenkívül bal- és jobbkezesek is használhatják. A rozsdamentes acélból készült váz, kivételes szilárdságot biztosít a konstrukciónak, az ebből kialakított keretzár stabilan rögzíti zsebkést nyitott állapotban. Kiváló választás a mindennapi használathoz.

Fox Edge The Claw 1

Fox Edge The Claw 1 karambit A Claw a FOX Edge termékcsalád új karambitja. Könnyű, gyors és rendkívül praktikus. A díjnyertes tervező, Denis Simonutti által tervezett kés tökéletes a harcművészetekhez és a mindennapi munkához egyaránt. A módosított penge 8Cr13Mov acélból készült, nagyon robusztus és könnyen élezhető, míg a G10 markolat maratott felületének és a hátsó acélgyűrűnek is köszönhetően a jobb fogás érdekében alakítottak ki. Pengéjét a véletlen záródás ellen keresztzár rögzíti. Flipper vagy az Emerson wave segítségével is nyitható. A klipsz átszerelhető, hogy jobb és balkezesek is használhassák.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Konyhai kés az Árukeresőn