+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Kai Seki Magoroku gyémánt és kerámia kézi élező

Szállítási idő 2-5 nap
Részletek
  • Cikkszám: AP-030810 790 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Kai Seki Magoroku gyémánt és kerámia kézi élező

Egyszerűen könnyű élezésre vágyik? A Seki Magoroku élezővel, gyorsan megoldható a késünk élezése, három egyszerű lépésben.
Az élező első, legkeményebb része, 4 darab, 270 grain finomságú gyémántszemcsés lapok, a kitompult, életlen késeknek tud új élt varázsolni. A középső, 150 grain finomságú, kerámiából készült korongok élessé teszi a kést és végül a harmadik lépcsőben az 1000 grain finomságú kerámia rudak eltüntetik a sorját és borotva élessé teszi a pengét.

Termék videó

Paraméterek

Mérete13.8 x 5.1 x 5.7 cm

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
GyártóKAI

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Ezt vásárolták hozzá

Smith´s hordozható 2 lépcsős késélező

Smith´s hordozható 2 lépcsős késélező A Smith's hordozható 2 lépcsős késélező egy praktikus eszköz, amely segít a kések élesítésében és fenntartásában. Ez az eszköz ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megőrizni a kések élességét és hatékonyságát. Az első lépésben egy durva csiszoló felület található, amely eltávolítja a kések éléről a kopott részeket és visszaadja nekik az eredeti élt. A második lépés finomabb élezész biztosít, amely finomhangolja és simítja a kés élét. Ezáltal még élesebb lesz a vágás és könnyebben használható lesz a kés. Az eszköz kompakt méretű és könnyen hordozható, így bárhol használhatjuk: otthoni konyhában, pikniken vagy campingezés közben is. Gumi talp Mérete 5,7x7,5x2,4 cm

Kai Wasabi Black hámozó kés 10.cm

Kai Wasabi Black hámozó kés 10.cm Kis méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black Santoku kés

Kai Wasabi Black Santoku kés Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm

Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black szeletelő kés

Kai Wasabi Black szeletelő kés Szeletelő konyhakés, kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél, köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Tim Mälzer Kamagata általános konyhakés 9.cm

Kai Tim Mälzer Kamagata általános konyhakés 9.cm A Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű. Tökéletes japán minőség és pontosság. Kis méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a konyhában. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black kenyérvágó kés

Kai Wasabi Black kenyérvágó kés 23.cm A KAI kenyérvágó késének mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli fel mindkettőt. Hosszú pengéjével, nagy kenyerek felszeletelésére is kiválóan alkalmas. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

CRKT Flat Out zsebkés
Kosárba

CRKT Flat Out zsebkés Matthew Lerch régebben ékszer és órakészítéssel foglalkozott, és mára komoly hírnevet szerzett magának, mint egy egyedi késkészítő. A szakértelmét a Flat Out létrehozásánál kamatoztatta. A lenyűgöző profilú, karcsú penge a spearpoint stílussal kezdődik, és egy rendkívül ergonomikus és formás markolattal folytatódik. Finom részletek, mint a két tónusú szatén felület a pengén és a gyöngyfúvott markolat, magas esztétikai érzékről tanúskodik. A nyitásban sincs lemaradva a Flat Out, nyisd meg mindössze 30 fokot, és az OutBurst nyitásrásegítés átveszi a lendületet és a pengét megdöbbentően gyors sebességgel nyitja. A keretzár szilárdan tartja a helyén a pengét.

Kai Wasabi Black szakácskés készlet táskával
Ingyenes szállítás

KAI Wasabi Black szakácskés készlet, 5db szakácskéssel, késtartó táskával A készlet tartalma: KAI Wasabi Black általános konyhakés 10 cm-es pengehossz 6710P KAI Wasabi Black általános konyhakés 15 cm-es pengehossz 6715U KAI Wasabi Black santoku szakácskés 16,5 cm-es pengehossz 6716S KAI Wasabi Black szakácskés 20 cm-es pengehossz 6720C KAI Wasabi Black szeletelőkés 23 cm-es pengehossz 6723L KAI késtartó táska DM-0781 A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.