A Kai Kaname pengéi alapvetően egy rendkívül kemény, 60-62 (±1) HRC keménységű VG Xeos acélból készülnek, amelyet két réteg rozsdamentes acél borít. Ez a különleges gyártási módszer kiváló és tartósan éles, vékony vágóéllel rendelkezik, amely használat közben sima és pontos vágásokat biztosít. A lehető legjobb markolat kialakításához összegyűjtötték a konyhai szakemberek és a végfelhasználók visszajelzéseit és tapasztalatait. Az eredmény egy kézzel készített, fekete pakkafa nyél, amely zökkenőmentes átmenetet képez a nyél és a támasz között. Nyolcszögletű, ergonomikus formája jó irányíthatóságot biztosít vágás közben, miközben a kés biztonságosan és kényelmesen fekszik a kézben.
Kedves Vásárlóink!
Webáruházunkat egy rövid időre bezártuk, hogy új funkciókkal, izgalmas termékekkel és még jobb kiszolgálással várhassuk Önöket a jövőben.
Kérjük, nézzenek vissza később, addig is köszönjük a türelmet!
Üdvözlettel, az EzKes csapata
Kai Seki Magoroku Kaname Kiritsuke japán konyhakés 15.cm
Szállítási idő | 2-5 nap |
Termékleírás
A Kai Kaname pengéi alapvetően egy rendkívül kemény, 60-62 (±1) HRC keménységű VG Xeos acélból készülnek, amelyet két réteg rozsdamentes acél borít. Ez a különleges gyártási módszer kiváló és tartósan éles, vékony vágóéllel rendelkezik, amely használat közben sima és pontos vágásokat biztosít. A lehető legjobb markolat kialakításához összegyűjtötték a konyhai szakemberek és a végfelhasználók visszajelzéseit és tapasztalatait. Az eredmény egy kézzel készített, fekete pakkafa nyél, amely zökkenőmentes átmenetet képez a nyél és a támasz között. Nyolcszögletű, ergonomikus formája jó irányíthatóságot biztosít vágás közben, miközben a kés biztonságosan és kényelmesen fekszik a kézben.
Paraméterek
Penge hossza | 150mm |
Penge anyaga | VG-Xeos rozsdamentes acél mag |
Markolat anyaga | laminált keményfa (pakka wood) |
Markolat hossza | 130mm |
Súlya | 134g |
Egyéb adatok
Szállítási idő | 2-5 nap |
Gyártó | Kai Seki Magoroku Kaname |
Származási ország | Japán |
Kapcsolódó termékek
A Kai Kaname pengéi alapvetően egy rendkívül kemény, 60-62 (±1) HRC keménységű VG Xeos acélból készülnek, amelyet két réteg rozsdamentes acél borít. Ez a különleges gyártási módszer kiváló és tartósan éles, vékony vágóéllel rendelkezik, amely használat közben sima és pontos vágásokat biztosít. A lehető legjobb markolat kialakításához összegyűjtötték a konyhai szakemberek és a végfelhasználók visszajelzéseit és tapasztalatait. Az eredmény egy kézzel készített, fekete pakkafa nyél, amely zökkenőmentes átmenetet képez a nyél és a támasz között. Nyolcszögletű, ergonomikus formája jó irányíthatóságot biztosít vágás közben, miközben a kés biztonságosan és kényelmesen fekszik a kézben.
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.