KAI Seki Magoroku Red Wood konyhakés 15.cm
Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra.
Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a konyhában.Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.
Penge hossza: | 150mm |
Penge anyaga: | 6A/1K6 rozsdamentes acél |
Penge keménysége: | 58HRC |
Markolat anyaga: | Pakkawood |
Markolat hossza: | 120mm |
Szállítási idő | termékhiány |
Termék dokumentáció | kai_seki_magoroku_red_wood_deba_szakacskes_10_5_cm.pdf |
Gyártó | KAI Seki Magoroku Red Wood |
Származási ország | Japán |
13 990 Ft
Work Sharp Benchtop Whetstone asztali, élező fenőkő A Work Sharp Whetstone egy szögsegéddel ellátott, két oldalas vizes élező fenőkő, késekhez és más szerszámokhoz. Az 1000 és 6000 grites finomságú, kövek hihetetlenül éles él kialakítását teszik lehetővé. Az 1000-es oldal segít rendbe hozni a tompa vagy sérült élt, a 6000 grites oldal pedig különösen finom élt eredményez. Ezek a vizes kövek tartósak, gyorsan lehet velük dolgozni és használat közben keletkező iszap tovább javítja hatékonyságát. Az élező talpa csúszásmentes és a tartó segít nedvesen tartani a köveket. A készlet tartalma: 1000/6000 grit finomságú korund kő Eltávolítható 15 és 17 fokos szögtartó segéd Stabil, csúszásgátló tartó
14 290 Ft
Böker Magnum Outdoor Cuisine III zsebkés A kézreálló rózsafa markolat nagyon kényelmes fogást biztosít, így a munkavégzés rendkívül könnyű és hatékony. A japán Nakiri penge, bármilyen vágási feladatot elvégez. Ideális választás szabadtéri sütés-főzéshez, étkezéshez, kempingezéshez.
KAI Seki Magoroku Red Wood santoku szakácskés 17.cm Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.
KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 15.5 cm A Deba kés használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes lehet a konyhában. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.
KAI Seki Magoroku Red Wood szakácskés 20.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.
Információ
Kapcsolat
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.