+

Ingyenes kiszállítás 40.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

KAI Seki Magoroku Red Wood Santoku szakácskés 17.cm

Szállítási idő 2-5 nap
Részletek
  • Cikkszám: MGR-0170S34 690 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

KAI Seki Magoroku Red Wood santoku szakácskés 17.cm

Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

Paraméterek

Penge hossza170mm
Penge anyaga6A/1K6 rozsdamentes acél
Markolat anyagaPakkawood
Markolat hossza134mm

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
Termék dokumentációkai_seki_magoroku_red_wood_santoku_szakacskes_17_cm.pdf
GyártóKAI Seki Magoroku Red Wood
Származási országJapán

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Ezt vásárolták hozzá

KAI zöldség és gyümölcskés

KAI zöldség és gyümölcskés Kis méretű hámozó, gyümölcs konyhakés, hámozáshoz, vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A cseresznyefából készült markolat, kialakítása kényelmes használatot biztosít. A szintén cseresznyefa tokban, biztonságosan tárolhatjuk a kést. Penge hossza: 97 mm (élhossz:92mm) Penge anyaga: 420J2 rozsdamentes acél Markolat hossza: 95 mm Markolat anyaga: cseresznyefa

Böker Plus Fire starter
Kosárba

Böker Plus Fire starter tűzgyújtó alumínium tokban Ideális eszköz a túrázás, kemping, horgászat, vadászat és más szabadtéri tevékenységekhez. Alkalmazható bármilyen körülmények között, beleértve a nedves időjárás vagy alacsony hőmérsékletet.Kicsi, könnyű, helytakarékos és könnyen hordozható. A csúszásmentes alumínium fogantyú stabil fogást biztosít minden körülmények között. Az alumínium ház végében egy iránytűt is található. Használható kb.ezerszer. Tulajdonságok: Szín: Fekete Anyaga: Ferrocérium(a gyújtó),eloxált alumínium(a tok),rozsdamentes acél(kaparó) Üvegnyitó, vonalzó, térkép távolságmérő, lánc.

Kai Seki Magoroku gyémánt és kerámia élező, japán élű késekhez

Kai Seki Magoroku gyémánt és kerámia kézi élező, japán, egyoldali élezésű késekhez Mindeddig problémát jelentett az egyoldali, úgynevezett vésőélű, (deba,yanagiba stb.) japán kések, otthoni élezése. Az új Seki Magoroku élezőjével, gyorsan megoldható ezeknek a típusú késeknek az élezése, három egyszerű lépésben. Az élező első, legkeményebb része, 2 darab, 270 grain finomságú gyémántszemcsés lap, a kitompult, életlen késeknek tud új élt varázsolni. A középső, 150 és 1000 grain finomságú, kerámiából készült korongok élessé teszi a kést és végül a harmadik lépcsőben az 1000 grain finomságú kerámia rudak eltüntetik a sorját és borotva élessé teszi a pengét.

KAI whetstone 3000 késélező fenőkő

KAI whetstone 3000 grain vizes késélező fenőkő A KAI 3000-es finomságú fenőköve, borotvaélt és polírozott felületet ad. A mellékelt tartóban biztonságosan használhatjuk a fenőkövet.Használat előtt vízbe kell helyezni a fenőkövet, hogy teljesen ellepje és addig áztatni vízben míg kis buborékok jönnek fel a vízből a fenőkőből. 3000 grain finomságú, vizes kő. Fenőkő mérete:178x59x28mm Tartóval::252x94x17mm

KAI Combination whetstone 400-1000 késélező fenőkő

KAI Combination whetstone 400-1000 grain vizes késélező fenőkő A KAI kétoldalas, vizes fenőköve a napi szintű élezés eszköze. A 400-as finomságú oldal akár átprofilozáshoz az 1000-es pedig mindennapos élezéshez, karbantartáshoz. Kétoldalas kialakításának köszönhetően egy fenőkővel is borotva élesre fenhetjük késeinket. A mellékelt tartóban biztonságosan használhatjuk a fenőkövet.Használat előtt vízbe kell helyezni a fenőkövet, hogy teljesen ellepje és addig áztatni vízben míg kis buborékok jönnek fel a vízből a fenőkőből. 400 és 1000 grain finomságú, vizes kő. Fenőkő mérete:178x59x28mm Tartóval::252x94x35mm

KAI Seki Magoroku Red Wood hámozókés 10.cm

KAI Seki Magoroku Red Wood hámozókés 10.cm Kis méretű hámozó konyhakés, hámozáshoz,vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Böker waterstone 3000-8000 grit

Böker vizes fenőkő 3000-8000 grit Használat előtt vízbe kell helyezni a fenőkövet, hogy teljesen ellepje és addig áztatni vízben míg kis buborékok jönnek fel a vízből a fenőkőből. Kétoldalas kialakításának köszönhetően egy fenőkővel is borotva élesre fenhetjük késeinket. A mellékelt tartó biztosítja a csúszásmentes használatot. 3000 és 8000 grit finomságú, vizes kő.

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő 21.cm

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő kés 21.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

Kai Shun Classic hámozókés 10.cm
Ingyenes szállítás

A Kai Shun Classic hámozókés 10 cm-es, kézzel kovácsolt japán acélból készült. A nagy minőségű acélnak és a precíz feldolgozásnak köszönhetően a pengéje rendkívül éles és tartós. A hossza ideális alapanyaghoz illeszkedik, így tökéletesen alkalmas zöldségek és gyümölcsök hámozására. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kapcsolódó termékek

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő 21.cm

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő kés 21.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

KAI Seki Magoroku Red Wood Usuba szakácskés

KAI Seki Magoroku Red Wood Usuba szakácskés Tradicionális, japán zöldségvágó-szeletelő Usuba szakácskés, Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz. Egyoldalú leélezése miatt, rendkívül vékony szeletek vágására alkalmas. Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 16.5 cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 16.5 cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.