+

Ingyenes kiszállítás 40.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Kai Shun Classic csontozókés 15.cm

Szállítási idő 2-5 nap
Részletek
  • Cikkszám: DM-071068 390 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Kai Shun Classic damaszk pengés csontozókés 15.cm Vékony pengés csontozókés, ami a penge alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Termék videó

Paraméterek

Penge hossza150mm
Penge anyagaVG-MAX rozsdamentes acél mag, oldalanként 34 rétegű damaszk
Markolat anyagafekete pakkafa
Markolat hossza122mm

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
Termék dokumentációkai_shun_classic_csontozokes_15_cm.pdf
GyártóKai Shun Classic
Származási országJapán

Vélemények

5 (2 Szavazat)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)

Julcsi

2021-10-20 15:48:23

Itt kezdődik a "KÉS" Öröm vele dolgozni a konyhában !

Tamás

2021-07-21 10:33:26

Egyszerűen tökéletes! Gyönyörű darab és borotva éles.

Ezt vásárolták hozzá

KAI síkoló, tisztító fenőkő

KAI síkoló, tisztító fenőkő A fenőkövek vízszintes síkja az használat során egy idő után eltérhet a teljesen síktól, kigödrösödik, ezért az élezés előtt a felület síkolása, kiegyenlítése szükséges lehet. KAI tisztító-egyengető kővel ez gyorsan orvosolható, hogy újra egyenes felületet használhassunk. Használat előtt áztassa a síkolókövet a vízbe körülbelül 10-20 percig.Használat közben is használjunk bőséges vizet a levált szemcsék lemosásához.Mozgassa a simítókő bordás oldalát előre-hátra a fenőkő felületén, amíg a sík felület helyre nem áll. Ezután mozgassa a simítókő bordás oldalát a fenőkő négy szélén, hogy lekerekítse a sarkokat a repedések vagy sérülések elkerülése érdekében. Mérete: 169 x 55 x 30 mm

KAI Combination whetstone 3000-6000 késélező fenőkő

KAI Combination whetstone 3000-6000 grain vizes késélező fenőkő A KAI 3000-6000-es finomságú fenőköve, borotvaélt és polírozott felületet ad. Kétoldalas kialakításának köszönhetően egy fenőkővel is borotva élesre fenhetjük késeinket. A mellékelt tartóban biztonságosan használhatjuk a fenőkövet.Használat előtt vízbe kell helyezni a fenőkövet, hogy teljesen ellepje és addig áztatni vízben, míg kis buborékok jönnek fel a vízből a fenőkőből. 3000-6000 grain finomságú, vizes kő. Fenőkő mérete:178x59x28mm Tartóval: 252x94x35mm

Kai Shun késtartó táska
Ingyenes szállítás
Kosárba

Kai Shun késtartó táska A KAI Shun késtartó táska ideális tárolást biztosít az értékes szakácskéseinek, elsősorban a profi szakácsok, séfek részére. A táskában kilenc nagy kés, nyolc kisebb kés és egyéb kiegészítők férnek el. A táska könnyedén tisztítható,anyaga gyöngyvászon.

Kai Shun Classic Gokujo csontozókés 15.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic Gokujo damaszk pengés csontozókés 15.cm A Kai Shun Classic Gokujo csontozókés egy igazán exkluzív, nagyon finom kidolgozású konyhakés. A japán stílusú, klasszikus élelmiszeripari termékeket gyártó Kai Shun cég a legjobb minőséget kínálja. Vékony pengéje, alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. Az ergonómikus forma lehetővé teszi az optimális irányított használatot. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kapcsolódó termékek

Kai Shun Classic Gokujo csontozókés 15.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic Gokujo damaszk pengés csontozókés 15.cm A Kai Shun Classic Gokujo csontozókés egy igazán exkluzív, nagyon finom kidolgozású konyhakés. A japán stílusú, klasszikus élelmiszeripari termékeket gyártó Kai Shun cég a legjobb minőséget kínálja. Vékony pengéje, alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. Az ergonómikus forma lehetővé teszi az optimális irányított használatot. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic szakácskés 15.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés szakácskés 15.cm A Kai Shun Classic szakácskés egy kiváló minőségű, japán konyhai kés.Ez a professzionális minőségű szerszám minden olyan felhasználónak ideális választás, akik igénylik a magas minőséget és az elérhető legjobb teljesítményt. Ideális választás szeleteléshez, aprításhoz. A ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic granton Santoku kés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic granton damaszt pengés Santoku kés 18.cm A Kai Shun Classic granton Santoku egy professzionális japán szakácskés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, ergonómikusan formált markolat biztonságot és komfortot nyújt a használat során. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.