Kai Shun Classic damaszk pengés csontozókés 15.cm Vékony pengés csontozókés, ami a penge alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic granton Santoku kés 18.cm
Szállítási idő | 2-5 nap |
Termékleírás
Kai Shun Classic granton damaszt pengés Santoku kés 18.cm A Kai Shun Classic granton Santoku egy professzionális japán szakácskés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, ergonómikusan formált markolat biztonságot és komfortot nyújt a használat során. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Termék videó
Paraméterek
Penge hossza | 180mm |
Penge anyaga | VG-MAX rozsdamentes acél mag, oldalanként 34 rétegű damaszk |
Markolat anyaga | fekete pakkafa |
Markolat hossza | 122mm |
Egyéb adatok
Szállítási idő | 2-5 nap |
Termék dokumentáció | kai_shun_classic_santoku_kes_18_cm.pdf |
Gyártó | Kai Shun Classic |
Származási ország | Japán |
Vélemények
Vinmuo
2021-10-02 17:32:09
Renkívül szép, japán damaszk konyhakés, örök darab. Hibátlan kiszolgálás, köszönöm !
Kapcsolódó termékek
Kai Shun Classic Santoku kés 14.cm
77 790 Ft
Kai Shun Classic damaszk pengés Santoku kés A Kai Shun Classic Santoku kés egy japán konyhai késtípus, amelyet a tradicionális japán szakácsok használnak. Kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra ételek előkészítésére a főzéshez. A kisebb pengének és az ergonómiailag tervezett markolatnak köszönhetően a santoku konyhakéssel nagy precizitással és stabilitással vághat. A D profilú markolat kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic damaszk pengés Santoku kés A Kai Shun Classic Santoku kés egy japán konyhai késtípus, amelyet a tradicionális japán szakácsok használnak. Kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra ételek előkészítésére a főzéshez. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.