+
A Csomagküldő.hu szállítással küldött csomagoknak az átadó pontjai többségének a jelenlegi nyitva tartása 15.óráig tart. Kérjük ezt vegye figyelembe a szállítás kiválasztásakor! Köszönjük.

Kai Wasabi Black kenyérvágó kés

Kai Wasabi Black kenyérvágó kés
  • Cikkszám: 6723B16 590 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Kai Wasabi Black kenyérvágó kés 23.cm

A KAI kenyérvágó késének mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli fel mindkettőt.Hosszú pengéjével, nagy kenyerek felszeletelésére is kiválóan alkalmas.
A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Paraméterek

Penge hossza:230mm
Penge anyaga:6A/1K6 rozsdamentes acél
Penge keménysége:56 HRC ±1
Markolat anyaga:polypropylén - bambuszpor
Markolat hossza:126mm

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
Termék dokumentációkai_wasabi_black_kenyervago_kes.pdf
GyártóKAI Wasabi Black
Származási országJapán

Ezt vásárolták hozzá

KAI Combination whetstone 400-1000 késélező fenőkő

KAI Combination whetstone 400-1000 grain vizes késélező fenőkő A KAI kétoldalas, vizes fenőköve a napi szintű élezés eszköze. A 400-as finomságú oldal akár átprofilozáshoz az 1000-es pedig mindennapos élezéshez, karbantartáshoz. Kétoldalas kialakításának köszönhetően egy fenőkővel is borotva élesre fenhetjük késeinket. A mellékelt tartóban biztonságosan használhatjuk a fenőkövet.Használat előtt vízbe kell helyezni a fenőkövet, hogy teljesen ellepje és addig áztatni vízben míg kis buborékok jönnek fel a vízből a fenőkőből. 400 és 1000 grain finomságú, vizes kő. Fenőkő mérete:178x59x28mm Tartóval::252x94x35mm

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black flexibilis filézőkés 18.cm

Kai Wasabi Black flexibilis filézőkés 18.cm Hajlékony pengés( flexibilis) pengés filéző kés, Halak, húsok vágására, A filézés, szeletelés vagy a szálkák átvágása egyaránt könnyűvé válik ezzel a késsel. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black konyhakés 15.cm

Kai Wasabi Black általános konyhakés 15.cm Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Nakiri kés

Kai Wasabi Black Nakiri kés Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz.A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black szakácskés 15.cm
-4.4%

Kai Wasabi Black szakácskés 15.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm

Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI zöldség és gyümölcskés

KAI zöldség és gyümölcskés Kis méretű hámozó, gyümölcs konyhakés, hámozáshoz, vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A cseresznyefából készült markolat, kialakítása kényelmes használatot biztosít. A szintén cseresznyefa tokban, biztonságosan tárolhatjuk a kést. Penge hossza: 97 mm (élhossz:92mm) Penge anyaga: 420J2 rozsdamentes acél Markolat hossza: 95 mm Markolat anyaga: cseresznyefa

Kosárba
Részletek
Scanpan Classic Baguette szendvics kés

Scanpan Classic Baguette szendvics kés Szendvics kés, amely egy kisebb kenyérvágó késre emlékeztet. A penge alakjának és kialakításának köszönhetően ideális szendvics készítéshez.Segítségével könnyen szeletelhetjük a hozzávalókat A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Scanpan Spectrum vágódeszka hámozó késsel

Scanpan Spectrum vágódeszka hámozó késsel Higiénikus, könnyen tisztítható műanyag vágódeszka 1 db magas széntartalmú acél hámozó kés, tapadás mentes bevonattal, 9 cm-es pengével. A késhez tartozik egy élvédő tok is. Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.

Kosárba
Részletek

Kapcsolódó termékek

Kai Wasabi Black flexibilis filézőkés 18.cm

Kai Wasabi Black flexibilis filézőkés 18.cm Hajlékony pengés( flexibilis) pengés filéző kés, Halak, húsok vágására, A filézés, szeletelés vagy a szálkák átvágása egyaránt könnyűvé válik ezzel a késsel. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black konyhakés 15.cm

Kai Wasabi Black általános konyhakés 15.cm Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black szakácskés 23.5.cm

Kai Wasabi Black szakácskés 23.5cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kapcsolat

  • 2151 Fót Vadvirág.u. (A cím a Dunakeszi Okmányiroda nyilvántartás szerinti címe,nem értékesítőhely)
  • +36.70.41.50.806
  • info.[kukac.]ezkes[.pont.].hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu