+

Ingyenes kiszállítás 40.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Kai Wasabi Black Santoku kés

Szállítási idő 2-5 nap
Részletek
  • Cikkszám: 6716S22 890 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Kai Wasabi Black Santoku kés Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Paraméterek

Penge hossza165mm
Penge anyaga6A/1K6 rozsdamentes acél
Markolat anyagapolypropylén - bambuszpor
Markolat hossza126mm

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
Termék dokumentációkai_wasabi_black_santoku_kes.pdf
GyártóKAI Wasabi Black
Származási országJapán

Vélemények

5 (4 Szavazat)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ildikó

2021-10-20 14:29:59

Nagyszerű kés, mindent meg lehet vele oldani a főzésnél.Bejött ez a japán formavilág!

László

2021-07-21 10:36:08

Világbajnok! Napi szinten használom, rendkívül elégedett vagyok vele.

Picur

2020-10-02 16:45:37

Ismerős ajánlotta, nem tévedett

2020-08-19 07:06:25

Csak ezt használom a főzésnél mióta megvan.Jó vele dolgozni, ennyi.5*

Ezt vásárolták hozzá

Kai Seki Magoroku gyémánt és kerámia kézi élező

Kai Seki Magoroku gyémánt és kerámia kézi élező Egyszerűen könnyű élezésre vágyik? A Seki Magoroku élezővel, gyorsan megoldható a késünk élezése, három egyszerű lépésben. Az élező első, legkeményebb része, 4 darab, 270 grain finomságú gyémántszemcsés lapok, a kitompult, életlen késeknek tud új élt varázsolni. A középső, 150 grain finomságú, kerámiából készült korongok élessé teszi a kést és végül a harmadik lépcsőben az 1000 grain finomságú kerámia rudak eltüntetik a sorját és borotva élessé teszi a pengét.

Global hámozó kés 8.cm
Kosárba

Global hámozó kés 8.cm A professzionális minőségű japán acélból készült, kis méretű hámozó konyhakés egyedülállóan éles, sokoldalúan használható, hámozáshoz,vágási és aprítási feladatokra. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az ergonomikus, rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

KAI whetstone 3000 késélező fenőkő

KAI whetstone 3000 grain vizes késélező fenőkő A KAI 3000-es finomságú fenőköve, borotvaélt és polírozott felületet ad. A mellékelt tartóban biztonságosan használhatjuk a fenőkövet.Használat előtt vízbe kell helyezni a fenőkövet, hogy teljesen ellepje és addig áztatni vízben míg kis buborékok jönnek fel a vízből a fenőkőből. 3000 grain finomságú, vizes kő. Fenőkő mérete:178x59x28mm Tartóval::252x94x17mm

KAI Combination whetstone 400-1000 késélező fenőkő

KAI Combination whetstone 400-1000 grain vizes késélező fenőkő A KAI kétoldalas, vizes fenőköve a napi szintű élezés eszköze. A 400-as finomságú oldal akár átprofilozáshoz az 1000-es pedig mindennapos élezéshez, karbantartáshoz. Kétoldalas kialakításának köszönhetően egy fenőkővel is borotva élesre fenhetjük késeinket. A mellékelt tartóban biztonságosan használhatjuk a fenőkövet.Használat előtt vízbe kell helyezni a fenőkövet, hogy teljesen ellepje és addig áztatni vízben míg kis buborékok jönnek fel a vízből a fenőkőből. 400 és 1000 grain finomságú, vizes kő. Fenőkő mérete:178x59x28mm Tartóval::252x94x35mm

Kai Wasabi Black hámozó kés 10.cm

Kai Wasabi Black hámozó kés 10.cm Kis méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black szakácskés 15.cm

Kai Wasabi Black szakácskés 15.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black flexibilis filézőkés 18.cm

Kai Wasabi Black flexibilis filézőkés 18.cm Hajlékony pengés( flexibilis) pengés filéző kés, Halak, húsok vágására, A filézés, szeletelés vagy a szálkák átvágása egyaránt könnyűvé válik ezzel a késsel. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm

Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black kenyérvágó kés

Kai Wasabi Black kenyérvágó kés 23.cm A KAI kenyérvágó késének mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli fel mindkettőt. Hosszú pengéjével, nagy kenyerek felszeletelésére is kiválóan alkalmas. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Shun Classic hámozó-díszítő kés
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés hámozó-díszítő kés Kis méretű, hámozó-díszítő konyhakés.Hámozáshoz,zöldségek dekoratív kialakításához. A madárcsőr pengeforma ideális a zöldségek díszítő feldolgozásához Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kapcsolódó termékek

Kai Wasabi Black Nakiri kés

Kai Wasabi Black Nakiri kés Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz.A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black Deba kés 15.cm

Kai Wasabi Black Deba kés 15.cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.