+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 15.cm

Szállítási idő 2-5 nap
Részletek
  • Cikkszám: 6715Y19 140 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 15.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Paraméterek

Penge hossza150mm
Penge anyaga6A/1K6 rozsdamentes acél
Penge vastagsága2.5mm
Markolat anyagapolypropylén - bambuszpor
Markolat hossza126mm

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
Termék dokumentációkai_wasabi_black_yanagiba_halszeletelo_kes_15_cm.pdf
GyártóKAI Wasabi Black
Származási országJapán

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Ezt vásárolták hozzá

KAI késélező élszög tartó

KAI késélező élszög tartó A nylonból készült Kai élezősegéd nagyon megkönnyíti a kezdők számára az élezés gyakorlását. A Kai élezősegédnek köszönhetően mindig megmarad az optimális élezési szög. Óvatosan csúsztassuk a pengére és kezdődhet az élezés.Használat után alaposan távolítsuk el a maradék fenőkő szemcséket.

KAI rugalmas vágólap L méret 37x27 cm

KAI rugalmas vágólap L méret A Kai rugalmas vágólapja csak 2 mm vastag, egységnyi jelölésekkel, amik megkönnyítik a hús vagy halszeletek egyformára vágását. A műanyag lapot ezüstionokkal keverik, ezért antibakteriális hatása is van. Minden amatőr szakács számára ajánlott!

Moskito multifogó
Kosárba

Moskito multifogó Megfontolt, gondos tervezés eredménye ez a multifogó, amely kiváló ár-érték arányban, remekül használható funkciókkal rendelkezik.Nem hiányozhat belőle egy BIT készlet sem, melyben minden fontosabb profil megtalálható.Minden funkció pengebiztosítással rendelkezik a kiemelten biztonságos használatért. Anyaga: 440 rozsdamentes acél Teljes hossza:178mm Funkciók: masszív rugós fogó, drótvágóval 75 mm-es penge pengebiztosítással 75 mm-es kötélvágó penge konzervnyitó sörnyitó 6-os, 4-es, 3-as kulcs kétoldalas fémreszelő (finom,durva) lyukasztó lapofejű csavarhúzó fűrész BIT készlet 12 db különböző fejjel (6db imbusz,3db lapos,3db csillag csavarhúzó fej)

KAI Combination whetstone 400-1000 késélező fenőkő

KAI Combination whetstone 400-1000 grain vizes késélező fenőkő A KAI kétoldalas, vizes fenőköve a napi szintű élezés eszköze. A 400-as finomságú oldal akár átprofilozáshoz az 1000-es pedig mindennapos élezéshez, karbantartáshoz. Kétoldalas kialakításának köszönhetően egy fenőkővel is borotva élesre fenhetjük késeinket. A mellékelt tartóban biztonságosan használhatjuk a fenőkövet.Használat előtt vízbe kell helyezni a fenőkövet, hogy teljesen ellepje és addig áztatni vízben míg kis buborékok jönnek fel a vízből a fenőkőből. 400 és 1000 grain finomságú, vizes kő. Fenőkő mérete:178x59x28mm Tartóval::252x94x35mm

Kapcsolódó termékek

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 21.cm

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 21.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black Santoku kés

Kai Wasabi Black Santoku kés Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 24.cm

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 24.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél, köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.