+

Ingyenes kiszállítás 40.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Kasumi Diacross Gyuto japán konyhakés 21 cm

Szállítási idő 2-5 nap
Részletek
  • Cikkszám: DC-700/2120 890 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Kasumi Diacross Gyuto japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Általános szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.

Paraméterek

Penge hossza210mm
Penge anyagaDaido 1K6 rozsdamentes acél
Penge vastagsága2mm
Markolat anyagaRozsdamentes acél
Teljes hossza310mm
Súlya140g

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
GyártóKasumi Diacross
Származási országJapán

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Ezt vásárolták hozzá

Satake Satoru japán hámozó kés 10.cm

Satake Satoru japán hámozó kés 10.cm Professzionális minőségű japán acélból készült, kis méretű hámozó konyhakés egyedülállóan éles, sokoldalúan használható, hámozáshoz,vágási és aprítási feladatokra. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata kemény műanyag laminátum. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.

Satake Nashiji Santoku japán konyhakés 17.cm

Satake Nashiji Santoku japán konyhakés 17.cm Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. Ez a sokoldalú kés tökéletes társ a konyhában, legyen szó zöldség aprításról, hús vagy akár hal szeleteléséről. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata könnyű magnólia fa. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés 16.5 cm

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.

Kapcsolódó termékek

Kasumi Diacross Utility japán konyhakés 12 cm

Kasumi Diacross Utility japán általános konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Közepes méretű méretű általános konyhakés, zöldségek vágására és aprítására, ételek előkészítéséhez.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.

Kasumi Diacross Bread kenyérvágó kés 18 cm

Kasumi Diacross Bread kenyérvágó kés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Pengéjével, nagy kenyerek felszeletelése sem okoz gondot. Morzsa mentesen, egyenletesen vág, vékony szeletek levágására is kiválóan alkalmas.

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés 14 cm

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.

Kasumi Diacross Zaku Giri japán konyhakés 15 cm

Kasumi Diacross Zaku Giri zöldségvágó és szeletelő japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Zöldségek (zaku) feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz (giri). A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát.

Kasumi Diacross Gyuto japán konyhakés 21 cm

Kasumi Diacross Gyuto japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Általános szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés 16.5 cm

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.