+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Kasumi Kasane Bunka konyhakés

Szállítási idő 2-5 nap
Részletek
  • Cikkszám: SCS165B48 490 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Kasumi Kasane Bunka konyhakés Általános, normál méretű, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A „Kasane” elnevezés a „kasane-no-irome” kifejezésből származik, amely a japán kimonó színei festésének ősi művészetére utal, és sok szempontból utal egy olyan nő szépségéhez, akinek sok tapasztalata van az életében, és a mindennapi rutin eszközként ez a kés napról napra további gazdagságot ad az életének, finom ételekkel fűszerezve.A markolat anyaga hegyi cseresznyefából készült, formája ergonomikus és kiválóan jól illeszkedik a kisebb női kezekhez is. A penge magas széntartalmú rozsdamentes acél.

Paraméterek

Penge hossza165mm
Penge anyagaMagas széntartalmú rozsdamentes Nippon acél
Markolat anyagaCseresznye fa
Teljes hossza305mm
Súlya105g

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
GyártóKasumi Kasane
Származási országJapán

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Kapcsolódó termékek

Kasumi Kasane japán konyhakés 12.5cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Kasane japán konyhakés 12.5cm Általános, normál méretű, húsok és zöldségek vágására, darabolására,ételek előkészítéséhez. Kiváló választás konyhai, mindenes késnek. A „Kasane” elnevezés a „kasane-no-irome” kifejezésből származik, amely a japán kimonó színei festésének ősi művészetére utal, és sok szempontból utal egy olyan nő szépségéhez, akinek sok tapasztalata van az életében, és a mindennapi rutin eszközként ez a kés napról napra további gazdagságot ad az életének, finom ételekkel fűszerezve. A markolat anyaga hegyi cseresznyefából készült, formája ergonomikus és kiválóan jól illeszkedik a kisebb női kezekhez is. A penge magas széntartalmú rozsdamentes acél.

Kasumi Kasane japán kenyérvágó kés 21cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Kasane japán kenyérvágó kés 21cm Mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeleteli fel mindkettőt. A „Kasane” elnevezés a „kasane-no-irome” kifejezésből származik, amely a japán kimonó színei festésének ősi művészetére utal, és sok szempontból utal egy olyan nő szépségéhez, akinek sok tapasztalata van az életében, és a mindennapi rutin eszközként ez a kés napról napra további gazdagságot ad az életének, finom ételekkel fűszerezve.A markolat anyaga hegyi cseresznyefából készült, formája ergonomikus és kiválóan jól illeszkedik a kisebb női kezekhez is. A penge magas széntartalmú rozsdamentes acél.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.