Kai Tim Mälzer Kamagata Hybrid Santoku szakácskés A Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű. Tökéletes japán minőség és pontosság. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.
Általános konyhakés
Általános konyhakés - Sokoldalú felhasználásra alkalmas általános konyhakés.Használható szeleteléshez, daraboláshoz, zöldségek aprításához, hús felvágásához stb.
KAI Seki Magoroku Kinju Deba konyhakés 16.5cm A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.
KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő kés 24.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.
KAI Seki Magoroku Red Wood Usuba szakácskés Tradicionális, japán zöldségvágó-szeletelő Usuba szakácskés, Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz. Egyoldalú leélezése miatt, rendkívül vékony szeletek vágására alkalmas. Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.
KAI Seki Magoroku Red Wood szakácskés 20.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.
Kasumi Damascus japán hámozókés 8cm
41 790 Ft
Kasumi Damascus japán hámozókés 8cm A Kasumi Damascus sorozat, kis méretű hámozó konyhakése, egy remek kis eszköz a 8 cm hosszú pengével, amely sok apró feladathoz használható a konyhában. Kiválóan használható húsok, halak vagy zöldségek hámozásához-vágásához. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.
Dick ”1905” konyhai kés 15cm
43 490 Ft
A Dick ”1905” általános konyhakése,15 cm-es pengehosszal a húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, előkészítő késnek. A sváb késgyártó Friedrich Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, amikor kifejlesztett egy masszív késsorozatot. Számos késgyártó kései a legapróbb részletekig megegyeztek. A kések markolatát mindig is 3 szegeccsel rögzítették a kovácsolt pengéhez. Friedr. Dick egy olyan egyedi késsorozatot fejlesztett ki, amely egyértelműen kiemelkedett az összes korábbi formatervezett kés közül.Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledt. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. Acélgyűrűk váltakoznak a kiváló minőségű és ellenálló műanyaggal hézagok nélkül, így a markolat nemcsak vizuális, hanem vizuális élményt is nyújt. A kés pengéjén található F. DICK dombornyomás teszi teljessé a sorozat klasszikusan modern kialakítását. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.
Mcusta Zanmai Classic Molybdenum Petty 11 cm Kis méretű általános konyhakés, hámozáshoz, díszítéshez, vágási és aprítási feladatokra. A Zanmai Classic Molybdenum sorozat konyhakéseit, a minimalista dizájn és maximális használhatóság jellemzi. A kések pengéje végigfut a markolatban (full tang) így biztosítva a tökéletes egyensúlyt és tartósságot. A pengéje molibdénből és vanádiumban gazdag, hogy javítsák az acél korrózióvédelmét, tartósságát, élmegtartását és általános keménységét. Az acélt képzett kézművesek kézzel élezik meg, így az eredmény borotvaéles pengeél, finoman megmunkált felület. A fekete, laminált fa markolat fenolgyantával van kezelve, nagy nyomás alatt préselve, így sokáig vízálló marad. A végét az Mcusta logója díszíti.
Kasumi Kasane japán konyhakés 12.5cm
44 390 Ft
Kasumi Kasane japán konyhakés 12.5cm Általános, normál méretű, húsok és zöldségek vágására, darabolására,ételek előkészítéséhez. Kiváló választás konyhai, mindenes késnek. A „Kasane” elnevezés a „kasane-no-irome” kifejezésből származik, amely a japán kimonó színei festésének ősi művészetére utal, és sok szempontból utal egy olyan nő szépségéhez, akinek sok tapasztalata van az életében, és a mindennapi rutin eszközként ez a kés napról napra további gazdagságot ad az életének, finom ételekkel fűszerezve. A markolat anyaga hegyi cseresznyefából készült, formája ergonomikus és kiválóan jól illeszkedik a kisebb női kezekhez is. A penge magas széntartalmú rozsdamentes acél.
Kai Shun Classic hámozókés 9.cm
45 390 Ft
Kai Shun Classic damaszk pengés hámozókés Kis méretű hámozó konyhakés, hámozáshoz,vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kasumi Damascus japán általános konyhakés 12cm A Kasumi Damascus sorozat kis méretű konyhakése, egy remek kis eszköz a 12 cm hosszú pengéjével, amely sok apró feladathoz használható a konyhában. Ezzel a késsel tökéletesen vághat minden alapvető élelmiszert, zöldséget és gyümölcsöt stb. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó és tökéletesen megfelel a professzionális minőség elvárásainak. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.
Mcusta Zanmai Classic Molybdenum Petty 15 cm Közepes méretű általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. A Zanmai Classic Molybdenum sorozat konyhakéseit, a minimalista dizájn és maximális használhatóság jellemzi. A kések pengéje végigfut a markolatban (full tang) így biztosítva a tökéletes egyensúlyt és tartósságot. A pengéje molibdénből és vanádiumban gazdag, hogy javítsák az acél korrózióvédelmét, tartósságát, élmegtartását és általános keménységét. Az acélt képzett kézművesek kézzel élezik meg, így az eredmény borotvaéles pengeél, finoman megmunkált felület. A fekete, laminált fa markolat fenolgyantával van kezelve, nagy nyomás alatt préselve, így sokáig vízálló marad. A végét az Mcusta logója díszíti.
Kasumi Kuro Santoku damaszk konyhakés 17cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Kuro konyhakések ötvözik a damaszkuszi mintázatot a kovácsolt mintával. Magas széntartalmú molibdén-vanádium AUS-8 acélt használnak a mag anyagához, amely rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, nyolcszögletű, amely így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kuro kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be.Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.
Scanpan Classic konyhai késkészlet 3 darab 3 db kiváló minőségű, ajándéknak is kiváló Scanpan Classic késkészlet a konyhai munkához nélkülözhetetlen alap késekkel, hogy sikeresek legyünk a konyhában! A hámozókés tökéletes kés hámozáshoz, díszítéshez és egyéb, pontosságot igénylő munkákhoz. Az általános konyhakés kiválóan alkalmas húsvágásra, gyümölcsök hámozására és szendvicsek készítésére. A szakácskés széles, nehéz pengéje megkönnyíti a kihívást jelentő feladatok elvégzését, beleértve az aprítást, szeletelést és kockázást. A kés készlet tartalma: Scanpan Classic zöldség kés 9cm Scanpan Classic általános konyhakés 15cm Scanpan Classic séfkés 20cm A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést.
Kasumi Kasane Bunka konyhakés
48 490 Ft
Kasumi Kasane Bunka konyhakés Általános, normál méretű, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A „Kasane” elnevezés a „kasane-no-irome” kifejezésből származik, amely a japán kimonó színei festésének ősi művészetére utal, és sok szempontból utal egy olyan nő szépségéhez, akinek sok tapasztalata van az életében, és a mindennapi rutin eszközként ez a kés napról napra további gazdagságot ad az életének, finom ételekkel fűszerezve.A markolat anyaga hegyi cseresznyefából készült, formája ergonomikus és kiválóan jól illeszkedik a kisebb női kezekhez is. A penge magas széntartalmú rozsdamentes acél.
Kai Shun Classic Steak kés
49 590 Ft
Kai Shun Classic Steak kés Kai Shun Classic Steak kése egy igazi luxus, melyet a japán Kai Shun márka tervezett, amelyet világszerte ismernek és elismernek, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi terméket vásárolsz. Az ergonómikusan megtervezett markolat biztonságos fogásban segíti a használatot. Kitűnő választás ajándéknak is. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic hámozókés 10.cm
49 690 Ft
A Kai Shun Classic hámozókés 10 cm-es, kézzel kovácsolt japán acélból készült. A nagy minőségű acélnak és a precíz feldolgozásnak köszönhetően a pengéje rendkívül éles és tartós. A hossza ideális alapanyaghoz illeszkedik, így tökéletesen alkalmas zöldségek és gyümölcsök hámozására. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kasumi Kuro damaszk konyhakés 21cm Általános, normál méretű, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A Kasumi Kuro konyhakések ötvözik a damaszkuszi mintázatot a kovácsolt mintával. Magas széntartalmú molibdén-vanádium AUS-8 acélt használnak a mag anyagához, amely rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, nyolcszögletű, amely így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kuro kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be.Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.
Mcusta Zanmai Classic Damascus Petty 11cm általános konyhakés Kisebb méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. Az Mcusta Zanmai Classic Damascus sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-10 acél, amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. Minden Classic Damascus kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Zanmai konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A fekete színű, laminált fa markolatot egy különleges eljárással impregnálják. Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be.
Kai Shun Classic White damaszt pengés hámozókés Kis méretű hámozó konyhakés, hámozáshoz,vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A laminált, fehér kőrisfa készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun White damaszt pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A markolat fehér kőrisfa a hozzáadott kiváló felületkezelésnek köszönhetően, különösen rugalmas és ellenálló a nedvességre. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic White szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
A Kasumi Damascus japán előkészítő konyhakése 14 cm hosszú. Közepes méretű konyhakés, egy remek kis eszköz a 14 cm hosszú pengével, gyorsan és hatékonyan tudunk felszeletelni zöldségeket és húst, ételek előkészítéséhez vagy akár csontozáshoz. A magas minőségű, 33 rétegű japán damasztkés a legjobb eredmények érdekében lett kialakítva. Az acél lapok összeállításának köszönhetően az eszköz nagyon ellenálló és kevésbé hajlamos a rozsdásodásra. A Kasumi Damascus konyhakéssel gyorsan és hatékonyan tudunk felszeletelni zöldségeket és húst, mivel a penge által okozott tiszta vágás nem roncsolja el az alapanyagot. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.
Kai Shun Classic damaszk pengés általános konyhakés 15 cm Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra.Ideális eszköz minden olyan feladathoz, amelynek elvégzéséhez egy prémium minőségű konyhai késre van szüksége. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Global Sai zöldségszeletelő konyhakés A Global Sai zöldségszeletelő konyhakés egy modern, professzionális eszköz, amely segítségével gyorsan és egyszerűen szeletelhetünk zöldségeket. A Sai az egyik új modellje a gyártónak. Kétoldalt SUS410 rozsdamentes acél fogja közre a kés magját, amely speciális Cromova 18 SANSO rozsdamentes acél, 58-59 Hrc keménységre edzve. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az újragondolt markolat még komfortosabb kialakítású, és tökéletes a kés súlyelosztása. Az acél markolaton speciálisan kialakított gödrök miatt, stabil fogást biztosít.
Kasumi Damascus Santoku japán szakácskés 13cm A Kasumi Damascus sorozat rövidebb santoku szakácskése egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.
Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 10.5 cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.
Mcusta Zanmai Classic Molybdenum Gyuto 18 cm Általános konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz, ételek előkészítéséhez. A Zanmai Classic Molybdenum sorozat konyhakéseit, a minimalista dizájn és maximális használhatóság jellemzi. A kések pengéje végigfut a markolatban (full tang) így biztosítva a tökéletes egyensúlyt és tartósságot. A pengéje molibdénből és vanádiumban gazdag, hogy javítsák az acél korrózióvédelmét, tartósságát, élmegtartását és általános keménységét. Az acélt képzett kézművesek kézzel élezik meg, így az eredmény borotvaéles pengeél, finoman megmunkált felület. A fekete, laminált fa markolat fenolgyantával van kezelve, nagy nyomás alatt préselve, így sokáig vízálló marad. A végét az Mcusta logója díszíti.
Mcusta Zanmai Classic Damascus Petty 15cm általános konyhakés Közepes méretű általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. zöldségek szeleteléshez, aprításhoz Az Mcusta Zanmai Classic Damascus sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-10 acél, amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. Minden Classic Damascus kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Zanmai konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A fekete színű, laminált fa markolatot egy különleges eljárással impregnálják. Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be.
Kai Shun Classic Kiritsuke 9.cm
57 390 Ft
Kai Shun Classic Kiritsuke 9.cm A Kai japán szakácskése lenyűgöző Kiritsuke pengeformával, laminált fa markolattal. A mesterszakácskésként ismert kiritsuke minden olyan feladatra használható, amelyre egy szakácskést használ és kiváló vágási teljesítményt és sokoldalúságot kínál. A feltűnő megjelenésű Shun Classic Kiritsuke ideális bármilyen konyhai munkához. Csikozza, kockázza vagy aprítsa a húsféléket, zöldségeket könnyedén. Kiváló választás csont nélküli húsok, különösen halak tisztításához és porciózásához is. A Shun Kiritsuke enyhén ívelt éllel is rendelkezik, így még a toló vágásoknál is jól működik. Ha egyszer kipróbálja, egyre gyakrabban fog a Shun Classic Kiritsuke után nyúlni. Speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.
Kasumi HM japán általános konyhakés 12cm A Kasumi Hammered sorozat közepes méretű konyhakése, egy remek kis eszköz a 12 cm hosszú pengével, amely sok apró feladathoz használható a konyhában. A Kasumi Hammered konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt, kalapált mintázatú, SUS410 acél fogja közre. A tükörsimára polírozott kalapácsolt felület elősegíti, hogy a penge tapadásmentes maradjon. A markolata rendívül erős, fekete poliamid anyag, szegecselve, polírozva, így tartós és szép kivitelű. Minden konyhakés kés különleges, egyedi darab. Mindegyik kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Ergonomikus markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, ami legmagasabb igényeknek is megfelel.
Kasumi Kuro damaszk konyhakés 24cm
58 790 Ft
Kasumi Kuro damaszk konyhakés 24cm Általános, nagy méretű, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A Kasumi Kuro konyhakések ötvözik a damaszkuszi mintázatot a kovácsolt mintával. Magas széntartalmú molibdén-vanádium AUS-8 acélt használnak a mag anyagához, amely rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, nyolcszögletű, amely így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kuro kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be.Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.
Kai Shun Classic White damaszk pengés általános konyhakés 15.cm Átlagos méretű, szakácskés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás szeleteléshez, aprításhoz..A legtöbbet használt kés a konyhában. A laminált fehér kőrisfa készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun White damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A markolat fehér kőrisfa a hozzáadott kiváló felületkezelésnek köszönhetően, különösen rugalmas és ellenálló a nedvességre. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic White szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kasumi HM japán előkészítő konyhakés 14cm A Kasumi Hammered konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt, kalapált mintázatú, SUS410 acél fogja közre. A tükörsimára polírozott kalapácsolt felület elősegíti, hogy a penge tapadásmentes maradjon. A markolata rendívül erős, fekete poliamid anyag, szegecselve, polírozva, így tartós és szép kivitelű. Minden konyhakés kés különleges, egyedi darab. Mindegyik kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Ergonomikus markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, ami legmagasabb igényeknek is megfelel. A Kasumi Hammered sorozat közepes méretű konyhakése, egy remek kis eszköz a 14 cm hosszú pengével, ételek előkészítéséhez vagy akár csontozáshoz.
Mcusta Zanmai Classic Molybdenum Gyuto 21 cm szakácskés Általános méretű szakácskés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz, ételek előkészítéséhez. A Zanmai Classic Molybdenum sorozat konyhakéseit, a minimalista dizájn és maximális használhatóság jellemzi. A kések pengéje végigfut a markolatban (full tang) így biztosítva a tökéletes egyensúlyt és tartósságot. A pengéje molibdénből és vanádiumban gazdag, hogy javítsák az acél korrózióvédelmét, tartósságát, élmegtartását és általános keménységét. Az acélt képzett kézművesek kézzel élezik meg, így az eredmény borotvaéles pengeél, finoman megmunkált felület. A fekete, laminált fa markolat fenolgyantával van kezelve, nagy nyomás alatt préselve, így sokáig vízálló marad. A végét az Mcusta logója díszíti.
Kai Shun Classic damaszk pengés paradicsom és sajt szeletelő konyhakés Paradicsom és sajt szeletelő konyhakés,vágási és aprítási feladatokra. Recézett pengéje révén ideális sajt és paradicsom vékonyra szeleteléséhez. Ez a multifunkciós vágóeszköz ideális minden olyan feladathoz, melyhez éles és pontos szeletelést igénylünk.Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Premier TiM Mälzer damaszk pengés konyhakés 10.cm Kis méretű hámozó, aprító, mindenes konyhakés. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun TiM Mälzer szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében. A szép mintázatú diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak..Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.
Mcusta Zanmai Classic Damascus Gyuto 18 cm szakácskés Általános méretű általános szakácskés, vágási és aprítási feladatokra, ételek előkészítéséhez Az Mcusta Zanmai Classic Damascus sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-10 acél, amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. Minden Classic Damascus kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Zanmai konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A fekete színű, laminált fa markolatot egy különleges eljárással impregnálják. Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be.
Kai Michel Bras Quotidien hámozó kés
69 530 Ft
Kai Michel Bras Quotidien hámozó kés A Quotidien sorozat (francia- mindennapi) kései a mindennapos konyhai használatra készültek a konyhában. A sorozat három különböző késből áll, titánbevonatú, univerzális pengékkel, amelyekre jellemző a kimagasló funkcionalitás és az élesség, valamint a kiváló anyagminőség. Könnyű súlyuk miatt, különösen könnyen kezelhetők. A Michel Brass tervezte konyhai eszközök és kések a prémium kategóriát képviselik a konyhai eszközök között.
Kai Shun Premier TiM Mälzer damaszk pengés konyhakés 16.5.cm Közepes méretű konyhakés, vágási és aprítási feladatokra.Ideális választás szeleteléshez, aprításhoz. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun TiM Mälzer szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében. A szép mintázatú diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak..Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.
Kasumi Damascus Santoku japán szakácskés 18cm A Kasumi Damascus sorozat santoku szakácskése egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.
Kai Shun Premier TiM Mälzer fogazott konyhakés 16.5.cm Paradicsom és sajt szeletelő konyhakés,vágási és aprítási feladatokra. Recézett pengéje révén ideális sajt és paradicsom vékonyra szeleteléséhez. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun TiM Mälzer szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében. A szép mintázatú diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak..Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.
Hírlevél