+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Santoku kés

Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöldfűszerek aprításához is nagyszerűen használható.

Ryda knives ST650 Nakiri konyhakés
Ingyenes szállítás

A Ryda Knives Nakiri konyhakése zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz. A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. A Svéd Ryda Knives damaszkuszi szakácskései a pengétől a markolat végéig kézműves munka. Valódi mestermű és úgy tervezték, hogy használója eggyé váljon vele a konyhában. Mindegyik késformának megvan a maga lelke és célja. Bízunk benne, hogy a késeik a legjobb barátaid lesznek a konyhában, és önmagad kiterjesztése a főzőtudományodban.A pengék magja ST650-es porkohászati acél, keménysége 62-63HRC. A 73 rétegű damaszkolt réteg 316/316l rozsdamentes csapágyacélból készült és vákuumkezeltek. Ez azt jelenti, hogy a kés könnyebb ápolása mellett is hosszú ideig megőrzi az élét és a penge nem igényel körülményes gondozást. Ergonomikus markolata gyönyörűen megmunkált olajfából készült. Exkluzív díszdobozban.

Global Sai Santoku 13.5 cm szakácskés
Ingyenes szállítás

Global Sai Santoku szakácskés A Sai az egyik új modellje a gyártónak. Komin Yamada tervező feladata egy forradalmian új kés tervezése volt a legújabb, legkorszerűbb anyagokból. A kés acél pengéje különlegesen éles, és a technológiai újításnak köszönhetően rendkívüli tartósságot biztosít. A penge úgynevezett szendvics acél. Kétoldalt SUS410 rozsdamentes acél fogja közre a kés magját, amely speciális Cromova 18 SANSO rozsdamentes acél, 58-59 Hrc keménységre edzve. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az újragondolt ergonomikus markolat még komfortosabb kialakítású, és tökéletes a kés súlyelosztása. Az acél markolaton speciálisan kialakított gödrök miatt, stabil fogást biztosít.

Ryda knives ST650 kenyérvágó kés
Ingyenes szállítás

Ryda knives ST650 kenyérvágó kés A Svéd Ryda Knives damaszkuszi szakácskései a pengétől a markolat végéig kézműves munka. Valódi mestermű és úgy tervezték, hogy használója eggyé váljon vele a konyhában. Mindegyik késformának megvan a maga lelke és célja. Bízunk benne, hogy a késeik a legjobb barátaid lesznek a konyhában, és önmagad kiterjesztése a főzőtudományodban.A pengék magja ST650-es porkohászati acél, keménysége 62-63HRC. A 73 rétegű damaszkolt réteg 316/316l rozsdamentes csapágyacélból készült és vákuumkezeltek. Ez azt jelenti, hogy a kés könnyebb ápolása mellett is hosszú ideig megőrzi az élét és a penge nem igényel körülményes gondozást. Ergonomikus markolata gyönyörűen megmunkált olajfából készült. Exkluzív díszdobozban.

Kasumi HM Santoku japán szakácskés 13cm
Ingyenes szállítás

Kasumi HM Santoku japán szakácskés 13cm A Kasumi Hammered sorozat, rövidebb santoku szakácskése egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Hammered konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt, kalapált mintázatú, SUS410 acél fogja közre. A tükörsimára polírozott kalapácsolt felület elősegíti, hogy a penge tapadásmentes maradjon. A markolata rendívül erős, fekete poliamid anyag, szegecselve, polírozva, így tartós és szép kivitelű. Minden konyhakés kés különleges, egyedi darab. Mindegyik kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Ergonomikus markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, ami legmagasabb igényeknek is megfelel.

Mcusta Zanmai Classic Damascus Santoku
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Classic Damascus Santoku konyhakés Hagyományos, japán Santoku kés, vágási és aprítási feladatokra, ételek előkészítéséhez. Az Mcusta Zanmai Classic Damascus sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-10 acél, amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. Minden Classic Damascus kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Zanmai konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A fekete színű, laminált fa markolatot egy különleges eljárással impregnálják. Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be.

Kasumi Damascus Santoku japán szakácskés 18cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Damascus Santoku japán szakácskés 18cm A Kasumi Damascus sorozat santoku szakácskése egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.

Global Sai Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Global Sai Santoku szakácskés A Global Sai Santoku szakácskés egy professzionális konyhai eszköz, amelyet a japán étkezési kultúra jegyében terveztek. A Sai az egyik új modellje a gyártónak. Komin Yamada tervező feladata egy forradalmian új kés tervezése volt a legújabb, legkorszerűbb anyagokból. A penge úgynevezett szendvics acél. Kétoldalt SUS410 rozsdamentes acél fogja közre a kés magját, amely speciális Cromova 18 SANSO rozsdamentes acél. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az újragondolt markolat még komfortosabb kialakítású, és tökéletes a kés súlyelosztása. Az acél markolaton speciálisan kialakított gödrök miatt, stabil fogást biztosít. Ez az egyedi kialakítás remekül alkalmas zöldségek aprítására és darabolására, lehetővé teszi a finomabb felhasználói élményt, miközben biztonságosan használható.

Kasumi HM Santoku japán szakácskés 18cm
Ingyenes szállítás

Kasumi HM Santoku japán szakácskés 18cm A Kasumi Hammered sorozat, santoku szakácskése egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Hammered konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt, kalapált mintázatú, SUS410 acél fogja közre. A tükörsimára polírozott kalapácsolt felület elősegíti, hogy a penge tapadásmentes maradjon. A markolata rendívül erős, fekete poliamid anyag, szegecselve, polírozva, így tartós és szép kivitelű. Minden konyhakés kés különleges, egyedi darab. Mindegyik kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Ergonomikus markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, ami legmagasabb igényeknek is megfelel.

Kai Shun Classic Santoku kés 14.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés Santoku kés A Kai Shun Classic Santoku kés egy japán konyhai késtípus, amelyet a tradicionális japán szakácsok használnak. Kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra ételek előkészítésére a főzéshez. A kisebb pengének és az ergonómiailag tervezett markolatnak köszönhetően a santoku konyhakéssel nagy precizitással és stabilitással vághat. A D profilú markolat kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic White Santoku kés 16.5.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic White damaszk pengés Santoku kés 16.5.cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A markolat fehér kőrisfa a hozzáadott kiváló felületkezelésnek köszönhetően, különösen rugalmas és ellenálló a nedvességre. A Kai Shun White damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A markolat fehér kőrisfa a hozzáadott kiváló felületkezelésnek köszönhetően, különösen rugalmas és ellenálló a nedvességre. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic White szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic Santoku kés
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés Santoku kés A Kai Shun Classic Santoku kés egy japán konyhai késtípus, amelyet a tradicionális japán szakácsok használnak. Kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra ételek előkészítésére a főzéshez. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic granton Santoku kés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic granton damaszt pengés Santoku kés 18.cm A Kai Shun Classic granton Santoku egy professzionális japán szakácskés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, ergonómikusan formált markolat biztonságot és komfortot nyújt a használat során. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Premier TiM Mälzer Santoku kés 14.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Premier TiM Mälzer damaszk pengés Santoku kés 14.cm Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöldfűszerek aprításához is nagyszerűen használható. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun TiM Mälzer szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében. A szép mintázatú diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak..Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.

Kai Shun Premier TiM Mälzer Santoku kés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Premier TiM Mälzer Santoku kés 18.cm Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöld-fűszerek aprításához is nagyszerűen használható. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun TiM Mälzer szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében. A szép mintázatú diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak..Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.

Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra Santoku
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra Santoku 18cm konyhakés Hagyományos, japán Santoku kés, vágási és aprítási feladatokra, ételek előkészítéséhez. Az Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-10 acél, amely rendkívül korrózióálló és kemény, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A különleges Hamaguri V-Edge formának köszönhetően minden kés borotvaéles. Ezek a rétegek gyönyörű rajzolatot alkotnak, amely minden késnél más és más, ezért minden Zanmai konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.Markolata fekete micartából készült, amely mintázatában egy zebrára emlékeztet, innen ered a név. A markolatot két normál és egy dekoratív mozaikszegeccsel van a pengéhez rögzítve.

Kai Seki Magoroku Composite Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Kai Seki Magoroku Composite Santoku szakácskés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A páratlanul szép penge, melyen fantasztikus kontrasztot alkot a kétféle felületű acél. Tükörfényesre polírozott VG-MAX acél mag és a szaténfényű SUS420J2 acél kombinációja.Ezeket a pengéket egy repülőgép gyártásban is használt, modern technológiával, forrasztják össze, így a kétféle acél találkozásánál az egyedi rajzolatú réz vonal, gyönyörű mintázatot ad. A markolat könnyű, laminált keményfa.

Kai Shun Classic Wide Santoku kés
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic Wide Santoku kés Az elegáns és modern dizájnnal rendelkező Kai Shun Classic Wide Santoku kés ideális eszköze lehet minden olyan feladathoz, amihez precizitásra van szükséged. Szélesebb pengéje, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Mcusta Zanmai Hybrid Damascus Splash Santoku
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Hybrid Damascus Splash Santoku Hagyományos, japán Santoku kés, vágási és aprítási feladatokra, ételek előkészítéséhez. A Zanmai Hybrid Damascus Splash sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, VG-10, rozsdamentes acélból készülnek. A hatszögű, laminált fa markolattal, díszszegecseléssel és piros fíberrel igazán dekoratív konyhakés. A nyél anyagát egy különleges eljárással impregnálják, hogy vízálló és tartós legyen.

Mcusta Zanmai Revolution Santoku Black 18cm
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Revolution Santoku Black 18cm Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk. Az Mcusta Zanmai Revolution sorozat konyhakései, speciálisan konyhai késekhez kifejlesztett, magas korrózióállóságú, porkohászati, 3 rétegű, SPG2 (Super Gold) acélból készül. Extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett, sokáig éles marad. Dekoratív hamon teszi teljessé a pengét, mely minden késen egyedi.

Mcusta Zanmai Revolution Santoku Red 18cm
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Revolution Santoku Red 18cm konyhakés Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk Az Mcusta Zanmai Revolution sorozat konyhakései, speciálisan konyhai késekhez kifejlesztett, magas korrózióállóságú, porkohászati, 3 rétegű, SPG2 (Super Gold) acélból készül. Extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett, sokáig éles marad. Dekoratív hamon teszi teljessé a pengét, mely minden késen egyedi.

Kai Shun Premier Tim Mälzer Minamo Santoku szakácskés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Premier Tim Mälzer Minamo Santoku damaszk pengés szakácskés 18.cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A Kai Shun TiM Mälzer Minamo konyhakés sorozata csatlakozik a KAI prémium kategóriás családjához. Tim Mälzer ötlete az volt, hogy ötvözze a tipikus japán Santoku és a klasszikus európai szakácskést. A sorozat neve a felület finom mintájából származik, amely hasonlít a vízfelszínre az esőben (Minamo). A Minamo sorozat damaszk pengés szakácskések speciálisan e célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun Minamo kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugatias késformákhoz is. A szép mintázatú,laminált diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak.Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.

Mcusta Zanmai Beyond Santoku
Ingyenes szállítás
Kosárba

Mcusta Zanmai Beyond Santoku japán konyhakés A Beyond sorozat a japán, Mcusta Zanmai által gyártott professzionális kések csúcsmodellje. A penge három rétegű acél, külső rozsdamentes acélból és belső magból készült szénacél Aogami Super Blue Steel. A penge 62-63HRC-re van edzve. A Beyond sorozat markolatai Hinoki fából készülnek, és a hagyományoknak megfelelően mozaikos díszítő szegecsekkel vannak ellátva. Minden kés egy fa díszdobozba van csomagolva. A penge magja szénacélból készült, és nagyobb odafigyelést igényel (fokozott korróziós hajlam).

Kai Shun Nagare Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Kai Shun Nagare Santoku damaszk pengés szakácskés 18.cm A KAI a Nagare konyhakés sorozattal egy újabb remekművet alkotott a japán késkovácsolás művészetében. A kifinomult formatervezés a különleges anyagok és a technikailag bonyolult gyártási folyamat eredményeként a Nagare sorozat az abszolút luxus kategóriájú konyhakések közé tartozik. A tükörfényesre polírozott pengén, a sugár alakú mintázatban gyönyörűen rajzolódik ki a 72 rétegből álló damaszkolt mintázat. A VG-2 és VG-10 acélból készült penge korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A sötétszürke, rétegelt lemezből készült, ergonomikus markolattal lenyűgöző összképet mutat. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.