+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Szeletelő kés

Szeletelő kés - A jó konyhai szeletelőkés könnyedén papírvékony szeletekre vágja a nyers húsokat, halakat, továbbá remekel a sült húsok, sonkák és a pulykasültek felszeletelésénél.

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő 21.cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő kés 21.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

Dick Red Spirit Tanto kés
Ingyenes szállítás
Kosárba

A Dick Red Spirit Tanto szeletelő kése igazi kuriózum a konyhájában. A hagyományos keleti tanto penge forma, megkönnyíti a hosszú szeletek vágását a húsból, sültből és a sonkából.húsok és zöldségek vágására, darabolására. A Red Spirit sorozat az ázsiai kézművességet ötvözi a német minőségi kivitelezés erényeivel. A letisztult, de feltűnő dizájnnak köszönhetően a Red Spirit kések igazi szemet gyönyörködtetőek lesznek a konyhájában. Az ázsiai országokban, például Mongóliában, Kínában és Dél-Koreában a vörös a haladás, a boldogság, a jólét és a melegség szimbóluma. Számunkra a piros szín olyan fogalmakat is szimbolizál, mint a fűszeresség, a tűz, a hő, az érzékiség, a szerelem és a szenvedély.Pontosan a megfelelő összetevőket, amelyek a csúcsminőségű főzést egyáltalán lehetővé teszik. A kést használat után lehetőleg azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje szárazra.

Kai Tim Mälzer Kamagata szeletelő kés
Ingyenes szállítás

Kai Tim Mälzer Kamagata szeletelő kés 23.cm A Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű. Tökéletes japán minőség és pontosság. Szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba 24cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba halszeletelő kés 24.cm A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.

KAI Seki Magoroku Red Wood szeletelőkés 20.cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku Red Wood szeletelőkés 20.cm Merev pengés általános szeletelő kés, ideális választás konyhai, szeletelő késnek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

Dick Premier Plus sonkaszeletelő kés 28cm
Ingyenes szállítás

Dick Premier Plus sonkaszeletelő kés 28 cm-es pengével. Kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Hajlékony kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A kés a szakács karjának meghosszabbítása. A Premier Plus szériával a kés majdhogynem magától működik. Így nemcsak arra marad ideje, hogy a mesterségére koncentráljon, hanem arra is, hogy szabad utat engedjen kreativitásának, és izgalmas ételeket hozzon létre. Pontosan ez az, amit a képzett profi szakácsok és a mi csúcsszakácsaink nagyra értékelnek az F. DICK márkában. A minőség, amely egy életen át elkíséri Önt. A penge kiváló minőségű, rozsdamentes, X50CrMoV15 molibdén-vanádium acél. Minden Premier Plus kés kovácsolt és tökéletesen kiegyensúlyozott. Már a kések fejlesztése során különös hangsúlyt fektettek a súlyeloszlás optimalizálására, hogy a kés könnyűnek és kényelmes legyen a kezében.

Global zöldségszeletelő szakácskés 18.cm
Ingyenes szállítás

Global zöldségvágó-szeletelő Nakiri szakácskés A Global zöldségszeletelő Nakiri szakácskés egy kiváló minőségű, professzionális eszköz, amelyet a legjobb alapanyagokból gyártanak japán mesterek. A kés rendkívül éles és tömör pengét kínál, amely alkalmas a finomra vágott zöldségek előkészítésére. Ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz. A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az ergonomikus markolat biztonságos fogásban segíti az egyszerűbb használatot és a markolaton speciálisan kialakított gödrök miatt, stabil fogást biztosít.

Dick Red Spirit Hector szeletelő kés
Ingyenes szállítás

Dick Red Spirit Hector szeletelő kés. Aki szereti a húst, az a Hektor-t is szeretni fogja. A kés ideális a nagyobb húsok és halak feldarabolásához, de szegykésként is tökéletesen alkalmas minden BBQ-rajongó számára. A hosszú, ívelt pengének köszönhetően még a nagyobb darabokat is levághatja anélkül, hogy letenné. A Red Spirit sorozat az ázsiai kézművességet ötvözi a német minőségi kivitelezés erényeivel. A letisztult, de feltűnő dizájnnak köszönhetően a Red Spirit kések igazi szemet gyönyörködtetőek lesznek a konyhájában. Az ázsiai országokban, például Mongóliában, Kínában és Dél-Koreában a vörös a haladás, a boldogság, a jólét és a melegség szimbóluma. Számunkra a piros szín olyan fogalmakat is szimbolizál, mint a fűszeresség, a tűz, a hő, az érzékiség, a szerelem és a szenvedély.Pontosan a megfelelő összetevőket, amelyek a csúcsminőségű főzést egyáltalán lehetővé teszik. A kést használat után lehetőleg azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje szárazra.

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő kés 24.cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő kés 24.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

Böker Solingen Core szeletelő kés
Ingyenes szállítás

Böker Solingen Core szeletelő kés Szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A penge acélja a Böker által, konyhakésekhez kifejlesztett, X50CrMoV15 rozsdamentes acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A penge gerince kissé lekerekített így nagyobb nyomást is ki tudunk fejteni a pengére anélkül,hogy sérülést okozna. A diófa markolat optimális kialakítású a kényelmes használat érdekében.

Bunmei szakácskés 20.cm
Ingyenes szállítás
Kosárba

Bunmei szakácskés A Bunmei késeket ugyanaz a gyártó készíti, amely a Global késeket is (Yoshikin) gyártja. A Bunmei kések tradicionális japán kések. A hagyományos japán kések jellemzőit és formáit nagyban befolyásolta a japán konyha. A tradicionális japán kések és a "nyugati" késforma között a legfontosabb különbség a penge profiljának kialakítása. A hagyományos japán kések egyoldali leélezésű, un.vésőél kialakításúak. A másik oldal kissé homorú, így hihetetlenül élesre kialakítható a penge. A nagy, ferde, egyoldalú él, sokkal vékonyabb, mint egy kétoldalas él. Ez a vékonyabb, élesebb él, nagyon finom vágást jelent a tisztán lágy húsra, különösen a halakra. A japán szakácsok azt tartják, hogy a nyugati kés viszonylagosan vastag élével, a nyers halak finom textúráját szétzúzzák és megsemmisítik a hal frissességét. A Bunmei kések vékonyabb éle sokkal törékenyebb a nyugati kések élénél, ezért óvatosan járjunk el, és használjunk egy hagyományos kést bármilyen szilárd anyag vágására, beleértve a nagyobb hal csontokat is. A Bunmei kések magas széntartalmú, rozsdamentes acélból készülnek. A kések acélja tartalmaz molibdént és vanádiumot is, ami kiváló éltartást és hosszú élettartamot biztosít.

Kasumi Titanium japán szeletelőkés 20cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Titanium japán szeletelőkés 20cm A Kasumi Titanium sorozat szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A korrózió és kopásállóság javítása érdekében titánbevonatot alkalmaznak a molibdén-vanádium acélra, amely kiváló rozsdaállósággal és egyedülálló élességgel rendelkezik. A Sumikama képzett szakemberei tiszta vágást és funkcionalitást érnek el azáltal, hogy mindegyik konyhakést, gondosan élezik. A kés dekoratív hangsúlyt adhat a konyhának. 2006-ban a Kasumi Titanium sorozat elnyerte a Design Plus díjat, a németországi Ambiente Messe rendezvényen.

Bunmei Yanagi Sashimi konyhakés 27.cm
Ingyenes szállítás

Bunmei Yanagi Sashimi konyhakés Szeletelő, filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Az élezés jobbkezes használatra van kialakítva. Kiválóan alkalmas nyers hal vagy hús, rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Bunmei késeket ugyanaz a gyártó készíti, amely a Global késeket is (Yoshikin) gyártja. A Bunmei kések tradicionális japán kések. A hagyományos japán kések jellemzőit és formáit nagyban befolyásolta a japán konyha. A tradicionális japán kések és a "nyugati" késforma között a legfontosabb különbség a penge profiljának kialakítása. A hagyományos japán kések egyoldali leélezésű, un.vésőél kialakításúak. A másik oldal kissé homorú, így hihetetlenül élesre kialakítható a penge. A nagy, ferde, egyoldalú él, sokkal vékonyabb, mint egy kétoldalas él. Ez a vékonyabb, élesebb él, nagyon finom vágást jelent a tisztán lágy húsra, különösen a halakra. A japán szakácsok azt tartják, hogy a nyugati kés viszonylagosan vastag élével, a nyers halak finom textúráját szétzúzzák és megsemmisítik a hal frissességét. A Bunmei kések vékonyabb éle sokkal törékenyebb a nyugati kések élénél, ezért óvatosan járjunk el, és használjunk egy hagyományos kést bármilyen szilárd anyag vágására, beleértve a nagyobb hal csontokat is. A Bunmei kések magas széntartalmú, rozsdamentes acélból készülnek. A kések acélja tartalmaz molibdént és vanádiumot is, ami kiváló éltartást és hosszú élettartamot biztosít.

KAI Seki Magoroku KK Yanagiba halszeletelő kés 27.cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku KK Yanagiba halszeletelő kés 27.cm A Kai Seki Magoroku KK Yanagiba japán szeletelő késeit tradicionális formájuk és nyolcszögletű, fekete, rétegelt fából készült markolat jellemzik. A hosszú, vékony pengeforma lehetővé teszi a rendkívül vékony, pontos vágásokat, így tökéletes a halszeletelésre. A Yanagiba egyoldalú, ferde leélezésű pengéje, magas széntartalmú rozsdamentes acélból készül, és lágy, hullámos hamon vonal díszíti. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolata időtlen, minimalista esztétikát teremt.

Global szeletelő kés 22.cm
Ingyenes szállítás
Kosárba

Global szeletelő kés 22.cm Szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A 22 cm hosszú Cromova 18 rozsdamentes acél penge 56-58 HRC keménységű. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

Kai Shun Classic paradicsom kés 15.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés paradicsom és sajt szeletelő konyhakés Paradicsom és sajt szeletelő konyhakés,vágási és aprítási feladatokra. Recézett pengéje révén ideális sajt és paradicsom vékonyra szeleteléséhez. Ez a multifunkciós vágóeszköz ideális minden olyan feladathoz, melyhez éles és pontos szeletelést igénylünk.Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

KAI Seki Magoroku KK Yanagiba halszeletelő kés 30.cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku KK Yanagiba halszeletelő kés 30.cm A Kai Seki Magoroku KK Yanagiba japán szeletelő késeit tradicionális formájuk és nyolcszögletű, fekete, rétegelt fából készült markolat jellemzik. A hosszú, vékony pengeforma lehetővé teszi a rendkívül vékony, pontos vágásokat, így tökéletes a halszeletelésre. A Yanagiba egyoldalú, ferde leélezésű pengéje, magas széntartalmú rozsdamentes acélból készül, és lágy, hullámos hamon vonal díszíti. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolata időtlen, minimalista esztétikát teremt.

Kasumi Damascus japán szeletelőkés 20cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Damascus japán szeletelőkés 20cm A Kasumi Damascus sorozat szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.

Kai Shun Classic flexibilis szeletelő kés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic flexibilis szeletelő kés 18.cm Hajlékony (flexibilis) pengés, szeletelő konyhakés, kiváló választás filézéshez, húsok, halak szeleteléséhez. Ötvözi a japán tradicionális kovácsolás technikáit és a modern technológiát, hogy megalkosson egyetlen egyedi darabot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kasumi HM japán szeletelőkés 20cm
Ingyenes szállítás

Kasumi HM japán szeletelőkés 20cm A Kasumi Hammered sorozat szeletelő konyhakése, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A Kasumi Hammered konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt, kalapált mintázatú, SUS410 acél fogja közre. A tükörsimára polírozott kalapácsolt felület elősegíti, hogy a penge tapadásmentes maradjon. A markolata rendívül erős, fekete poliamid anyag, szegecselve, polírozva, így tartós és szép kivitelű. Minden konyhakés kés különleges, egyedi darab. Mindegyik kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Ergonomikus markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, ami legmagasabb igényeknek is megfelel.

Kasumi Damascus japán szeletelőkés 24cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Damascus japán szeletelőkés 24cm A Kasumi Damascus sorozat nagyobb méretű, szeletelő konyhakése, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.

Kai Shun Classic flexibilis szeletelő kés 30.5.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic flexibilis szeletelő kés 30.5.cm Hajlékony (flexibilis) pengés, szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic White szeletelő kés 23.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic White damaszk pengés szeletelő kés 23.cm Szeletelő konyhakés,kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A markolat fehér kőrisfa a hozzáadott kiváló felületkezelésnek köszönhetően, különösen rugalmas és ellenálló a nedvességre. A Kai Shun White damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A markolat fehér kőrisfa a hozzáadott kiváló felületkezelésnek köszönhetően, különösen rugalmas és ellenálló a nedvességre. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic White szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic szeletelő kés 20.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés szeletelő kés 20.cm A Kai Shun Classic 20 cm-es hosszúságú szeletelő konyhakése, kiváló választás zöldségek, halak, húsok, sültek vagy sonka finom szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic granton szeletelő kés 23.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic granton damaszk pengés szeletelő kés 23.cm Szeletelő konyhakés, kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére.Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. Az ébenfekete, pakkafából készült, markolatnak köszönhetően kényelmes fogás biztosított miközben dolgozik vele. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic szeletelő kés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés szeletelő kés A Kai Shun Classic 18 cm-es hosszúságú szeletelő konyhakése, kiváló választás zöldségek, halak, húsok, sültek vagy sonka finom szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Mcusta Zanmai Supreme Hammered Petty
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Supreme Hammered Petty japán konyhakés 15cm Közepes méretű általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. Az Mcusta Zanmai Revolution sorozat konyhakései, speciálisan konyhai késekhez kifejlesztett, magas korrózióállóságú, 33 rétegű, damaszkolt VG10 acélból készül. Extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett, sokáig éles marad. Dekoratív hamon teszi teljessé a pengét, mely minden késen egyedi. Markolata vörös rétegelt fa, amelyet a kés stílusához illő, dekoratív szegecs tesz teljessé.

Kai Shun Classic szeletelő kés 22.5.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés szeletelő kés 22.5.cm A Kai Shun Classic 22 cm-es hosszúságú szeletelő konyhakése, kiváló választás zöldségek, halak, húsok, sültek vagy sonka finom szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic általános konyhakés és hámozó kés készlet
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic általános konyhakés és hámozó kés készlet, díszdobozban A szett tartalmaz egy damaszk pengés, általános konyhakést, ideális választás szeleteléshez, aprításhoz a 15 cm-es pengehosszal. A késkészlet másik darabja egy 9 cm pengehosszúságú hámozó kés, kiválóan alkalmas hámozásra és aprításra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A fából készült díszdobozban kitűnő választás ajándéknak is. A szett tartalma: Kai Shun Classic konyhakés 15.cm DM-0701 Kai Shun Classic hámozó kés 9cm DM-0700 Díszdoboz A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Pro Sho Yanagiba japán konyhakés 24 cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Pro Sho Yanagiba japán konyhakés 24 cm Tradicionális Yanagiba japán szeletelő konyhakés, kiválóan alkalmas nyers hal és hús rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Kai Shun Classic Nakiri szeletelő kés
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic Nakiri szeletelő kés Kai Shun Nakiri konyhai kése, zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, kiválóan alkalmas vékonyra szeletelésére és finom aprítására. A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Pro Sho Usuba japán konyhakés
Ingyenes szállítás

Kai Shun Pro Sho Usuba japán konyhakés Tradicionális Usuba japán konyhakés,kiváló választás, zöldségek feldolgozásához, szeleteléshez, aprításhoz. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Kai Seki Magoroku Composite szeletelőkés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Seki Magoroku Composite szeletelőkés 18.cm Szeletelő konyhakés,kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A páratlanul szép penge, melyen fantasztikus kontrasztot alkot a kétféle felületű acél. Tükörfényesre polírozott VG-MAX acél mag és a szaténfényű SUS420J2 acél kombinációja.Ezeket a pengéket egy repülőgép gyártásban is használt, modern technológiával, forrasztják össze, így a kétféle acél találkozásánál az egyedi rajzolatú réz vonal, gyönyörű mintázatot ad. A markolat könnyű, laminált keményfa.

Kai Seki Magoroku Composite szeletelőkés 23.cm
Ingyenes szállítás

Kai Seki Magoroku Composite szeletelőkés 23.cm Szeletelő konyhakés,kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A páratlanul szép penge, melyen fantasztikus kontrasztot alkot a kétféle felületű acél. Tükörfényesre polírozott VG-MAX acél mag és a szaténfényű SUS420J2 acél kombinációja.Ezeket a pengéket egy repülőgép gyártásban is használt, modern technológiával, forrasztják össze, így a kétféle acél találkozásánál az egyedi rajzolatú réz vonal, gyönyörű mintázatot ad. A markolat könnyű, laminált keményfa.

Kai Shun Premier TiM Mälzer szeletelőkés 24.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Premier TiM Mälzer damaszk pengés szeletelőkés 24.cm Szeletelő konyhakés,kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun TiM Mälzer szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében. A szép mintázatú diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak.Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.

Kai Shun Premier TiM Mälzer Nakiri kés
Ingyenes szállítás

Kai Shun Premier TiM Mälzer Nakiri damaszk pengés konyhakés Általános Nakiri konyhakés,kiváló választás, szeleteléshez, aprításhoz. A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun TiM Mälzer szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.A szép mintázatú diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak..Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.

Kai Shun Pro Sho Yanagiba japán konyhakés 27 cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Pro Sho Yanagiba japán konyhakés 27 cm Tradicionális Yanagiba japán szeletelő konyhakés, kiválóan alkalmas nyers hal és hús rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Mcusta Zanmai Supreme Hammered Santoku
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Supreme Hammered Santoku japán konyhakés Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöld-fűszerek aprításához is nagyszerűen használható. Az Mcusta Zanmai Revolution sorozat konyhakései, speciálisan konyhai késekhez kifejlesztett, magas korrózióállóságú, 33 rétegű, damaszkolt VG10 acélból készül. Extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett, sokáig éles marad. Dekoratív hamon teszi teljessé a pengét, mely minden késen egyedi. Markolata vörös rétegelt fa, amelyet a kés stílusához illő, dekoratív szegecs tesz teljessé.

Mcusta Zanmai Supreme Hammered Gyuto18cm
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Supreme Hammered Gyuto 18cm Közepes méretű általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. Az Mcusta Zanmai Revolution sorozat konyhakései, speciálisan konyhai késekhez kifejlesztett, magas korrózióállóságú, 33 rétegű, damaszkolt VG10 acélból készül. Extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett, sokáig éles marad. Dekoratív hamon teszi teljessé a pengét, mely minden késen egyedi. Markolata vörös rétegelt fa, amelyet a kés stílusához illő, dekoratív szegecs tesz teljessé.

Mcusta Zanmai Supreme Hammered Gyuto 21cm szakácskés
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Supreme Hammered Gyuto 21cm japán szakácskés Közepes méretű általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. Az Mcusta Zanmai Revolution sorozat konyhakései, speciálisan konyhai késekhez kifejlesztett, magas korrózióállóságú, 33 rétegű, damaszkolt VG10 acélból készül. Extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett, sokáig éles marad. Dekoratív hamon teszi teljessé a pengét, mely minden késen egyedi. Markolata vörös rétegelt fa, amelyet a kés stílusához illő, dekoratív szegecs tesz teljessé.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.