+

Gyártó keresés: Global Bunmei

Bunmei Yanagi Sashimi konyhakés 27.cm
Ingyenes szállítás

Bunmei Yanagi Sashimi konyhakés Szeletelő, filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Az élezés jobbkezes használatra van kialakítva. Kiválóan alkalmas nyers hal vagy hús, rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Bunmei késeket ugyanaz a gyártó készíti, amely a Global késeket is (Yoshikin) gyártja. A Bunmei kések tradicionális japán kések.A hagyományos japán kések jellemzőit és formáit nagyban befolyásolta a japán konyha.A tradicionális japán kések és a "nyugati" késforma között a legfontosabb különbség a penge profil kialakítása. A hagyományos japán kések egyoldali leélezésű, un.vésőél kialakításúak. A másik oldal kissé homorú, így hihetetlenül élesre kialakítható a penge.A nagy, ferde, egyoldalú él, sokkal vékonyabb, mint egy kétoldalas él. Ez a vékonyabb, élesebb él, nagyon finom vágást jelent a tisztán lágy húsra, különösen a halakra. A japán szakácsok azt tartják ,hogy a nyugati kés viszonylagosan vastag élével, a nyers halak finom textúráját szétzúzzák és megsemmisítik a hal frissességét. A Bunmei kések vékonyabb éle sokkal törékenyebb a nyugati kések élénél, ezért óvatosan járjunk el, és használjunk egy hagyományos kést bármilyen szilárd anyag vágására, beleértve a nagyobb hal csontokat is. A Bunmei kések magas széntartalmú, rozsdamentes acélból készülnek. A kések acélja tartalmaz molibdént és vanádiumot is, ami kiváló éltartást és hosszú élettartamot biztosít.

Kosárba
Részletek
Bunmei Makiri kés

Bunmei Makiri kés tradicionális japán halászkés A Bunmei késeket ugyanaz a gyártó készíti, amely a Global késeket is (Yoshikin) gyártja. A Bunmei kések tradicionális japán kések.A hagyományos japán kések jellemzőit és formáit nagyban befolyásolta a japán konyha.A tradicionális japán kések és a "nyugati" késforma között a legfontosabb különbség a penge profil kialakítása. A hagyományos japán kések egyoldali leélezésű, un.vésőél kialakításúak. A másik oldal kissé homorú, így hihetetlenül élesre kialakítható a penge.A nagy, ferde, egyoldalú él, sokkal vékonyabb, mint egy kétoldalas él. Ez a vékonyabb, élesebb él, nagyon finom vágást jelent a tisztán lágy húsra, különösen a halakra. A japán szakácsok azt tartják ,hogy a nyugati kés viszonylagosan vastag élével, a nyers halak finom textúráját szétzúzzák és megsemmisítik a hal frissességét. A Bunmei kések vékonyabb éle sokkal törékenyebb a nyugati kések élénél, ezért óvatosan járjunk el, és használjunk egy hagyományos kést bármilyen szilárd anyag vágására, beleértve a nagyobb hal csontokat is. A Bunmei kések magas széntartalmú, rozsdamentes acélból készülnek. A kések acélja tartalmaz molibdént és vanádiumot is, ami kiváló éltartást és hosszú élettartamot biztosít.Magnolia fa nyél és tok.

Kosárba
Részletek

Kapcsolat

  • 2151 Fót Vadvirág.u. (A cím a Dunakeszi Okmányiroda nyilvántartás szerinti címe,nem értékesítőhely)
  • +36.70.41.50.806
  • info.[kukac.]ezkes[.pont.].hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu