+
A Csomagküldő.hu szállítással küldött csomagoknak az átadó pontjai többségének a jelenlegi nyitva tartása 15.óráig tart. Kérjük ezt vegye figyelembe a szállítás kiválasztásakor! Köszönjük.

Gyártó keresés: KAI Wasabi Black

Kai Wasabi Black Deba kés 15.cm
Ingyenes szállítás

Kai Wasabi Black Deba kés 15.cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black flexibilis filézőkés 18.cm

Kai Wasabi Black flexibilis filézőkés 18.cm Hajlékony pengés( flexibilis) pengés filéző kés, Halak, húsok vágására, A filézés, szeletelés vagy a szálkák átvágása egyaránt könnyűvé válik ezzel a késsel. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black kenyérvágó kés

Kai Wasabi Black kenyérvágó kés 23.cm A KAI kenyérvágó késének mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli fel mindkettőt.Hosszú pengéjével, nagy kenyerek felszeletelésére is kiválóan alkalmas. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black szeletelő kés

Kai Wasabi Black szeletelő kés Szeletelő konyhakés,kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Deba kés 21.cm

Kai Wasabi Black Deba kés 21.cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Nakiri kés

Kai Wasabi Black Nakiri kés Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz.A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 21.cm

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 21.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Deba kés 10.5.cm

Kai Wasabi Black Deba kés 10.5.cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black konyhakés 15.cm

Kai Wasabi Black általános konyhakés 15.cm Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Santoku kés

Kai Wasabi Black Santoku kés Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black szakácskés készlet táskával
Ingyenes szállítás

KAI Wasabi Black szakácskés készlet, 5db szakácskéssel, késtartó táskával A készlet tartalma: KAI Wasabi Black általános konyhakés 10 cm-es pengehossz 6710P KAI Wasabi Black általános konyhakés 15 cm-es pengehossz 6715U KAI Wasabi Black santoku szakácskés 16,5 cm-es pengehossz 6716S KAI Wasabi Black szakácskés 20 cm-es pengehossz 6720C KAI Wasabi Black szeletelőkés 23 cm-es pengehossz 6723L KAI késtartó táska DM-0781 A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black konyhakés 10.cm

Kai Wasabi Black általános konyhakés 10.cm Kis méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black szakácskés 23.5.cm

Kai Wasabi Black szakácskés 23.5cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI Wasabi Black késkészlet késtartó blokkal
Ingyenes szállítás

KAI Wasabi Black késkészlet 8db konyhakéssel, tölgyfából készült, exkluzív kialakítású, késtartó blokkal. A készlet tartalma: 6710P - KAI Wasabi Black konyhakés 10 cm pengehossz 6715U - KAI Wasabi Black konyhakés 15 cm pengehossz 6720C - KAI Wasabi Black szakácskés 20 cm pengehossz 6710D - KAI Wasabi Black Deba konyhakés 10,5 cm pengehossz 6715D - KAI Wasabi Black Deba konyhakés 15 cm pengehossz 6724Y - KAI Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 24cm pengehossz 6716S - KAI Wasabi Black Santoku konyhakés 16,5cm pengehossz 6716N - KAI Wasabi Black Nakiri konyhakés 16,5 cm pengehossz 6600-BN - KAI késtartó blokk A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését. Penge anyaga: magas széntartalmú rozsdamentes acél Penge keménysége: 58HRC Markolat anyaga: polypropylén - bambuszpor

Kosárba
Részletek
KAI Wasabi Black kezdő készlet pengevédővel és fenőkővel
Ingyenes szállítás

Kai Wasabi Black kezdő készlet pengevédővel és fenőkővel Egy ajándéknak is kiváló kezdőcsomag, minden szükséges tartozékkal, hogy sikeresek legyünk a konyhában! KAI Wasabi Black szakácskés 20cm-es pengehosszal, KAI fenőkővel, az élezés megkönnyítéséhez szolgáló élszögtartóval és egy mágneses pengevédővel, hogy megóvja a kés élét. 1db KAI Wasabi Black (6720C) szakácskés 1db KAI Combination whetstone 400-1000 grit kétoldalas fenőkő (AP-0305) 1db KAI mágneses pengevédő M-es méret (CK-M) 1db KAI késélező élszög tartó (DH-5268) A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm

Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 24.cm

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 24.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI Wasabi Black késtartó blokk
Ingyenes szállítás

KAI Wasabi Black késtartó blokk 8db konyhakésnek. Tölgyfából készült, exkluzív kialakítású konyhakéstartó. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black szakácskés 15.cm
-4.4%

Kai Wasabi Black szakácskés 15.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 15.cm

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 15.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek

Kapcsolat

  • 2151 Fót Vadvirág.u. (A cím a Dunakeszi Okmányiroda nyilvántartás szerinti címe,nem értékesítőhely)
  • +36.70.41.50.806
  • info.[kukac.]ezkes[.pont.].hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu