+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Dick konyhakések

A Dick konyhakések sorozataiban biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő kést.

Kiváló minőségű kovácsolt kést szeretne? Modern dizájnt keres, vagy inkább a hagyományosat részesíti előnyben? A Friedr. Dicknél mindent megtalál. Inspirálódjon a Premier Plus, 1905 és ActiveCut kovácsolt sorozatú késeinkből. A Red Spirit sorozatba tartozó késeink szintén a professzionális konyha szerves részévé váltak. Minden kés külön-külön vagy különböző szettekben kapható. Friedr. Dick évek óta dolgozik profi szakácsok mellett. Tanulunk partnerszakácsaink világméretű tapasztalataiból, és hagyjuk, hogy igényeik és meglátásaik inspirálják innovációinkat. Akár most kezdi főzői karrierjét, akár már megszerezte első főzési tapasztalatait, vagy már évek óta sikeresen kápráztatja el vendégeit, biztosan talál egy Önnek megfelelő kést.

dick 1905 szakacs kesek dick active cut konyhakesek Dick Premier Plus szakacskesek dick Premier Plus go for gold profi szakacskesek
dick_red_spirit_konyhakesek Dick Vivum konyhai kesek    
       

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.