+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Késélező,fenőkő

Késélezők,fenőkövek - A késélező eszközök segítségével élezni tudjuk az élüket vesztett, eltompult vágó szerszámokat. Csupán egyszer kell áldozni egy megbízható késélezőre. A mai modern élező, fantasztikus segítség a konyhában. Könnyen, gyorsan és ami a legfontosabb, hogy biztonságosan élezhetjük meg késeinket. Áruházunkban megtalálható fenőkövek kiváló minőségűek, változatos méretekben és többféle szemcsefinomsággal kaphatóak. Használatuk kis gyakorlással könnyedén elsajátítható. A késélező eszközök, gépek segítségével élezni tudjuk az élüket vesztett, eltompult vágó szerszámokat. Az életlen késeket egy jó szakember percek alatt újjá tudja varázsolni, ugyanezt azonban otthon is megtehetjük.

Késélezők

Késélezők, élezőgépek,élező rendszerek. A késélező eszközök, gépek segítségével élezni tudjuk az élüket vesztett, eltompult vágó szerszámokat. Az életlen késeket egy jó szakember percek alatt újjá tudja varázsolni, ugyanezt azonban otthon is megtehetjük.

Fenőkövek

Fenőkövek, japán vizes fenőkő, kerámia és korund fenőkövek. A kés élezésének a legegyszerűbb módja a fenőköves élezés, fontos a megfelelő fenőkő kiválasztása A kétoldalas kialakításnak köszönhetően egy fenőkővel is borotva élesre fenhetjük késeinket.

Fenőacél

A gyors utánaélezés egyik legjobban elterjedt eszköze a fenőacél. Egyszerű használat, gyors eredmény jellemzi ezeket az eszközöket

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.