+

Csontozó kés

Csontozó kés - A húsfeldolgozás leggyakrabban használt eszköze a csontozókés. A penge formája, vastagsága és hajlékonysága, a markolat alakja is megkülönbözteti ezeket a késeket a többitől. A konyhában is nagy szolgálatot tehetnek, ezért érdemes először ezt a fajta kést beszerezni.

Scanpan Classic csontozó kés

Scanpan Classic csontozó kés Csontozókés, ami a penge alakjának és kialakításának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Kasumi Damascus japán csontozókés
Ingyenes szállítás

Kasumi Damascus japán csontozókés A Kasumi Damascus sorozat keskenyebb pengés csontozókése, ami a penge alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Classic Gokujo csontozókés 15.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic Gokujo damaszk pengés csontozókés 15.cm Vékony pengés csontozókés, ami a penge alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst..Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kosárba
Részletek
Kasumi HM japán előkészítő konyhakés 14cm
Ingyenes szállítás

Kasumi HM japán előkészítő konyhakés 14cm A Kasumi Hammered konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt, kalapált mintázatú, SUS410 acél fogja közre. A tükörsimára polírozott kalapácsolt felület elősegíti, hogy a penge tapadásmentes maradjon. A markolata rendívül erős, fekete poliamid anyag, szegecselve, polírozva, így tartós és szép kivitelű. Minden konyhakés kés különleges, egyedi darab. Mindegyik kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Ergonomikus markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, ami legmagasabb igényeknek is megfelel. A Kasumi Hammered sorozat közepes méretű konyhakése, egy remek kis eszköz a 14 cm hosszú pengével, ételek előkészítéséhez vagy akár csontozáshoz.

Kosárba
Részletek
Opinel Classic Meat & Poultry csontozó konyhakés

Opinel Classic Meat & Poultry No.122 csontozó kés Általános csontozó konyhakés, alkalmas hús, szárnyas és minden egyéb feldolgozására.

Kosárba
Részletek
Opinel Intempora Boning No.222 csontozókés

Opinel Intempora Boning No.222 csontozókés Csontozó és húsvágó kés amely a penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A penge rozsdamentes Sandvik acél, mely végigfut a markolaton is. A kés ezáltal robusztus és kiegyensúlyozott. Markolata üvegszálas polymerből készül, amely kiváló kopásállóságot, vízállóságot és ütésállóságot biztosít. Íves alakjának és háromszög profiljának köszönhetően biztonságos és kényelmes a fogása.

Mcusta Zanmai Classic Damascus Boning
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Classic Damascus Boning csontozókés Az Mcusta Zanmai Classic Damascus sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-10 acél, amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. Minden Classic Damascus kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Zanmai konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A fekete színű, laminált fa markolatot egy különleges eljárással impregnálják. Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Hagyományos, japán csontozókés, ami a penge alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst.

Global csontozó kés 16 cm
Ingyenes szállítás

Global csontozó kés 16.cm Hajlékony és vékony pengés csontozókés, ami a penge alakjának és rugalmasságának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik.A 16 cm hosszú Cromova 18 rozsdamentes acél penge 56-58 HRC keménységű. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Classic csontozókés 15.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés csontozókés 15.cm Vékony pengés csontozókés, ami a penge alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kosárba
Részletek

Kapcsolat

  • 2151 Fót Vadvirág u.1.. (a címen nem található üzlet)
  • +36.70.41.50.806
  • info.[kukac.]ezkes[.pont.].hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu