+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Csontozó kés

Csontozó kés - A húsfeldolgozás leggyakrabban használt eszköze a csontozókés. A penge formája, vastagsága és hajlékonysága, a markolat alakja is megkülönbözteti ezeket a késeket a többitől. A konyhában is nagy szolgálatot tehetnek, ezért érdemes először ezt a fajta kést beszerezni.

Due Cigni Professional csontozó kés 13 cm

Due Cigni Professional csontozó kés 13 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Due Cigni Professional csontozó kés 16 cm

Due Cigni Professional csontozó kés 16 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Due Cigni Professional flex csontozó kés 13 cm

Due Cigni Professional flex csontozó kés 13 cm Hajlékony pengés csontozó kés. A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Due Cigni Professional csontozó kés 16 cm

Due Cigni Professional csontozó kés 16 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Due Cigni Professional flex csontozó kés 15 cm

Due Cigni Professional flex csontozó kés 15 cm Hajlékony pengés, csontozó kés. A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Due Cigni Professional szeletelő kés 16 cm

Due Cigni Professional szeletelő kés 16 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, kiváló választás húsok szeleteléséhez. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Victorinox Swiss Classic csontozó kés 15cm

Victorinox Swiss Classic csontozó kés 15cm A Swiss Classic csontozó késsel könnyedén elválaszthatja a húst a csontoktól. Ennek a késnek az ergonomikus markolata és ívelt, keskeny pengéje lehetővé teszi, hogy éttermi konyhai precizitást alkalmazzon, akár a bordát, akár az ünnepi pulykát vagy a báránycombot csontozza ki. A szakácsok, hentesek és otthoni szakácsok által használt kés közel kerül a csonthoz, így több hús marad meg az elkészítendő ételhez.

Due Cigni Professional csontozó kés 14 cm

Due Cigni Professional csontozó kés 14 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Due Cigni Professional csontozó kés 18 cm

Due Cigni Professional csontozó kés 18 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Due Cigni Professional szeletelő kés 18 cm

Due Cigni Professional szeletelő kés 18 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, kiváló választás húsok szeleteléséhez. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Due Cigni Professional csontozó kés 16 cm

Due Cigni Professional csontozó kés 16 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Due Cigni Professional szeletelő kés 20 cm

Due Cigni Professional szeletelő kés 20 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, kiváló választás húsok szeleteléséhez. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Morakniv Hunting flexibilis csontozó kés ívelt pengével

Morakniv Hunting flexibilis csontozó kés ívelt pengével A Morakniv Hunting flexibilis csontozó kést kifejezetten a csontozáshoz fejlesztették ki. A svéd rozsdamentes acélból készült rugalmas penge kiváló pontosságot és minimális pazarlást biztosít.. A rugalmas pengeprofiljának köszönhetően filézőkésként is használható a hús előkészítésekor, és akkor is, ha a kicsontozás során szűk területeket kell elérnie. A svéd rozsdamentes acélból készült merev penge, hosszú ívű élével egyenletes és pontos vágásokat végezhet. Az ergonomikus,narancssárga színű érdesített, polimerból készült csúszásmentes markolattal, ujjvédővel és 1.7mm vastag pengével rendelkezik, amely minden vágásnál stabilitást biztosít. A penge és a markolat kialakítása ideális a biztonságos és hatékony munkavégzéshez különböző időjárási körülmények között egész évben a vadászat során. A hozzáillő polimer hüvely praktikus zárófunkcióval rendelkezik és könnyen kiöblíthető.

Morakniv Hunting flexibilis csontozó kés

Morakniv Hunting flexibilis csontozó kés 13cm A Morakniv Hunting flexibilis csontozó kése több feladat elvégzésére is alkalmas. A rugalmas pengeprofiljának köszönhetően filézőkésként is használható a hús előkészítésekor, és akkor is, ha a kicsontozás során szűk területeket kell elérnie. A svéd rozsdamentes acélból készült merev penge, hosszú ívű élével egyenletes és pontos vágásokat végezhet. Az ergonomikus,narancssárga színű érdesített, polimerból készült csúszásmentes markolattal, ujjvédővel és 1.7mm vastag pengével rendelkezik, amely minden vágásnál stabilitást biztosít. A penge és a markolat kialakítása ideális a biztonságos és hatékony munkavégzéshez különböző időjárási körülmények között egész évben a vadászat során. A hozzáillő polimer hüvely praktikus zárófunkcióval rendelkezik és könnyen kiöblíthető.

Morakniv Hunting csontozó kés 15cm

Morakniv Hunting csontozó kés 15cm A Morakniv Hunting csontozó kése ideális vadfeldolgozáshoz. A svéd rozsdamentes acélból készült merev penge, hosszú élével egyenletes és pontos vágásokat végezhet. Az ergonomikus,narancssárga színű érdesített, polimerból készült csúszásmentes markolattal, ujjvédővel és 2,4 mm vastag pengével rendelkezik, amely minden vágásnál és szeletelésnél erőt és stabilitást biztosít. A penge és a markolat kialakítása ideális a biztonságos és hatékony munkavégzéshez különböző időjárási körülmények között egész évben a vadászat során. A hozzáillő polimer hüvely praktikus zárófunkcióval rendelkezik és könnyen kiöblíthető.

Due Cigni Professional szeletelő kés 24 cm

Due Cigni Professional szeletelő kés 24 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, kiváló választás húsok szeleteléséhez. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Opinel Classic Meat & Poultry csontozó konyhakés

Opinel Classic Meat & Poultry No.122 csontozó kés Az Opinel Classic Meat & Poultry csontozó konyhakés egy professzionális eszköz, amely segítséget nyújt a húsok megfelelő előkészítéséhez. A könnyen kezelhető, 13 cm-es pengéjű, bükkfa markolatú kés acél pengéje alkalmas hús, szárnyas és minden egyéb feldolgozására Az ergonómikus markolatnak köszönhetően biztonságosan használhatja a késsel végzett munka során.

Scanpan Classic csontozó kés

Scanpan Classic csontozó kés Csontozókés, ami a penge alakjának és kialakításának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Dick Active Cut flexibilis csontozó kés 15cm

A Dick Active Cut flexibilis csontozó kése.A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. Friedr. Dick már a kezdetektől fogva támogatja Önt a kulináris képzésben. Olyan kovácsolt kést keres, amellyel elmerülhet a vágási technikák, a főzési kreációk és az ízrobbanások világában? Éppen a kulináris képzését készül elkezdeni? Szeretne a kezdetektől fogva professzionális eszközökkel dolgozni, és a legmagasabb minőséget és élességet megtapasztalni? Akkor az ActiveCut sorozat a megfelelő választás az Ön számára. Ez a sorozat segít Önnek megbirkózni minden vágási kihívással. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Dick Premier Plus flexibilis csontozó kés

Dick Premier Plus flexibilis csontozó kés,15 cm-es, hajlékony pengével, húsok csontozására, halak filézésére. A filézés, szeletelés vagy a szálkák átvágása egyaránt könnyűvé válik ezzel a késsel. A kés a szakács karjának meghosszabbítása. A Premier Plus szériával a kés majdhogynem magától működik. Így nemcsak arra marad ideje, hogy a mesterségére koncentráljon, hanem arra is, hogy szabad utat engedjen kreativitásának, és izgalmas ételeket hozzon létre. Pontosan ez az, amit a képzett profi szakácsok és a mi csúcsszakácsaink nagyra értékelnek az F. DICK márkában. A minőség, amely egy életen át elkíséri Önt. A penge kiváló minőségű, rozsdamentes, X50CrMoV15 molibdén-vanádium acél. Minden Premier Plus kés kovácsolt és tökéletesen kiegyensúlyozott. Már a kések fejlesztése során különös hangsúlyt fektettek a súlyeloszlás optimalizálására, hogy a kés könnyűnek és kényelmes legyen a kezében.

Dick ”1905” csontozó kés
Ingyenes szállítás

A Dick ”1905” általános,18cm-es csontozó kése.A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A sváb késgyártó Friedrich Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, amikor kifejlesztett egy masszív késsorozatot. Számos késgyártó kései a legapróbb részletekig megegyeztek. A kések markolatát mindig is 3 szegeccsel rögzítették a kovácsolt pengéhez. Friedr. Dick egy olyan egyedi késsorozatot fejlesztett ki, amely egyértelműen kiemelkedett az összes korábbi formatervezett kés közül.Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledt. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. Acélgyűrűk váltakoznak a kiváló minőségű és ellenálló műanyaggal hézagok nélkül, így a markolat nemcsak vizuális, hanem vizuális élményt is nyújt. A kés pengéjén található F. DICK dombornyomás teszi teljessé a sorozat klasszikusan modern kialakítását. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Global csontozó kés 16 cm
Ingyenes szállítás
Kosárba

Global csontozó kés 16.cm A japán vágóeszközök mesterei által tervezett és gyártott professzionális hajlékony és vékony pengés csontozókés, ami a penge alakjának és rugalmasságának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik.A 16 cm hosszú Cromova 18 rozsdamentes acél penge 56-58 HRC keménységű. Az ergonomikusan tervezett, rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödrök miatt komfortos a fogása és pontosabb vágások érhetőek el.

Kasumi Damascus japán csontozókés
Ingyenes szállítás

Kasumi Damascus japán csontozókés A Kasumi Damascus sorozat keskenyebb pengés csontozókése, ami a penge alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst.Ez a kivételes minőségű csontozókés ideális minden olyan felhasználónak, akiknek magas szintű elvárásaik vannak. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.

Kasumi HM japán előkészítő konyhakés 14cm
Ingyenes szállítás

Kasumi HM japán előkészítő konyhakés 14cm A Kasumi Hammered konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt, kalapált mintázatú, SUS410 acél fogja közre. A tükörsimára polírozott kalapácsolt felület elősegíti, hogy a penge tapadásmentes maradjon. A markolata rendívül erős, fekete poliamid anyag, szegecselve, polírozva, így tartós és szép kivitelű. Minden konyhakés kés különleges, egyedi darab. Mindegyik kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Ergonomikus markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, ami legmagasabb igényeknek is megfelel. A Kasumi Hammered sorozat közepes méretű konyhakése, egy remek kis eszköz a 14 cm hosszú pengével, ételek előkészítéséhez vagy akár csontozáshoz.

Kai Shun Classic csontozókés 15.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés csontozókés 15.cm Vékony pengés csontozókés, ami a penge alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic Gokujo csontozókés 15.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic Gokujo damaszk pengés csontozókés 15.cm A Kai Shun Classic Gokujo csontozókés egy igazán exkluzív, nagyon finom kidolgozású konyhakés. A japán stílusú, klasszikus élelmiszeripari termékeket gyártó Kai Shun cég a legjobb minőséget kínálja. Vékony pengéje, alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. Az ergonómikus forma lehetővé teszi az optimális irányított használatot. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Mcusta Zanmai Classic Damascus Boning
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Classic Damascus Boning csontozó konyhakés Hagyományos, japán csontozókés, ami a penge alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. Az Mcusta Zanmai Classic Damascus sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-10 acél, amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. Minden Classic Damascus kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Zanmai konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A fekete színű, laminált fa markolatot egy különleges eljárással impregnálják. Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be.

Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra Boning
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra csontozó konyhakés Hagyományos, japán csontozókés, ami a penge alakjának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst. Az Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-10 acél, amely rendkívül korrózióálló és kemény, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A különleges Hamaguri V-Edge formának köszönhetően minden kés borotvaéles. Ezek a rétegek gyönyörű rajzolatot alkotnak, amely minden késnél más és más, ezért minden Zanmai konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.Markolata fekete micartából készült, amely mintázatában egy zebrára emlékeztet, innen ered a név. A markolatot két normál és egy dekoratív mozaikszegeccsel van a pengéhez rögzítve.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.