+

Yanagiba kés

Yanagiba kés- Szeletelő, halfeldolgozó kés, vékony, véső-éllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal vagy hús, rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A japán szakácsok azt tartják, hogy a nyugati kés viszonylagosan vastag élével, a nyers halak finom textúráját szétzúzzák és megsemmisítik a hal frissességét.

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő kés 24.cm
Ingyenes szállítás

A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez.

Kai Shun Pro Sho Yanagiba japán konyhakés 21 cm
Ingyenes szállítás

Tradicionális Yanagiba japán szeletelő konyhakés, kiválóan alkalmas nyers hal és hús rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez.A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve.Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Pro Sho Yanagiba japán konyhakés 24 cm
Ingyenes szállítás

Tradicionális Yanagiba japán szeletelő konyhakés, kiválóan alkalmas nyers hal és hús rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba 21cm
Ingyenes szállítás

A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 24.cm

A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez..A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő 21.cm
Ingyenes szállítás

A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez.

KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba 24cm
Ingyenes szállítás

A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba 18cm

A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.

KAI Seki Magoroku Hekiju Yanagiba halszeletelő kés 21.cm

A Seki Magoroku új séf kései a Hekiju sorozat. Kétféle pengéje kifejezetten balkezes felhasználók számára készült.Egy Deba kést és egy 21cm pengehosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik a rendkívül pontos vágást.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 21.cm

A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez..A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.

Kosárba
Részletek
Bunmei Yanagi Sashimi konyhakés 27.cm
Ingyenes szállítás

Bunmei Yanagi Sashimi konyhakés Szeletelő, filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Az élezés jobbkezes használatra van kialakítva. Kiválóan alkalmas nyers hal vagy hús, rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Bunmei késeket ugyanaz a gyártó készíti, amely a Global késeket is (Yoshikin) gyártja. A Bunmei kések tradicionális japán kések.A hagyományos japán kések jellemzőit és formáit nagyban befolyásolta a japán konyha.A tradicionális japán kések és a "nyugati" késforma között a legfontosabb különbség a penge profil kialakítása. A hagyományos japán kések egyoldali leélezésű, un.vésőél kialakításúak. A másik oldal kissé homorú, így hihetetlenül élesre kialakítható a penge.A nagy, ferde, egyoldalú él, sokkal vékonyabb, mint egy kétoldalas él. Ez a vékonyabb, élesebb él, nagyon finom vágást jelent a tisztán lágy húsra, különösen a halakra. A japán szakácsok azt tartják ,hogy a nyugati kés viszonylagosan vastag élével, a nyers halak finom textúráját szétzúzzák és megsemmisítik a hal frissességét. A Bunmei kések vékonyabb éle sokkal törékenyebb a nyugati kések élénél, ezért óvatosan járjunk el, és használjunk egy hagyományos kést bármilyen szilárd anyag vágására, beleértve a nagyobb hal csontokat is. A Bunmei kések magas széntartalmú, rozsdamentes acélból készülnek. A kések acélja tartalmaz molibdént és vanádiumot is, ami kiváló éltartást és hosszú élettartamot biztosít.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Pro Sho Yanagiba japán konyhakés 27 cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Pro Sho Yanagiba japán konyhakés 24 cm Tradicionális Yanagiba japán szeletelő konyhakés, kiválóan alkalmas nyers hal és hús rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben.A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 15.cm

A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez..A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.

Kosárba
Részletek

Kapcsolat

  • 2151 Fót Vadvirág.u. (A cím a Dunakeszi Okmányiroda nyilvántartás szerinti címe,nem értékesítőhely)
  • +36.70.41.50.806
  • info.[kukac.]ezkes[.pont.].hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu