Kai Shun Classic damaszk pengés általános konyhakés 15 cm Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra.Ideális eszköz minden olyan feladathoz, amelynek elvégzéséhez egy prémium minőségű konyhai késre van szüksége. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Pro Sho Yanagiba japán konyhakés 24 cm
Szállítási idő | 2-5 nap |
Termékleírás
Kai Shun Pro Sho Yanagiba japán konyhakés 24 cm Tradicionális Yanagiba japán szeletelő konyhakés, kiválóan alkalmas nyers hal és hús rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.
Termék videó
Paraméterek
Penge hossza | 240mm |
Penge anyaga | VG-10 rozsdamentes acél |
Markolat anyaga | laminált keményfa (pakka wood) |
Markolat hossza | 122mm |
Egyéb adatok
Szállítási idő | 2-5 nap |
Termék dokumentáció | kai_shun_pro_sho_yanagiba_japan_konyhakes_24_cm.pdf |
Gyártó | KAI Shun Pro Sho |
Származási ország | Japán |
Ezt vásárolták hozzá
Kai Shun Classic damaszk pengés Santoku kés A Kai Shun Classic Santoku kés egy japán konyhai késtípus, amelyet a tradicionális japán szakácsok használnak. Kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra ételek előkészítésére a főzéshez. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kapcsolódó termékek
Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 10.5 cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.
Kai Shun Pro Sho Usuba japán konyhakés Tradicionális Usuba japán konyhakés,kiváló választás, zöldségek feldolgozásához, szeleteléshez, aprításhoz. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.
Kai Shun Pro Sho Yanagiba japán konyhakés 27 cm Tradicionális Yanagiba japán szeletelő konyhakés, kiválóan alkalmas nyers hal és hús rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.
Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 16.5 cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.
Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 21 cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.