+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Általános konyhakés

Általános konyhakés - Sokoldalú felhasználásra alkalmas általános konyhakés.Használható szeleteléshez, daraboláshoz, zöldségek aprításához, hús felvágásához stb.

Böker fogazott szendvicskés több színben

Böker fogazott szendvicskés több színben Böker szendvicskés, kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével, fogazott éllel. Gyümölcsök és zöldségek, paradicsom vagy akár kenyér szeletelésre is alkalmas. Markolata kényelmes, ergonomikus kialakítású, kényelmesen fekszik a kézben.

Böker 4 db-os szendvicskés szett

Böker 4 db-os szendvicskés szett Négy darab Böker szendvicskés, kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével, fogazott éllel. Gyümölcsök és zöldségek, paradicsom vagy akár kenyér szeletelésre is alkalmas. Markolata kényelmes, ergonomikus kialakítású, kényelmesen fekszik a kézben.

Böker 6 db-os szendvicskés szett több színben

Böker 6 db-os szendvicskés szett több színben Hat darab Böker szendvicskés, kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével, fogazott éllel. Gyümölcsök és zöldségek, paradicsom vagy akár kenyér szeletelésre is alkalmas. Markolata kényelmes, ergonomikus kialakítású, kényelmesen fekszik a kézben.

Scanpan Classic zöldség kés 11.5cm

Scanpan Classic zöldség kés 11.5cm Kis méretű hámozó konyhakés,hámozáshoz,zöldség vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Scanpan Classic zöldség kés 9cm

Scanpan Classic zöldség kés 9cm Kis méretű hámozó konyhakés,hámozáshoz,zöldség vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Scanpan Classic Baguette szendvics kés

Scanpan Classic Baguette szendvics kés Szendvics kés, amely egy kisebb kenyérvágó késre emlékeztet. A penge alakjának és kialakításának köszönhetően ideális szendvics készítéshez.Segítségével könnyen szeletelhetjük a hozzávalókat A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Satake Nashiji általános japán konyhakés 12.cm

Satake Nashiji általános japán konyhakés 12.cm A Satake Nashiji általános konyhai kése, ideális kis és közepes méretű alapanyagok vágására, legyen szó zöldségekről, gyümölcsökről, húsokról, sajtokról vagy akár kenyérről. Kiválóan alkalmas fokhagyma aprítására, paradicsom szeletelésére, szendvicsek felvágására, de akár zöldségek és gyümölcsök hámozására is. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata könnyű magnólia fa. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.

Scanpan Classic általános konyhakés 15cm

Scanpan Classic általános konyhakés 15cm Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Kasumi Diacross Zaku Giri japán konyhakés 15 cm
-20%

Kasumi Diacross Zaku Giri zöldségvágó és szeletelő japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Zöldségek (zaku) feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz (giri). A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát.

Opinel Classic Santoku No.119 konyhakes

Opinel Classic Santoku No.119 konyhakes Az Opinel Classic Santoku szakácskése, egy olyan professzionális eszköz, amelyet a legmagasabb minőségű anyagokból gyártottak a konyhai feladatok sikeres elvégzéséhez. A 17cm hosszú penge éles és tartós, így tökéletesen megfelel az igényesebb ételek elkészítéséhez. A bükkfa markolatnak köszönhetően biztonságos használatot biztosít. Az ergonomikus santoku forma segítséget nyújt a precíziós vágásban, míg a hossza lehetővé teszi, hogy minden fajta zöldséget és húst feldolgozzon. Egyaránt használható vékony szeletek vágására és akár könnyű bárdként is funkcionál.

Opinel Classic Chef No.118 szakácskés

Opinel Classic Chef No.118 általános konyhakés Az Opinel Classic szakácskése egy kiváló minőségű, hagyományos francia konyhakés. A 20 cm-es acél pengével a precíziós vágásokra, hús és zöldség feldolgozására, ételek előkészítéséhez és nagyobb feladatok elvégzésére is alkalmas. Az ergonomikus fa markolattal rendelkezik, ami biztos fogást és komfortot biztosít a használat során. Az összeszedett forma és az elegáns megjelenés miatt tökéletesen illik minden konyhához, miközben tartós és strapabíró marad.

Kasumi Tora általános konyhakés 15cm

Kasumi Tora általános konyhakés 15cm Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra.Ideális választás ételek előkészítéséhez, aprításhoz A Sumikama cég Kasumi Tora sorozat kései szilárd, magas széntartalmú molibdén-vanádium rozsdamentes acélból készülnek, amely népszerű japán acél, biztosítja a kiváló vágási teljesítményt, rozsdaállóságot és könnyű újraélezést. A markolata magnólia fából készült, fekete epoxy bevonattal, amely kényelmes fogású, rendkívül könnyű és jól kiegyensúlyozott. A Kasumi Tora konyhakés sorozat késeit, ügyes kézművesek gondosan, egyesével készítik el, akik ugyanolyan hagyományos technikákat alkalmaznak mint, mint a japán kardkészítésnél. Ezen túlmenően, ésszerű árkategóriája ellenére, azoknak is ajánlott, akik még nem ismerik a japán késeket, megbízható minősége és könnyű karbantartásuk miatt.

Global hámozó kés 8.cm
Kosárba

Global hámozó kés 8.cm A professzionális minőségű japán acélból készült, kis méretű hámozó konyhakés egyedülállóan éles, sokoldalúan használható, hámozáshoz,vágási és aprítási feladatokra. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az ergonomikus, rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

Scanpan Classic szeletelőkés 20cm

Scanpan Classic szeletelőkés 20cm Szeletelő konyhakés,kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Scanpan Classic Santoku kés
Kosárba

Scanpan Classic Santoku kés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A késpengén kialakított gödrök megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt stb.) a pengére. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Satake Satoru Gyuto japán szakácskés 21.cm

Satake Satoru japán szeletelő kés 21.cm A legsokoldalúbb konyhai kés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására, ételek előkésztítésére. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása, halak kifilézése. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata kemény műanyag laminátum. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.

Kasumi Diacross Utility japán konyhakés 12 cm

Kasumi Diacross Utility japán általános konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Közepes méretű méretű általános konyhakés, zöldségek vágására és aprítására, ételek előkészítéséhez.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.

Satake Satoru Bunka japán konyhakés 20.cm

Satake Satoru Bunka japán konyhakés 20.cm A Bunka kések a legjobbak az olyan élelmiszerek, mint a hús, hal és zöldség aprítására, kockázására és dararabolásra. Az éles, vékony penge a Bunka egyenes vágóéllel kombinálva ideális eszközzé teszi a gyors, tiszta vágások kivitelezéséhez. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata kemény műanyag laminátum. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.

Satake Satoru kínai szakácskés

Satake Satoru kínai szakácskés A kínai bárd nélkülözhetetlen kelléke az ázsiai konyhának. Szinte bármilyen vágási feladathoz használható, legyen szó zöldségek aprításáról, csirkemell kockázásáról, hús szeletelés, fokhagyma vagy gyömbér zúzásáról. Szilárd, de viszonylag vékony pengéje precíz vágást tesz lehetővé, a markolata kialakításának köszönhetően kényelmes fogást biztosít. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata kemény műanyag laminátum. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.

Scanpan Maitre D zöldség kés 8cm

Scanpan Maitre D zöldség kés 8cm Kis méretű hámozó konyhakés, tökéletes kisebb gyümölcsök, zöldségek és fűszernövények feldarabolására és hámozáshoz. . Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A markolat japán ihletésű, csepp alakú, kiváló ergonómiai kialakítású, a kényelmes fogás érdekében. A Scanpan konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést.

Scanpan Maitre D zöldség kés 12.5cm

Scanpan Maitre D zöldség kés 12.5cm Közepes méretű hámozó konyhakés, tökéletes kisebb gyümölcsök, zöldségek és fűszernövények feldarabolására és hámozáshoz.. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A markolat japán ihletésű, csepp alakú, kiváló ergonómiai kialakítású, a kényelmes fogás érdekében. A Scanpan konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést.

Scanpan Classic séfkés 15cm

Scanpan Classic séfkés 15cm Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás szeleteléshez, aprításhoz.Az egyik legtöbbet használt kés a konyhában. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Scanpan Classic Santoku kés 18cm

Scanpan Classic Santoku kés 18cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A késpengén kialakított gödrök megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt stb.) a pengére. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Kai Wasabi Black konyhakés 15.cm

Kai Wasabi Black általános konyhakés 15.cm Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black Deba kés 10.5.cm

Kai Wasabi Black Deba kés 10.5.cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kasumi Diacross Gyuto japán konyhakés 21 cm

Kasumi Diacross Gyuto japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Általános szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.

Kasumi Diacross Gyuto japán konyhakés 18 cm

Kasumi Diacross Gyuto japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Általános szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.

Kai Wasabi Black szakácskés 15.cm

Kai Wasabi Black szakácskés 15.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Seki Magoroku Shoso hámozó kés 12.cm

Kai Seki Magoroku Shoso hámozó kés 12.cm Kis méretű hámozó konyhakés, hámozáshoz,vágási és aprítási feladatokra. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap. Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a konyhakések, teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is. Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.

Global általános konyhakés 11.cm

Global általános konyhakés 11cm Kis méretű általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra, ami ideális eszköz a mindennapi sütéshez és főzéshez. Kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A 11 cm hosszú Cromova 18 rozsdamentes acél penge 56-58 HRC keménységű. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít. Nagyszerű megoldás minden alapvető sütés-főzés igényhez!

Kai Seki Magoroku Shoso általános konyhakés 15.cm

Kai Seki Magoroku Shoso általános konyhakés 15.cm Közepes méretű konyhakés, ételek előkészítéséhez, vágási, aprítási feladatokra vagy díszítéshez. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap. Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a séf kések teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is. Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.

Global általános konyhakés 11.cm

Global általános konyhakés 11cm Ez a kis méretű általános konyhakés, nagyon hasonló a GSF-22-hez a fő különbség egy kissé szélesebb penge. A penge kissé hajlott ívű, ami nagyobb magasságot biztosít a vágáshoz és így könnyedén bármilyen konyhai feladatot elvégezhet. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A 11 cm hosszú Cromova 18 rozsdamentes acél penge 56-58 HRC keménységű. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

Kai Wasabi Black Nakiri kés

Kai Wasabi Black Nakiri kés Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz.A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Due Cigni Arne Nero általános konyhakés

Due Cigni Arne Nero általános konyhakés Kis méretű konyhakés, hámozáshoz, vágási, aprítási feladatokra és díszítéshez. A dán késkészítő és tervező Jens Anso által tervezett, Arne sorozat kései, kifejezetten dán stílusjegyeket mutat az olasz hagyományokkal kombinálva. Ivelt vonalakkal és hajlított markolattal, amelyek elsődleges célja a használhatóság. A különböző pengeformák tervezési koncepciója azonnal lenyűgözi az igényes főzés szerelmeseit. A rozsdamentes, Sandvik acélból készült penge, kialakítása miatt páratlan élességet biztosít. Jól élezhető, korrózióálló, a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A kés acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált HPL markolathoz. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Kai Wasabi Black Santoku kés

Kai Wasabi Black Santoku kés Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Scanpan Classic séfkés 20cm

Scanpan Classic séfkés 20cm Nagyobb méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás szeleteléshez, aprításhoz.Az egyik legtöbbet használt kés a konyhában. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Scanpan Maitre D általános konyhakés 15cm

Scanpan Maitre D általános konyhakés 15cm Közepes méretű konyhakés, tökéletes univerzális kés használja hús vágásához, gyümölcsök hámozásához és szendvicsek készítéséhez.. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A markolat japán ihletésű, csepp alakú, kiváló ergonómiai kialakítású, a kényelmes fogás érdekében. A Scanpan konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést.

Due Cigni kínai szakácskés

Due Cigni kínai szakácskés A hagyományos kínai szakácskés nagy pengéje, ideális a húsok, halak és a zöldségek klasszikus kínai módszerrel történő szeleteléséhez. A kés formája egy bárdhoz hasonlít, de a penge vastagsága mint egy konyhakésé. A rozsdamentes, nitrogénban edzett, 4119 acélból készült penge, kialakítása miatt páratlan élességet biztosít. Jól élezhető, korrózióálló, a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A markolata csűszásmentes, kézreálló nylon. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is.

Scanpan Classic kínai szakácskés

Scanpan Classic kínai szakácskés A hagyományos kínai szakácskés nagy pengéje, ideális a húsok, halak és a zöldségek klasszikus kínai módszerrel történő szeleteléséhez. A kés formája egy bárdhoz hasonlít, de a penge vastagsága mint egy konyhakésé A Scanpan felújította jelenlegi népszerű klasszikus késeit, hogy elegáns és karcsú formatervezéssel korszerűsítette ezeket a hagyományos késeket. A Classic kés sorozat modernizálódott és a teljesítmény tovább javult. A klasszikus kések tökéletesen kiegyensúlyozottak egy új ergonomikus markolattal, hogy javítsák a kényelmes munkavégzést A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm

Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.