Szeletelő kés - A jó konyhai szeletelőkés könnyedén papírvékony szeletekre vágja a nyers húsokat, halakat, továbbá remekel a sült húsok, sonkák és a pulykasültek felszeletelésénél.
35 990 Ft
Böker Solingen Core szeletelő kés Szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A penge acélja a Böker által, konyhakésekhez kifejlesztett, X50CrMoV15 rozsdamentes acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A penge gerince kissé lekerekített így nagyobb nyomást is ki tudunk fejteni a pengére anélkül,hogy sérülést okozna. A diófa markolat optimális kialakítású a kényelmes használat érdekében.
39 990 Ft
Bunmei szakácskés A Bunmei késeket ugyanaz a gyártó készíti, amely a Global késeket is (Yoshikin) gyártja. A Bunmei kések tradicionális japán kések. A hagyományos japán kések jellemzőit és formáit nagyban befolyásolta a japán konyha. A tradicionális japán kések és a "nyugati" késforma között a legfontosabb különbség a penge profiljának kialakítása. A hagyományos japán kések egyoldali leélezésű, un.vésőél kialakításúak. A másik oldal kissé homorú, így hihetetlenül élesre kialakítható a penge. A nagy, ferde, egyoldalú él, sokkal vékonyabb, mint egy kétoldalas él. Ez a vékonyabb, élesebb él, nagyon finom vágást jelent a tisztán lágy húsra, különösen a halakra. A japán szakácsok azt tartják, hogy a nyugati kés viszonylagosan vastag élével, a nyers halak finom textúráját szétzúzzák és megsemmisítik a hal frissességét. A Bunmei kések vékonyabb éle sokkal törékenyebb a nyugati kések élénél, ezért óvatosan járjunk el, és használjunk egy hagyományos kést bármilyen szilárd anyag vágására, beleértve a nagyobb hal csontokat is. A Bunmei kések magas széntartalmú, rozsdamentes acélból készülnek. A kések acélja tartalmaz molibdént és vanádiumot is, ami kiváló éltartást és hosszú élettartamot biztosít.
Bunmei Yanagi Sashimi konyhakés Szeletelő, filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Az élezés jobbkezes használatra van kialakítva. Kiválóan alkalmas nyers hal vagy hús, rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Bunmei késeket ugyanaz a gyártó készíti, amely a Global késeket is (Yoshikin) gyártja. A Bunmei kések tradicionális japán kések. A hagyományos japán kések jellemzőit és formáit nagyban befolyásolta a japán konyha. A tradicionális japán kések és a "nyugati" késforma között a legfontosabb különbség a penge profiljának kialakítása. A hagyományos japán kések egyoldali leélezésű, un.vésőél kialakításúak. A másik oldal kissé homorú, így hihetetlenül élesre kialakítható a penge. A nagy, ferde, egyoldalú él, sokkal vékonyabb, mint egy kétoldalas él. Ez a vékonyabb, élesebb él, nagyon finom vágást jelent a tisztán lágy húsra, különösen a halakra. A japán szakácsok azt tartják, hogy a nyugati kés viszonylagosan vastag élével, a nyers halak finom textúráját szétzúzzák és megsemmisítik a hal frissességét. A Bunmei kések vékonyabb éle sokkal törékenyebb a nyugati kések élénél, ezért óvatosan járjunk el, és használjunk egy hagyományos kést bármilyen szilárd anyag vágására, beleértve a nagyobb hal csontokat is. A Bunmei kések magas széntartalmú, rozsdamentes acélból készülnek. A kések acélja tartalmaz molibdént és vanádiumot is, ami kiváló éltartást és hosszú élettartamot biztosít.
32 220 Ft
Due Cigni Arne Nero szeletelő kés Szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. A dán késkészítő és tervező Jens Anso által tervezett, Arne sorozat kései, kifejezetten dán stílusjegyeket mutat az olasz hagyományokkal kombinálva. Ivelt vonalakkal és hajlított markolattal, amelyek elsődleges célja a használhatóság. A különböző pengeformák tervezési koncepciója azonnal lenyűgözi az igényes főzés szerelmeseit. A rozsdamentes, Sandvik acélból készült penge, kialakítása miatt páratlan élességet biztosít. Jól élezhető, korrózióálló, a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A kés acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált HPL markolathoz. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható
Due Cigni Classic sonka és kenyérszeletelő kés Sonkaszeletelő és kenyérvágó konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka és kenyér szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A rozsdamentes, X50Cr15MOV acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, német acél. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható
12 860 Ft
Due Cigni Classic sonkaszeletelő kés Sonkaszeletelő konyhakés,kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A rozsdamentes, X50Cr15MOV acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, német acél. A kés acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált POM markolathoz. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható
12 090 Ft
Due Cigni Classic sonkaszeletelő kés Sonkaszeletelő konyhakés,kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A rozsdamentes, X50Cr15MOV acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, német acél. A kés acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált POM markolathoz. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható
Due Cigni Professional fejtő, szeletelő kés 26 cm Kiváló választás húsok szeleteléséhez. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.
Due Cigni Professional fejtő, szeletelő kés 30 cm Kiváló választás húsok szeleteléséhez. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.
Due Cigni Professional fejtő, szeletelő kés Kiváló választás húsok szeleteléséhez. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.
Due Cigni Professional Nero csontozó kés 16 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.
11 410 Ft
Due Cigni sonkaszeletelő kés Sonkaszeletelő konyhakés,kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A rozsdamentes, X50Cr15MOV német acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, Krupp acél. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható
10 880 Ft
Due Cigni szeletelőkés 20cm Szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A rozsdamentes, X50Cr15MOV német acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, Krupp acél. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható
Global általános konyhakés flexibilis pengével A Global hajlékony és vékony pengés általános kése, ami a penge alakjának és rugalmasságának köszönhetően jól használható olyan munkáknál ahol előny a hajlékony penge. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A 15 cm hosszú penge ideális alapanyagok vágásához és aprításához. Az ergonómikus markolat biztos fogású és kényelmesen illeszkedik a kézbe.
Global zöldségvágó szakácskés 14 cm A Global zöldségszeletelő szakácskés 14 cm hosszú, kiváló minőségű japán acélból készült. A konyhakés egyedi, professzionális dizájnja segítségével gyorsan és egyszerűen vághatunk friss zöldségeket, gyümölcsöket és húst. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Könnyen tisztítható és mosogatható. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.
Global zöldségvágó-szeletelő Nakiri szakácskés A Global zöldségszeletelő Nakiri szakácskés egy kiváló minőségű, professzionális eszköz, amelyet a legjobb alapanyagokból gyártanak japán mesterek. A kés rendkívül éles és tömör pengét kínál, amely alkalmas a finomra vágott zöldségek előkészítésére. Ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz. A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az ergonomikus markolat biztonságos fogásban segíti az egyszerűbb használatot és a markolaton speciálisan kialakított gödrök miatt, stabil fogást biztosít.
Kai Seki Magoroku Composite szeletelőkés 23.cm Szeletelő konyhakés,kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A páratlanul szép penge, melyen fantasztikus kontrasztot alkot a kétféle felületű acél. Tükörfényesre polírozott VG-MAX acél mag és a szaténfényű SUS420J2 acél kombinációja.Ezeket a pengéket egy repülőgép gyártásban is használt, modern technológiával, forrasztják össze, így a kétféle acél találkozásánál az egyedi rajzolatú réz vonal, gyönyörű mintázatot ad. A markolat könnyű, laminált keményfa.
KAI Seki Magoroku Hekiju Yanagiba halszeletelő kés 21.cm balkezesek számára A Seki Magoroku új séf kései a Hekiju sorozat. Kétféle pengéje, kifejezetten balkezes felhasználók számára készült. Egy Deba kést és egy 21cm pengehosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására.Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik a rendkívül pontos vágást. A Hekiju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolata időtlen, minimalista esztétikát teremt. A balkezeseknek kifejlesztett Hekiju kések markolata kerekebb, mint a Kinju sorozaté, érdesített rájabőrszerű dombornyomással.
KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba halszeletelő kés 18.cm A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.
KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba halszeletelő kés 21.cm A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.
KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba halszeletelő kés 24.cm A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.
KAI Seki Magoroku KK Yanagiba halszeletelő kés 27.cm A Kai Seki Magoroku KK Yanagiba japán szeletelő késeit tradicionális formájuk és nyolcszögletű, fekete, rétegelt fából készült markolat jellemzik. A hosszú, vékony pengeforma lehetővé teszi a rendkívül vékony, pontos vágásokat, így tökéletes a halszeletelésre. A Yanagiba egyoldalú, ferde leélezésű pengéje, magas széntartalmú rozsdamentes acélból készül, és lágy, hullámos hamon vonal díszíti. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolata időtlen, minimalista esztétikát teremt.
KAI Seki Magoroku KK Yanagiba halszeletelő kés 30.cm A Kai Seki Magoroku KK Yanagiba japán szeletelő késeit tradicionális formájuk és nyolcszögletű, fekete, rétegelt fából készült markolat jellemzik. A hosszú, vékony pengeforma lehetővé teszi a rendkívül vékony, pontos vágásokat, így tökéletes a halszeletelésre. A Yanagiba egyoldalú, ferde leélezésű pengéje, magas széntartalmú rozsdamentes acélból készül, és lágy, hullámos hamon vonal díszíti. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolata időtlen, minimalista esztétikát teremt.
KAI Seki Magoroku Red Wood szeletelőkés 20.cm Merev pengés általános szeletelő kés, ideális választás konyhai, szeletelő késnek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.
KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő kés 21.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.
KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba halszeletelő kés 24.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.
Kai Shun Classic 3 darabos konyhakés készlet, díszdobozban A szett tartalmaz egy damaszk pengés, általános szakácskést, ideális választás szeleteléshez, aprításhoz a 20 cm-es pengehosszal. A késkészlet másik darabja egy 15 cm pengehosszúságú általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A harmadik konyhakés egy nélkülözhetetlen hámozókés. A fából készült díszdobozban kitűnő választás ajándéknak is. A szett tartalma: DM-0700 Kai Shun Classic hámozókés 9 cm, DM-0701 Kai Shun Classic általános konyhakés 15 cm DM-0706 Kai Shun Classic szakácskés 20 cm Díszdoboz A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic 3 darabos konyhakés készlet, díszdobozban A szett tartalmaz egy damaszk pengés, santoku szakácskést, ideális választás szeleteléshez, aprításhoz a 18 cm-es pengehosszal. A késkészlet másik darabja egy 15 cm pengehosszúságú általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A harmadik konyhakés egy nélkülözhetetlen hámozókés. A fából készült díszdobozban kitűnő választás ajándéknak is. A szett tartalma: DM-0700 Kai Shun Classic hámozókés 9 cm, DM-0701 általános konyhakés 15 cm DM-0702 Kai Shun Classic Santoku 18 cm Díszdoboz A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic flexibilis szeletelő kés 18.cm Hajlékony (flexibilis) pengés, szeletelő konyhakés, kiváló választás filézéshez, húsok, halak szeleteléséhez. Ötvözi a japán tradicionális kovácsolás technikáit és a modern technológiát, hogy megalkosson egyetlen egyedi darabot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic flexibilis szeletelő kés 30.5.cm Hajlékony (flexibilis) pengés, szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic granton damaszk pengés szeletelő kés 23.cm Szeletelő konyhakés, kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére.Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. Az ébenfekete, pakkafából készült, markolatnak köszönhetően kényelmes fogás biztosított miközben dolgozik vele. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
113 890 Ft
Kai Shun Classic damaszk pengés kínai szakácskés A Kai Shun Classic kínai szakácskés egy professzionális minőségű, magas színvonalú konyhai eszköz. A hagyományos kínai szakácskés nagy pengéje, ideális a húsok, halak és a zöldségek klasszikus kínai módszerrel történő szeleteléséhez. A kés formája egy bárdhoz hasonlít, de a penge vastagsága mint egy konyhakésé. A Kai Shun Classic kínai szakácskés ideális minden olyan feladatra, amely igényel pontos és precíziós vágásokat. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic Nakiri szeletelő kés Kai Shun Nakiri konyhai kése, zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, kiválóan alkalmas vékonyra szeletelésére és finom aprítására. A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic damaszk pengés paradicsom és sajt szeletelő konyhakés Paradicsom és sajt szeletelő konyhakés,vágási és aprítási feladatokra. Recézett pengéje révén ideális sajt és paradicsom vékonyra szeleteléséhez. Ez a multifunkciós vágóeszköz ideális minden olyan feladathoz, melyhez éles és pontos szeletelést igénylünk.Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic Santoku kés és általános konyhakés készlet, díszdobozban A Kai Shun Classic Santoku kés és általános konyhakés készlet megfelelő eszköz minden olyan feladathoz, amelyhez precíziós vágásra van szükség. A szett tartalmaz egy közepes méretű általános konyhakést, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás szeleteléshez, aprításhoz a 15 cm-es pengehosszal. A késkészlet másik darabja egy 18 cm pengehosszúságú Santoku szakácskés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Az ergonómiailag optimalizált markolatok a biztonságos fogás érdekében speciális D-forma alakot mutatnak. A fából készült díszdobozban kitűnő választás ajándéknak is. A szett tartalma: Kai Shun Classic általános konyhakés DM-0701 Kai Shun Classic Santoku kés DM-0702 Díszdoboz A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic Steak késkészlet díszdobozban Kai Shun Classic Steak kése egy igazi luxus, melyet a japán Kai Shun márka tervezett, amelyet világszerte ismernek és elismernek, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi terméket vásárolsz. Az ergonómikusan megtervezett markolat biztonságos fogásban segíti a használatot. A fából készült díszdobozban kitűnő választás ajándéknak is. A szett tartalmaz 4 darab steak kést 12cm pengehosszal (DM-0711) A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic szakácskés és általános konyhakés készlet, díszdobozban A Kai Shun Classic szakácskés és általános konyhakés egy lenyűgöző megjelenésű, japán stílusú készlet. A szett tartalmaz egy damaszk pengés, általános szakácskést, ideális választás szeleteléshez, aprításhoz a 20 cm-es pengehosszal. A késkészlet másik darabja egy 15 cm pengehosszúságú általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Az ergonomikus markolatok gondosan kidolgozottak, hogy biztosítsa a maximális kezelhetőséget és pontosságot. A fából készült díszdobozban kitűnő választás ajándéknak is. A szett tartalma: Kai Shun Classic szakácskés 20.cm DM-0706 Kai Shun Classic általános konyhakés 15 cm DM-0701 Díszdoboz A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
74 190 Ft
Kai Shun Classic damaszk pengés szeletelő kés A Kai Shun Classic 18 cm-es hosszúságú szeletelő konyhakése, kiváló választás zöldségek, halak, húsok, sültek vagy sonka finom szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
70 590 Ft
Kai Shun Classic damaszk pengés szeletelő kés 20.cm A Kai Shun Classic 20 cm-es hosszúságú szeletelő konyhakése, kiváló választás zöldségek, halak, húsok, sültek vagy sonka finom szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Kai Shun Classic damaszk pengés szeletelő kés 22.5.cm A Kai Shun Classic 22 cm-es hosszúságú szeletelő konyhakése, kiváló választás zöldségek, halak, húsok, sültek vagy sonka finom szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.
Információ
Kapcsolat
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.