+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Szeletelő kés

Szeletelő kés - A jó konyhai szeletelőkés könnyedén papírvékony szeletekre vágja a nyers húsokat, halakat, továbbá remekel a sült húsok, sonkák és a pulykasültek felszeletelésénél.

Victorinox Swiss Classic sajtkés

Victorinox Swiss Classic sajtkés Vaj és lágy sajtok, mindkettő többfeladatú, nélkülözhetetlen élelmiszerfajta, amely jelen lehet reggelinél, ebédnél, vacsoránál, uzsonnánál vagy desszert helyett. Hogy még jobban élvezhessük ezeket a rágcsálnivalókat, a Swiss Classic termékcsalád újdonságát alkottuk meg egy okos vaj- és krémsajtkés tervezésével. Az éles, hullámos éllel, egyedi pengéjű perforációval és villás hegyével felszerelt kés csökkenti a súrlódást. Könnyedén és kényelmesen szeletelhet és porciózhat, mivel a kés ergonomikusan formázott markolattal van ellátva, amely kiegészíti a hasznos kialakítást.

Due Cigni Professional Nero csontozó kés 16 cm

Due Cigni Professional Nero csontozó kés 16 cm A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Due Cigni Classic sonka és kenyérszeletelő kés

Due Cigni Classic sonka és kenyérszeletelő kés Sonkaszeletelő és kenyérvágó konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka és kenyér szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A rozsdamentes, X50Cr15MOV acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, német acél. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Due Cigni szeletelőkés 20cm

Due Cigni szeletelőkés 20cm Szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez.. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A rozsdamentes, X50Cr15MOV német acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, Krupp acél. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Due Cigni sonkaszeletelő kés

Due Cigni sonkaszeletelő kés Sonkaszeletelő konyhakés,kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A rozsdamentes, X50Cr15MOV német acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, Krupp acél. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Eka Swede Ham sonkaszeletelő kés
-14.4%
Kosárba

Eka Swede Ham sonkaszeletelő kés Van a kezében egy nagy sonka, amit fel kell vágni? Fogott lazacot, amit el kell készíteni? Az első számú eszköze lesz ez a zseniális kés, amelynek hosszú, okos pengéje elvégzi a munkát. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk.

Morakniv Hunting szeletelő kés 15cm
-14.3%
Kosárba

Morakniv Hunting szeletelő kés 15cm A Morakniv Hunting szeletelő kése megkönnyíti a hús feldolgozását. A svéd rozsdamentes acélból készült merev penge tompa hegyű, hogy minimálisra csökkentse a vadhús és a szövetek átszúrásának vagy sérülésének kockázatát.A hosszú ívű élével egyenletes és pontos vágásokat végezhet. Az ergonomikus,narancssárga színű érdesített, polimerból készült csúszásmentes markolattal, ujjvédővel és 2,3 mm vastag pengével rendelkezik, amely minden vágásnál és szeletelésnél erőt és stabilitást biztosít. A penge és a markolat kialakítása ideális a biztonságos és hatékony munkavégzéshez különböző időjárási körülmények között egész évben a vadászat során. A hozzáillő polimer hüvely praktikus zárófunkcióval rendelkezik és könnyen kiöblíthető.

Due Cigni Classic sonkaszeletelő kés

Due Cigni Classic sonkaszeletelő kés Sonkaszeletelő konyhakés,kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A rozsdamentes, X50Cr15MOV acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, német acél. A kés acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált POM markolathoz. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Due Cigni Classic sonkaszeletelő kés

Due Cigni Classic sonkaszeletelő kés Sonkaszeletelő konyhakés,kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A rozsdamentes, X50Cr15MOV acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, német acél. A kés acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált POM markolathoz. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Scanpan Classic szeletelőkés 20cm
-15.4%
Kosárba

Scanpan Classic szeletelőkés 20cm Szeletelő konyhakés,kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Due Cigni Professional fejtő, szeletelő kés 26 cm

Due Cigni Professional fejtő, szeletelő kés 26 cm Kiváló választás húsok szeleteléséhez. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Scanpan Classic általános konyhakés 15cm

Scanpan Classic általános konyhakés 15cm Átlagos méretű, általános konyhakés, vágási és aprítási feladatokra. Ideális választás hámozáshoz, szeleteléshez, aprításhoz. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Due Cigni Professional fejtő, szeletelő kés 30 cm

Due Cigni Professional fejtő, szeletelő kés 30 cm Kiváló választás húsok szeleteléséhez. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

Opinel Classic Carpaccio No.123 szeletelő kés

Opinel Classic Carpaccio No.123 szeletelő kés Az Opinel Carpaccio szeletelő kés egy minőségi, modern és könnyen kezelhető eszköz, amelyet a hagyományos francia konyhákban használnak.Az 1,5 mm vastag, hosszú és nagyon rugalmas penge lehetővé teszi, hogy nagyon finom szeleteket vágjon sonkából vagy lazacból, de ideális választás lehet salátaféléket vagy gyümölcsöket is szeletelni.

Satake Satoru japán szeletelő kés 21.cm
Új!

Satake Satoru japán szeletelő kés 21.cm Szeletelő konyhakés 21 cm-es pengével, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt, rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata kemény műanyag laminátum. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.

Due Cigni Professional fejtő, szeletelő kés 36 cm

Due Cigni Professional fejtő, szeletelő kés Kiváló választás húsok szeleteléséhez. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A penge acélja, konyhakésekhez kifejlesztett, nitrogénban edzett, X50CrMoV15 rozsdamentes, német acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge, remek éltartó. A kiváló tapadással rendelkező, optimális kialakítású markolat, biztosítja a balesetmentes, akár egész napos használatot.

KAI Seki Magoroku Hekiju Yanagiba halszeletelő kés 21.cm

KAI Seki Magoroku Hekiju Yanagiba halszeletelő kés 21.cm balkezesek számára A Seki Magoroku új séf kései a Hekiju sorozat. Kétféle pengéje, kifejezetten balkezes felhasználók számára készült. Egy Deba kést és egy 21cm pengehosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására.Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik a rendkívül pontos vágást. A Hekiju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolata időtlen, minimalista esztétikát teremt. A balkezeseknek kifejlesztett Hekiju kések markolata kerekebb, mint a Kinju sorozaté, érdesített rájabőrszerű dombornyomással.

Kasumi Tora Nakiri japán konyhakés

Kasumi Tora Nakiri konyhakés Általános Nakiri konyhakés,kiváló választás, szeleteléshez, aprításhoz. A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Sumikama cég Kasumi Tora sorozat kései szilárd, magas széntartalmú molibdén-vanádium rozsdamentes acélból készülnek, amely népszerű japán acél, biztosítja a kiváló vágási teljesítményt, rozsdaállóságot és könnyű újraélezést. A markolata magnólia fából készült, fekete epoxy bevonattal, amely kényelmes fogású, rendkívül könnyű és jól kiegyensúlyozott. A Kasumi Tora konyhakés sorozat késeit, ügyes kézművesek gondosan, egyesével készítik el, akik ugyanolyan hagyományos technikákat alkalmaznak mint, mint a japán kardkészítésnél. Ezen túlmenően, ésszerű árkategóriája ellenére, azoknak is ajánlott, akik még nem ismerik a japán késeket, megbízható minősége és könnyű karbantartásuk miatt.

Kasumi Tora szeletelőkés 20cm

Kasumi Tora szeletelőkés 18cm Merev pengés általános szeletelő kés, ideális választás konyhai, szeletelő késnek. A borotvaélesre élezett késsel rendkívül precízen lehet vágni, használata ezáltal rendkívül könnyű. A Sumikama cég Kasumi Tora sorozat kései szilárd, magas széntartalmú molibdén-vanádium rozsdamentes acélból készülnek, amely népszerű japán acél, biztosítja a kiváló vágási teljesítményt, rozsdaállóságot és könnyű újraélezést. A markolata magnólia fából készült, fekete epoxy bevonattal, amely kényelmes fogású, rendkívül könnyű és jól kiegyensúlyozott. A Kasumi Tora konyhakés sorozat késeit, ügyes kézművesek gondosan, egyesével készítik el, akik ugyanolyan hagyományos technikákat alkalmaznak mint, mint a japán kardkészítésnél. Ezen túlmenően, észszerű árkategóriája ellenére, azoknak is ajánlott, akik még nem ismerik a japán késeket, megbízható minősége és könnyű karbantartásuk miatt.

Dick Active Cut szeletelő kés 21cm

Dick Active Cut szeletelő kés 21 cm-es pengével, húsok és sonka szeletelésére vágására, darabolására. Friedr. Dick már a kezdetektől fogva támogatja Önt a kulináris képzésben. Olyan kovácsolt kést keres, amellyel elmerülhet a vágási technikák, a főzési kreációk és az ízrobbanások világában? Éppen a kulináris képzését készül elkezdeni? Szeretne a kezdetektől fogva professzionális eszközökkel dolgozni, és a legmagasabb minőséget és élességet megtapasztalni? Akkor az ActiveCut sorozat a megfelelő választás az Ön számára. Ez a sorozat segít Önnek megbirkózni minden vágási kihívással. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Kai Wasabi Black szakácskés 15.cm

Kai Wasabi Black szakácskés 15.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 21.cm

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 21.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black Santoku kés

Kai Wasabi Black Santoku kés Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 24.cm

Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő kés 24.cm A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél, köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm

Kai Wasabi Black szakácskés 20.cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Fiskars All Steel paradicsom kés

A Fiskars All Steel paradicsomszeletelő kés ideális vékony, puha héjú zöldségek és gyümölcsök, például paradicsom vágására. Az All Steel kések AUS-8 Aichi japán, magas széntartalmú acélból készültek a kiváló teljesítmény és tartósság érdekében. Optimális középponti egyensúly a markolat és a penge között, amely a tökéletes vágási élményt biztosítja. A minimalista rozsdamentes acél kialakítás, kiváló tartósságot biztosít. Az illesztések nélküli, öntött szerkezet pedig gyönyörű, időtlen esztétikát. A minőségi, magas széntartalmú acél, egész életen át tartó használatot biztosít és csak minimálisan kell újraélezni. 25 év garancia.

Kai Wasabi Black szeletelő kés

Kai Wasabi Black szeletelő kés Szeletelő konyhakés, kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül vékony szeletek vágását teszi lehetővé A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél, köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Scanpan Maitre D sonkaszeletelő konyhakés 26cm

Scanpan Maitre D sonkaszeletelő konyhakés 26cm A hosszú, keskeny pengén kialakított hornyokkal a felszeletelt nyersanyag rátapadása megakadályozása érdekében, így a kés kifejezetten alkalmas pármai és serrano sonka, valamint finom, vékony lazac, laposhal és hasonló szeletek szeletelésére. A hosszabb pengének köszönhetően a szeleteket egy mozdulattal vághatjuk. A Scanpan konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést.

Dick Premier Plus kohyhai kés 18cm

Dick Premier Plus általánoskonyhai kés18 cm-es pengével, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A kés a szakács karjának meghosszabbítása. A Premier Plus szériával a kés majdhogynem magától működik. Így nemcsak arra marad ideje, hogy a mesterségére koncentráljon, hanem arra is, hogy szabad utat engedjen kreativitásának, és izgalmas ételeket hozzon létre. Pontosan ez az, amit a képzett profi szakácsok és a mi csúcsszakácsaink nagyra értékelnek az F. DICK márkában. A minőség, amely egy életen át elkíséri Önt. A penge kiváló minőségű, rozsdamentes, X50CrMoV15 molibdén-vanádium acél. Minden Premier Plus kés kovácsolt és tökéletesen kiegyensúlyozott. Már a kések fejlesztése során különös hangsúlyt fektettek a súlyeloszlás optimalizálására, hogy a kés könnyűnek és kényelmes legyen a kezében.

Scanpan Maitre D szeletelő konyhakés 21cm

Scanpan Maitre D szeletelőkés 21cm Szeletelő konyhakés,kiváló választás zöldségek, húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. Az él kialakítása miatt rendkívül szép, vékony szeletek vágását teszi lehetővé. A markolat japán ihletésű, csepp alakú, kiváló ergonómiai kialakítású, a kényelmes fogás érdekében. A Scanpan konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést.

KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba 18cm

KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba halszeletelő kés 18.cm A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.

Kai Wasabi Black Deba kés 21.cm

Kai Wasabi Black Deba kés 21.cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kasumi Tora Sashimi japán konyhakés 24cm

Kasumi Tora Sashimi japán konyhakés 24cm Tradicionális Yanagiba japán szeletelő konyhakés, kiválóan alkalmas nyers hal és hús rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Sumikama cég Kasumi Tora sorozat kései szilárd, magas széntartalmú molibdén-vanádium rozsdamentes acélból készülnek, amely népszerű japán acél, biztosítja a kiváló vágási teljesítményt, rozsdaállóságot és könnyű újraélezést. A markolata magnólia fából készült, fekete epoxy bevonattal, amely kényelmes fogású, rendkívül könnyű és jól kiegyensúlyozott. A Kasumi Tora konyhakés sorozat késeit, ügyes kézművesek gondosan, egyesével készítik el, akik ugyanolyan hagyományos technikákat alkalmaznak mint, mint a japán kardkészítésnél. Ezen túlmenően, észszerű árkategóriája ellenére, azoknak is ajánlott, akik még nem ismerik a japán késeket, megbízható minősége és könnyű karbantartásuk miatt.

Kai Wasabi Black szakácskés 23.5.cm
Ingyenes szállítás

Kai Wasabi Black szakácskés 23.5cm Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél, köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.bA precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Dick Premier Plus szeletelő kés 21cm
Ingyenes szállítás

Dick Premier Plus szeletelő kés 21 cm-es pengével, húsok és sonka szeletelésére vágására, darabolására. A kés a szakács karjának meghosszabbítása. A Premier Plus szériával a kés majdhogynem magától működik. Így nemcsak arra marad ideje, hogy a mesterségére koncentráljon, hanem arra is, hogy szabad utat engedjen kreativitásának, és izgalmas ételeket hozzon létre. Pontosan ez az, amit a képzett profi szakácsok és a mi csúcsszakácsaink nagyra értékelnek az F. DICK márkában. A minőség, amely egy életen át elkíséri Önt. A penge kiváló minőségű, rozsdamentes, X50CrMoV15 molibdén-vanádium acél. Minden Premier Plus kés kovácsolt és tökéletesen kiegyensúlyozott. Már a kések fejlesztése során különös hangsúlyt fektettek a súlyeloszlás optimalizálására, hogy a kés könnyűnek és kényelmes legyen a kezében.

KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba 21cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku Kinju Yanagiba halszeletelő kés 21.cm A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.

Due Cigni Arne Nero szeletelő kés
Ingyenes szállítás

Due Cigni Arne Nero szeletelő kés Szeletelő konyhakés, kiváló választás húsok, sültek és sonka szeleteléséhez. A dán késkészítő és tervező Jens Anso által tervezett, Arne sorozat kései, kifejezetten dán stílusjegyeket mutat az olasz hagyományokkal kombinálva. Ivelt vonalakkal és hajlított markolattal, amelyek elsődleges célja a használhatóság. A különböző pengeformák tervezési koncepciója azonnal lenyűgözi az igényes főzés szerelmeseit. A rozsdamentes, Sandvik acélból készült penge, kialakítása miatt páratlan élességet biztosít. Jól élezhető, korrózióálló, a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A kés acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált HPL markolathoz. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Global zöldségszeletelő szakácskés 14.cm
Ingyenes szállítás

Global zöldségvágó szakácskés 14 cm A Global zöldségszeletelő szakácskés 14 cm hosszú, kiváló minőségű japán acélból készült. A konyhakés egyedi, professzionális dizájnja segítségével gyorsan és egyszerűen vághatunk friss zöldségeket, gyümölcsöket és húst. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Könnyen tisztítható és mosogatható. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

Global flexibilis általános konyhakés 15.cm
Ingyenes szállítás

Global általános konyhakés flexibilis pengével A Global hajlékony és vékony pengés általános kése, ami a penge alakjának és rugalmasságának köszönhetően jól használható olyan munkáknál ahol előny a hajlékony penge. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A 15 cm hosszú penge ideális alapanyagok vágásához és aprításához. Az ergonómikus markolat biztos fogású és kényelmesen illeszkedik a kézbe.

Kasumi Tora Sashimi japán konyhakés 27cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Tora Sashimi japán konyhakés 27cm Tradicionális Yanagiba japán szeletelő konyhakés, kiválóan alkalmas nyers hal és hús rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A Sumikama cég Kasumi Tora sorozat kései szilárd, magas széntartalmú molibdén-vanádium rozsdamentes acélból készülnek, amely népszerű japán acél, biztosítja a kiváló vágási teljesítményt, rozsdaállóságot és könnyű újraélezést. A markolata magnólia fából készült, fekete epoxy bevonattal, amely kényelmes fogású, rendkívül könnyű és jól kiegyensúlyozott. A Kasumi Tora konyhakés sorozat késeit, ügyes kézművesek gondosan, egyesével készítik el, akik ugyanolyan hagyományos technikákat alkalmaznak mint, mint a japán kardkészítésnél. Ezen túlmenően, észszerű árkategóriája ellenére, azoknak is ajánlott, akik még nem ismerik a japán késeket, megbízható minősége és könnyű karbantartásuk miatt.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.