+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Konyhai eszközök

Konyhai eszközök - A legalapvetőbb konyhai felszereléseket, konyhai eszközöket kínáljuk a főzés szerelmesei számára. A konyhai kiegészítőre minden háztartásban szükség van, ha sütésről, főzésről, vágásról van szó. Áruházunkban megtalálható reszelőkkel, hámozókkal, szeletelőkkel és egyéb hasznos kiegészítőkkel hatékonyan dolgozhat a konyhában. Ha megfelelő konyhai eszközökkel végzi el az étellel kapcsolatos munkákat, akkor sokkal egyszerűbb lesz a főzés. Különösen, ha a jó minőség megfizethető áron kapható.

Konyhai edények

Széles kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos edények, lábasok, serpenyők, tepsik, de természetesen különlegesebb termékek is, mint a wok, chef serpenyő, hogy csak néhányat említsünk.Letisztult formák, luxus terítékhez is. Minden, áruházunkban forgalmazott edény használható sütőben, és indukciós edényeink széles választékát kínáljuk. A nálunk található konyhai főzőedények felhasználójaként biztos lehet benne, hogy , hogy megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Áruházunkban kizárólag a legújabb technológiával készült edényeket és sütési kellékeket forgalmazzuk.

Késtartó táska

Késtartó táska - Aki profi séfkést vásárol, az biztonságban szeretné tudni a kését. A késtartó táska ideális tárolást biztosít szakácskéseinek.

Konyhai kiegészítők

Konyhai kiegészítők széles választékban. Szerelje fel konyháját praktikus és stílusos konyhai kiegészítőkkel. A konyhai eszközök nemcsak a mindennapi ételkészítést könnyítik meg, hanem bizonyos esetekben a főzéshez is elengedhetetlen fontosságúak.Válogasson egyedi kollekcióink különleges darabjaiból.

Konyhai reszelő

Konyhai reszelő - A megfelelő konyhai eszközökkel végzett, étellel kapcsolatos munka, sokkal egyszerűbbé, szórakoztatóbbá teszi a főzést. Áruházunkban megtalálható reszelőkkel, hámozókkal, szeletelőkkel és egyéb hasznos kiegészítőkkel hatékonyan dolgozhat a konyhában.

Húsvilla

A húsvilla kiválóan használható sültek tálalásához. és a tálalásban is nagy a jelentősége és a szabadtéri grillezés nélkülözhetetlen kelléke is.

Húsvágó bárd

A húsvágó bárd azaz hentesbárd széles pengével rendelkező az egyik oldalon szélesebb, a másikon részben egyenes pengés húsfeldolgozó szerszám.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.