+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Deba kés

Deba kés - Deba - Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Széles , vastag, erős pengéjű kés mellyel vékonyabb csontokat is el lehet vágni. Sok méretben létezik, egy igazi mindenes a japán konyhában.

Satake Nashiji Deba japán konyhakés 15.5.cm

Satake Nashiji Deba japán konyhakés 15.5.cm A Satake Nashiji tradicionális japán deba kése. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. A deba késeknek jellegzetesen egyoldalas élezésük van, ami jobb irányíthatóságot biztosít a vágás során. A penge alakja lehetővé teszi a precíz vágást és a csontok könnyű elválasztását a hústól. Egy igazi, masszív mindenes. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata kemény műanyag laminátum. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.

Satake Satoru Deba japán konyhakés 16.cm

Satake Satoru Deba japán konyhakés 16.cm A Satake tradicionális japán deba kése. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. A deba késeknek jellegzetesen egyoldalas élezésük van, ami jobb irányíthatóságot biztosít a vágás során.Egy igazi, masszív mindenes. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata kemény műanyag laminátum. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.

Kai Wasabi Black Deba kés 10.5.cm

Kai Wasabi Black Deba kés 10.5.cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek. A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

KAI Seki Magoroku Hekiju Deba szakácskés 15cm

KAI Seki Magoroku Hekiju Deba szakácskés 15.cm balkezesek számára A Seki Magoroku új séf kései a Hekiju sorozat. Kétféle pengéje, kifejezetten balkezes felhasználók számára készült. Egy Deba kést és egy 21cm pengehosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására.Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik a rendkívül pontos vágást. A Hekiju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolata időtlen, minimalista esztétikát teremt. A balkezeseknek kifejlesztett Hekiju kések markolata kerekebb, mint a Kinju sorozaté, érdesített rájabőrszerű dombornyomással.

KAI Seki Magoroku Kinju Deba konyhakés 10.5cm

KAI Seki Magoroku Kinju Deba konyhakés 10.5.cm A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.

Kai Wasabi Black Deba kés 21.cm

Kai Wasabi Black Deba kés 21.cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kasumi Tora Deba japán konyhakés

Kasumi Tora Deba japán konyhakés Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi, masszív mindenes. A Sumikama cég Kasumi Tora sorozat kései szilárd, magas széntartalmú molibdén-vanádium rozsdamentes acélból készülnek, amely népszerű japán acél, biztosítja a kiváló vágási teljesítményt, rozsdaállóságot és könnyű újraélezést. A markolata magnólia fából készült, fekete epoxy bevonattal, amely kényelmes fogású, rendkívül könnyű és jól kiegyensúlyozott. A Kasumi Tora konyhakés sorozat késeit, ügyes kézművesek gondosan, egyesével készítik el, akik ugyanolyan hagyományos technikákat alkalmaznak mint, mint a japán kardkészítésnél. Ezen túlmenően, ésszerű árkategóriája ellenére, azoknak is ajánlott, akik még nem ismerik a japán késeket, megbízható minősége és könnyű karbantartásuk miatt.

Kai Wasabi Black Deba kés 15.cm

Kai Wasabi Black Deba kés 15.cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

KAI Seki Magoroku Kinju Deba konyhakés 15cm

KAI Seki Magoroku Kinju Deba konyhakés 15.cm A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.

KAI Seki Magoroku Kinju Deba konyhakés 16.5cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku Kinju Deba konyhakés 16.5cm A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.

KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 15.5 cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 15.5 cm A Deba kés használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes lehet a konyhában. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

KAI Seki Magoroku Kinju Deba szakácskés 18cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku Kinju Deba konyhakés 18cm A Seki Magoroku új séf kései a Kinju sorozat. Különösen könnyűek a kézben, és a maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kidolgozása biztosítja, így lehetővé teszik az igen pontos vágást. A Kinju kések pengéje a jobbkezesek számára alkalmas, négyféle Deba kést és három különböző hosszúságú Yanagiba filézőkést sorakoztat fel, melyek kiválóan alkalmasak a nyers hús és nyers hal feldolgozására. A Kinju kések hatszögletű fogantyúja laminált, impregnált fából készült, amely kényelmes munkát biztosít a használat során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű, természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A Seki Magoroku Kinju konyhai kések kiválóan használhatóak a magas funkcionalitásukkal és tartósságukkal. A tipikus japán pengeforma az egyszerű, fekete markolattal időtlen, minimalista esztétikát teremt.

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 10.5 cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 10.5 cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 16.5 cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 16.5 cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 21 cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 21 cm Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes. A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben. A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve. Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.