+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
Gyártók
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
Termékajánló
Elektronikus fizetés
  • comodo ssl

Deba kés

Deba kés - Deba - Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Széles , vastag, erős pengéjű kés mellyel vékonyabb csontokat is el lehet vágni. Sok méretben létezik, egy igazi mindenes a japán konyhában.

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 10.5 cm
Ingyenes szállítás
Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 10.5 cmGyártó: KAI Shun Pro Sho

38 990 Ft

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 10.5 cm

Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes.
A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben.
A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve.
Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Deba kés 15.cm
Ingyenes szállítás
Kai Wasabi Black Deba kés 15.cmGyártó: KAI Wasabi Black

18 990 Ft

Kai Wasabi Black Deba kés 15.cm

Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes.
A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Deba kés 10.5.cm
Kai Wasabi Black Deba kés 10.5.cmGyártó: KAI Wasabi Black

11 990 Ft

Kai Wasabi Black Deba kés 10.5.cm

Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes.
A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.


Kosárba
Részletek
Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 16.5 cm
Ingyenes szállítás
Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 16.5 cmGyártó: KAI Shun Pro Sho

67 990 Ft

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 16.5 cm

Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes.
A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben.
A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve.
Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 21 cm
Ingyenes szállítás
Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 21 cmGyártó: KAI Shun Pro Sho

67 990 Ft

Kai Shun Pro Sho Deba japán konyhakés 21 cm

Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes.
A Kai Shun Pro Sho késeket az exkluzív és egyedi megjelenés jellemzi, professzionális minőségben.
A penge anyaga VG-10 rozsdamentes acél 61 (± 1) HRC keménységűre megedzve.
Az aszimmetrikusan leélezett penge egyik oldala csiszolt felületű a másik oldala innovatív díszítést kapott. Az ergonomikus, hosszú távon is kényelmes markolat, sötét színű, rétegelt keményfából készült.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 10.5 cm
KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 10.5 cmGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

14 890 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 10.5 cm

A Deba kés használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes lehet a konyhában. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.


Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 15.5 cm
Ingyenes szállítás
KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 15.5 cmGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

18 990 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 15.5 cm

A Deba kés használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes lehet a konyhában. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Deba kés 21.cm
Ingyenes szállítás
Kai Wasabi Black Deba kés 21.cmGyártó: KAI Wasabi Black

16 990 Ft

Kai Wasabi Black Deba kés 21.cm

Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes.
A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz