+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Fűrész, ásó

Fűrész,összecsukható fűrész - Az összecsukató fűrészek általában, nem precíziós vágásokhoz lettek kialakítva, nem helyettesítik a jó minőségű kést hiszen az étel előkészítéséhez a késre van nagyobb szükség, de tűzifa aprításhoz, és rögtönzött táborhely elkészítésében nincs párja. Az él a nyélbe vissza hajtható, biztonságosan tárolható.

Due Cigni összecsukható fűrész 18cm

Due Cigni összecsukható fűrész 18cm A Due Cigni összecsukható fűrésze hatékonyan működik, köszönhetően az SK-5 szénacélból készült 18 cm-es fűrészlap éles fogainak. A markolat masszív elasztomer műanyagból készült, és a tökéletes fogás érdekében TPR gumival van bevonva. Ez azt jelenti, hogy nedves kézzel dolgozni biztonságos. Kétféle rögzíthető penge állással. Az éles fogak külön hőkezelést kaptak, ezért tartósak és egyaránt jól vágják a nedves és a száraz keményfát is.

Due Cigni összecsukható fűrész 21cm

Due Cigni összecsukható fűrész 21cm A Due Cigni összecsukható fűrésze hatékonyan működik, köszönhetően az SK-5 szénacélból készült 21 cm-es fűrészlap éles fogainak. A markolat masszív elasztomer műanyagból készült, és a tökéletes fogás érdekében TPR gumival van bevonva. Ez azt jelenti, hogy nedves kézzel dolgozni biztonságos. Kétféle rögzíthető penge állással. Az éles fogak külön hőkezelést kaptak, ezért tartósak és egyaránt jól vágják a nedves és a száraz keményfát is.

Due Cigni Fixed fűrész 24cm

Due Cigni Fixed fűrész 24cm A Due Cigni fűrésze hatékonyan működik, köszönhetően az SK-5 szénacélból készült 24 cm-es fűrészlap éles fogainak. A markolat masszív ABS műanyagból készült, és a tökéletes fogás érdekében TPR gumival van bevonva. Ez azt jelenti, hogy nedves kézzel dolgozni biztonságos. Műanyag tokkal amit jobb és bal kezes használatra is lehet övre csatolni.Az éles fogak külön hőkezelést kaptak, ezért tartósak és egyaránt jól vágják a nedves és a száraz keményfát is.

SOG Folding Camp Saw
Kosárba

SOG Folding Camp Saw összecsukható fűrész Kiváló minőségű, összecsukható, kézi fűrész speciális fogazattal, amely rendkívüli élességének köszönhetően sima és tiszta vágási felületet biztosít. Az edzett foghegyek magas védelmet nyújtanak a kopás és korrózió ellen Az összecsukható kivitel kényelmes és biztonságos tárolást biztosít.

Eka Viking összecsukható, kombinált fűrész

Eka Viking összecsukható, kombinált fűrész A rendkívül innovatív "Viking" kombinált fűrész egy nagyon rugalmas fűrész, amely bármely helyzetben hasznos, ahol fűrészelni kell. Mivel a fűrész összecsukható, könnyen magával viheti pl. a hátizsákban, az autóban, a lakókocsiban vagy a szerszámosládában. Összecsukott helyzetben a fűrészlapok a keretbe süllyesztve vannak, ami a szállítást és a tárolást is biztonságossá teszi. A fűrész 3 különböző pengével szerelhető fel fa, fém vagy akár csont fűrészelésére. A kombinált fűrész alumíniumprofilokból készült, ami könnyűvé és rugalmassá, ugyanakkor robusztusan használhatóvá teszi. Ön kihajtja a szükséges pengét attól függően, hogy mit kell fűrészelni és indulhat a munka!

Fox Folding Spade összecsukható ásó
Ingyenes szállítás

Fox Folding Spade összecsukható ásó Összecsukható ásó a Fox-tól nylon táskával. Könnyen hordozható, kis méretűre csomagolható. Az ásó fekete védő bevonattal ellátott AISI 420 rozsdamentes acélból készült. Markolata nagy szilárdságú üvegszálas nylon. Az ásó feje a nyélhez képest 90, 135, 180 fokban állítható, ezért a legtöbb helyzetben kényelmesen és jól használható.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.