A húsvágó bárd azaz hentesbárd széles pengével rendelkező az egyik oldalon szélesebb, a másikon részben egyenes pengés húsfeldolgozó szerszám.
81 290 Ft
Kai Shun Classic japán bárd A Meat Cleaver nagy, vastag pengével rendelkezik, amely alkalmas a csontos hús nagyobb darabjainak feldolgozására, vagy akár egész baromfi feldarabolására. A pörköltnek való marhahús darabolására is nagyszerűen használható. A felhasznált anyagok minősége miatt nemcsak tartós, de rendkívül ellenálló is. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is.
21 330 Ft
Due Cigni hentes bárd 18 cm A rozsdamentes, X50Cr15MOV acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, német acél. A bárd acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált HPL markolathoz. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható
22 090 Ft
Due Cigni hentes bárd A rozsdamentes, X50Cr15MOV acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, német acél. A bárd acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált HPL markolathoz. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható
Információ
Kapcsolat
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.