+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Búvárkés

Nem árt, ha van velünk egy búvárkés is merülés közben, mert bármikor jól jöhet, ha a búvár belegabalyodik valamibe. Reális veszély a kötélbe vagy zsinórba akadás, és a mai modern technológiai gyártásnak köszönhetően egy műanyag zsinór már nagyon nagy szakítószilárdságú, amely hihetetlen vékonysággal párosul. Elég, hogy az egyik végtag egy ilyenbe gabalyodjon és ha nincs kéznél egy kés ezt elvágni, a búvár komoly veszélynek van kitéve.Több búvárfelszerelés gyártó a kést kész szerszámmá alakította át. A sima vagy fűrészes él mellett, kötél vagy hevedervágót is kialakítottak a pengén. Hidro-dinamikusra tervezett tok, könnyített markolat, amely lebeg a sós vízben, mindez nem hiányozhat ma már egyik búvárfelszerelésből sem.

Extrema Ratio Ultramarine
Ingyenes szállítás
Kosárba

Extrema Ratio Ultramarine búvárkés Matt bevonatú penge, üvegtörő markolatcsúcs, hidrodinamikusra tervezett tok.Nyelét szét lehet szedni, és pengéjét egy rúdra erősítve, lándzsaként lehet használni. A tok tartalmaz két gyémánt fenőeszközt: egyet a fő élnek és egyet a háló/drótvágónak. A kés tartozékai: 2 TEK-LOK övklipsz, 2 láb-heveder, 1 Lubra-Skin spray (100ml), 1 tintaradír, 2 O-gyűrű, 1 TEK-LOK csavar, 1 csavaralátét, 1 tépőzáras pótheveder

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.