+
A Csomagküldő.hu szállítással küldött csomagoknak az átadó pontjai többségének a jelenlegi nyitva tartása 15.óráig tart. Kérjük ezt vegye figyelembe a szállítás kiválasztásakor! Köszönjük.

Santoku kés

Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöldfűszerek aprításához is nagyszerűen használható.

Böker Solingen Core Santoku konyhakés

Böker Solingen Core Santoku konyhakés Santoku konyhakés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz., ételek előkészítéséhez. A penge acélja a Böker által, konyhakésekhez kifejlesztett, X50CrMoV15 rozsdamentes acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A penge gerince kissé lekerekített így nagyobb nyomást is ki tudunk fejteni a pengére anélkül,hogy sérülést okozna. A diófa markolat optimális kialakítású a kényelmes használat érdekében.

Kosárba
Részletek
Due Cigni Arne Santoku Nero szakácskés

Due Cigni Arne Santoku Nero szakácskés 19 cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra, nyersanyagok előkészítésére. A dán késkészítő és tervező Jens Anso által tervezett, Arne sorozat kései, kifejezetten dán stílusjegyeket mutat az olasz hagyományokkal kombinálva. Ivelt vonalakkal és hajlított markolattal, amelyek elsődleges célja a használhatóság. A különböző pengeformák tervezési koncepciója azonnal lenyűgözi az igényes főzés szerelmeseit. A rozsdamentes, Sandvik acélból készült penge, kialakítása miatt páratlan élességet biztosít. Jól élezhető, korrózióálló, a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A kés acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a laminált HPL markolathoz. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Kosárba
Részletek
Due Cigni Arne Santoku szakácskés

Due Cigni Arne Santoku szakácskés 19 cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra, nyersanyagok előkészítésére. A dán késkészítő és tervező Jens Anso által tervezett, Arne sorozat kései, kifejezetten dán stílusjegyeket mutat az olasz hagyományokkal kombinálva. Ivelt vonalakkal és hajlított markolattal, amelyek elsődleges célja a használhatóság. A különböző pengeformák tervezési koncepciója azonnal lenyűgözi az igényes főzés szerelmeseit. A rozsdamentes, Sandvik acélból készült penge, kialakítása miatt páratlan élességet biztosít. Jól élezhető, korrózióálló, a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A kés acélja végigmegy a markolatban, masszívan szegecselve a trópusi keményfa (Ziricote) markolathoz. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is.

Kosárba
Részletek
Extrema Ratio Kato 15 Desert Camo konyhai kés
Ingyenes szállítás

Extrema Ratio Kato 15 Desert Camo konyhai kés Az Extrema Ratio Kato különleges,santoku stílusú konyhakése kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A KATO 15 cm-es, desert camo, Böhler N690 pengével, 4 mm-es pengevastagsággal és csúszásmentes forprene markolattal. A konyhakés cordura tokkal az övre rögzítve mindig kéznél lehet. Igazi konyhakés különlegességek, az Extrema Ratio műhelyéből. A gyár kifejezetten különleges katonai,taktikai késeket tervez, fejleszt és gyárt. A katonai kései a prémium minőséget képviselik, így minőség tekintetében a konyhai használatra megalkotott kései is ezt a magas minőséget képviselik. A kések gyártásakor használt alapanyagok megegyeznek a katonai késeknél használt magas minőségű agyagokkal.

Kosárba
Részletek
Extrema Ratio Kato 15 konyhai kés
Ingyenes szállítás

Extrema Ratio Kato 15 konyhai kés Az Extrema Ratio Kato különleges,santoku stílusú konyhakése kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A KATO 15 cm-es szaténfényű, Böhler N690 pengével, 4 mm-es pengevastagsággal és csúszásmentes forprene markolattal. A konyhakés fekete bőr tokkal az övre rögzítve mindig kéznél lehet. Igazi konyhakés különlegességek, az Extrema Ratio műhelyéből.A gyár kifejezetten különleges katonai,taktikai késeket tervez, fejleszt és gyárt. A katonai kései a prémium minőséget képviselik, így minőség tekintetében a konyhai használatra megalkotott kései is ezt a magas minőséget képviselik. A kések gyártásakor használt alapanyagok megegyeznek a katonai késeknél használt magas minőségű agyagokkal.

Kosárba
Részletek
Extrema Ratio Kato 20 Desert Camo konyhai kés
Ingyenes szállítás

Extrema Ratio Kato 20 Desert Camo konyhai kés Az Extrema Ratio Kato különleges, santoku stílusú konyhakése kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A KATO 20 cm-es szaténfényű, Böhler N690 pengével, 4 mm-es pengevastagsággal és csúszásmentes forprene markolattal. A konyhakés cordura tokkal az övre rögzítve mindig kéznél lehet. Igazi konyhakés különlegességek, az Extrema Ratio műhelyéből. A gyár kifejezetten különleges katonai,taktikai késeket tervez, fejleszt és gyárt. A katonai kései a prémium minőséget képviselik, így minőség tekintetében a konyhai használatra megalkotott kései is ezt a magas minőséget képviselik. A kések gyártásakor használt alapanyagok megegyeznek a katonai késeknél használt magas minőségű agyagokkal.

Kosárba
Részletek
Extrema Ratio Kato 20 konyhai kés
Ingyenes szállítás

Extrema Ratio Kato 20 konyhai kés Az Extrema Ratio Kato különleges, santoku stílusú konyhakése kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A KATO 20 cm-es szaténfényű, Böhler N690 pengével, 4 mm-es pengevastagsággal és csúszásmentes forprene markolattal. A konyhakés fekete bőr tokkal az övre rögzítve mindig kéznél lehet. Igazi konyhakés különlegességek, az Extrema Ratio műhelyéből.A gyár kifejezetten különleges katonai,taktikai késeket tervez, fejleszt és gyárt. A katonai kései a prémium minőséget képviselik, így minőség tekintetében a konyhai használatra megalkotott kései is ezt a magas minőséget képviselik. A kések gyártásakor használt alapanyagok megegyeznek a katonai késeknél használt magas minőségű agyagokkal.

Kosárba
Részletek
Global Oriental Santoku kés 12.cm
Ingyenes szállítás

Global Oriental Santoku kés 12 cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik.A 12 cm hosszú Cromova 18 rozsdamentes acél penge 56-58 HRC keménységű. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

Kosárba
Részletek
Global Sai Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Global Sai Santoku szakácskés A Sai az egyik új modellje a gyártónak. Komin Yamada tervező feladata egy forradalmian új kés tervezése volt a legújabb, legkorszerűbb anyagokból. A penge úgynevezett szendvics acél. Kétoldalt SUS410 rozsdamentes acél fogja közre a kés magját, amely speciális Cromova 18 SANSO rozsdamentes acél, 58-59 Hrc keménységre edzve. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az újragondolt markolat még komfortosabb kialakítású, és tökéletes a kés súlyelosztása. Az acél markolaton speciálisan kialakított gödrök miatt, stabil fogást biztosít.

Kosárba
Részletek
Global Santoku kés 18.cm
Ingyenes szállítás

Global Santoku kés 18 cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A 18 cm hosszú Cromova 18 rozsdamentes acél penge 56-58 HRC keménységű. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

Kosárba
Részletek
Kai Seki Magoroku Composite Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Kai Seki Magoroku Composite Santoku szakácskés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A páratlanul szép penge, melyen fantasztikus kontrasztot alkot a kétféle felületű acél. Tükörfényesre polírozott VG-MAX acél mag és a szaténfényű SUS420J2 acél kombinációja.Ezeket a pengéket egy repülőgép gyártásban is használt, modern technológiával, forrasztják össze, így a kétféle acél találkozásánál az egyedi rajzolatú réz vonal, gyönyörű mintázatot ad. A markolat könnyű, laminált keményfa.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood Santoku szakácskés 17.cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku Red Wood santoku szakácskés 17.cm Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Seki Magoroku Shoso Granton Santoku 16.5 cm
Ingyenes szállítás

Kai Seki Magoroku Shoso Granton Santoku 16.5 cm A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A pengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap. Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a séf kések teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is. Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.

Kosárba
Részletek
Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 14.5 cm

Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 14.5.cm A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap. Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a séf kések teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is. Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.

Kosárba
Részletek
Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 16.5 cm
Ingyenes szállítás

Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 16.5.cm A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap. Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a séf kések teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is. Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Classic Santoku kés
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés Santoku kés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Classic Santoku kés 14.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés Santoku kés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Classic Santoku kés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszt pengés Santoku kés 18.cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Classic White Santoku kés 16.5.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic White damaszk pengés Santoku kés 16.5.cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A Kai Shun White damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A markolat fehér kőrisfa a hozzáadott kiváló felületkezelésnek köszönhetően, különösen rugalmas és ellenálló a nedvességre. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic White szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Nagare Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Kai Shun Nagare Santoku damaszk pengés szakácskés 18.cm A KAI a Nagare konyhakés sorozattal egy újabb remekművet alkotott a japán késkovácsolás művészetében. A kifinomult formatervezés a különleges anyagok és a technikailag bonyolult gyártási folyamat eredményeként a Nagare sorozat az abszolút luxus kategóriájú konyhakések közé tartozik. A tükörfényesre polírozott pengén, a sugár alakú mintázatban gyönyörűen rajzolódik ki a 72 rétegből álló damaszkolt mintázat. A VG-2 és VG-10 acélból készült penge korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A sötétszürke, rétegelt lemezből készült, ergonomikus markolattal lenyűgöző összképet mutat. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is

Kosárba
Részletek
Kai Shun Premier Tim Mälzer Minamo Santoku szakácskés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Premier Tim Mälzer Minamo Santoku damaszk pengés szakácskés 18.cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A Kai Shun TiM Mälzer Minamo konyhakés sorozata csatlakozik a KAI prémium kategóriás családjához. Tim Mälzer ötlete az volt, hogy ötvözze a tipikus japán Santoku és a klasszikus európai szakácskést. A sorozat neve a felület finom mintájából származik, amely hasonlít a vízfelszínre az esőben (Minamo). A Minamo sorozat damaszk pengés szakácskések speciálisan e célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun Minamo kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugatias késformákhoz is. A szép mintázatú,laminált diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak.Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Premier TiM Mälzer Santoku kés 14.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Premier TiM Mälzer damaszk pengés Santoku kés 14.cm Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöld-fűszerek aprításához is nagyszerűen használható. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun TiM Mälzer szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében. A szép mintázatú diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak..Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.

Kosárba
Részletek
Kai Shun Premier TiM Mälzer Santoku kés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Premier TiM Mälzer Santoku kés 18.cm Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöld-fűszerek aprításához is nagyszerűen használható. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun TiM Mälzer szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében. A szép mintázatú diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak..Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.

Kosárba
Részletek
Kai Tim Mälzer Kamagata Hybrid Santoku szakácskés

Kai Tim Mälzer Kamagata Hybrid Santoku szakácskés A Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű. Tökéletes japán minőség és pontosság. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
Kai Tim Mälzer Kamagata Santoku szakácskés

Kai Tim Mälzer Kamagata Santoku szakácskés A Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű. Tökéletes japán minőség és pontosság. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek

Kapcsolat

  • 2151 Fót Vadvirág.u. (A cím a Dunakeszi Okmányiroda nyilvántartás szerinti címe,nem értékesítőhely)
  • +36.70.41.50.806
  • info.[kukac.]ezkes[.pont.].hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu