+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Santoku kés

Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöldfűszerek aprításához is nagyszerűen használható.

Due Cigni Santoku szakácskés

Due Cigni Santoku szakácskés A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A pengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. A rozsdamentes, X50Cr15MOV német acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, Krupp acél. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Opinel Classic Santoku No.119 konyhakes

Opinel Classic Santoku No.119 konyhakes Az Opinel Classic Santoku szakácskése, egy olyan professzionális eszköz, amelyet a legmagasabb minőségű anyagokból gyártottak a konyhai feladatok sikeres elvégzéséhez. A 17cm hosszú penge éles és tartós, így tökéletesen megfelel az igényesebb ételek elkészítéséhez. A bükkfa markolatnak köszönhetően biztonságos használatot biztosít. Az ergonomikus santoku forma segítséget nyújt a precíziós vágásban, míg a hossza lehetővé teszi, hogy minden fajta zöldséget és húst feldolgozzon. Egyaránt használható vékony szeletek vágására és akár könnyű bárdként is funkcionál.

Scanpan Classic Santoku kés
Kosárba

Scanpan Classic Santoku kés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A késpengén kialakított gödrök megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt stb.) a pengére. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés 14 cm

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.

Scanpan Classic Santoku kés 18cm

Scanpan Classic Santoku kés 18cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A késpengén kialakított gödrök megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt stb.) a pengére. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Kasumi Tora Santoku japán konyhakés

Kasumi Tora Santoku japán konyhakés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Sumikama cég Kasumi Tora sorozat kései szilárd, magas széntartalmú molibdén-vanádium rozsdamentes acélból készülnek, amely népszerű japán acél, biztosítja a kiváló vágási teljesítményt, rozsdaállóságot és könnyű újraélezést. A markolata magnólia fából készült, fekete epoxy bevonattal, amely kényelmes fogású, rendkívül könnyű és jól kiegyensúlyozott. A Kasumi Tora konyhakés sorozat késeit, ügyes kézművesek gondosan, egyesével készítik el, akik ugyanolyan hagyományos technikákat alkalmaznak mint, mint a japán kardkészítésnél. Ezen túlmenően, ésszerű árkategóriája ellenére, azoknak is ajánlott, akik még nem ismerik a japán késeket, megbízható minősége és könnyű karbantartásuk miatt.

Kai Wasabi Black Santoku kés

Kai Wasabi Black Santoku kés Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés 16.5 cm

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.

Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 14.5 cm

Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 14.5.cm A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap. Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a konyhakések teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is.Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.

Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 16.5 cm

Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 16.5.cm A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap. Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a konyhai kések teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is. Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.

Scanpan Maitre D Granton Santoku konyhakés 16.5cm

Scanpan Maitre D Granton Santoku konyhakés 16.5cm Egy japán formavilágú, santoku konyhakés. A széles penge nagyszerű és pontos irányítást biztosít. Húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A széles penge nagyszerű és pontos irányítást biztosít. A késpengén kialakított gödrök megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt stb.) a pengére. A Scanpan konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést.

Kai Seki Magoroku Shoso Granton Santoku 16.5 cm

Kai Seki Magoroku Shoso Granton Santoku 16.5 cm A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A pengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap. Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a séf kések teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is. Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.

Kai Tim Mälzer Kamagata Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Kai Tim Mälzer Kamagata Santoku szakácskés A Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű. Tökéletes japán minőség és pontosság. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

KAI Seki Magoroku Red Wood Santoku szakácskés 17.cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku Red Wood santoku szakácskés 17.cm Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

Kai Tim Mälzer Kamagata Hybrid Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Kai Tim Mälzer Kamagata Hybrid Santoku szakácskés A Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű. Tökéletes japán minőség és pontosság. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Global Oriental Santoku kés 12.cm
Ingyenes szállítás

Global Oriental Santoku kés 12 cm A Global Oriental Santoku kés 12 cm hosszúságú, japán stílusú kés, amelyet széles körben használnak a világon. Kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A különleges tervezésnek és minőségi anyaghasználatnak köszönhetően a Global Oriental Santoku kés az egyszerű hétköznapi feladatokhoz is megfelelő. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

Böker Solingen Core Santoku konyhakés
Ingyenes szállítás

Böker Solingen Core Santoku konyhakés Santoku konyhakés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz, ételek előkészítéséhez. A penge acélja a Böker által, konyhakésekhez kifejlesztett, X50CrMoV15 rozsdamentes acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A penge gerince kissé lekerekített így nagyobb nyomást is ki tudunk fejteni a pengére anélkül,hogy sérülést okozna. A diófa markolat optimális kialakítású a kényelmes használat érdekében.

Global Santoku kés 18.cm
Ingyenes szállítás
Kosárba

Global Santoku kés 18 cm A Global Santoku szakácskése, szinte minden feladatra alkalmas japán kés. A különleges, egyedi alakú pengének köszönhetően egyszerre többfajta feladatot is elvégezhetünk vele: vágásokat, aprítást és darabolást is. Egy univerzális konyhakés és a legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A 18 cm hosszú Cromova 18 rozsdamentes acél penge 56-58 HRC keménységű. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

Mcusta Zanmai Modern Molybdenum Santoku
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Modern Molybdenum Santoku konyhakés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A pengéje molibdénből és vanádiumban gazdag, hogy javítsák az acél korrózióvédelmét, tartósságát, élmegtartását és általános keménységét. Az acélt képzett kézművesek kézzel élezik meg, így az eredmény borotvaéles pengeél, finoman megmunkált felület. A Mcusta mesterei számos szakács véleményét figyelembe vették, hogy robusztus és jól kiegyensúlyozott markolatot tervezzenek, amely tökéletes fogást tesz lehetővé, és megerősíti a penge hatékonyságát az étel vágásakor.

Kasumi Kuro Santoku damaszk konyhakés 17cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Kuro Santoku damaszk konyhakés 17cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Kuro konyhakések ötvözik a damaszkuszi mintázatot a kovácsolt mintával. Magas széntartalmú molibdén-vanádium AUS-8 acélt használnak a mag anyagához, amely rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, nyolcszögletű, amely így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kuro kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be.Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.

Kasumi Damascus Santoku japán szakácskés 13cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Damascus Santoku japán szakácskés 13cm A Kasumi Damascus sorozat rövidebb santoku szakácskése egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.

Mcusta Zanmai Classic Molybdenum Santoku
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Classic Molybdenum Santoku Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A Zanmai Classic Molybdenum sorozat konyhakéseit, a minimalista dizájn és maximális használhatóság jellemzi. A kések pengéje végigfut a markolatban (full tang) így biztosítva a tökéletes egyensúlyt és tartósságot. A pengéje molibdénből és vanádiumban gazdag, hogy javítsák az acél korrózióvédelmét, tartósságát, élmegtartását és általános keménységét. Az acélt képzett kézművesek kézzel élezik meg, így az eredmény borotvaéles pengeél, finoman megmunkált felület. A fekete, laminált fa markolat fenolgyantával van kezelve, nagy nyomás alatt préselve, így sokáig vízálló marad. A végét az Mcusta logója díszíti.

Global Sai Utility konyhakés
Ingyenes szállítás

Global Sai Utility konyhakés A Global Sai Utility konyhakés egy professzionális, rozsdamentes acélból készült ami ideális az ételek előkészítéséhez. A pengéje sokoldalúan használható: vágás, aprítás és darabolás céljából is alkalmas. Könnyen kezelhető, így biztonságosan használhatják az otthoni felhasználók és a profik. Komin Yamada által tervezett új konyhakés a legújabb, legkorszerűbb anyagokból. A penge úgynevezett szendvics acél. Kétoldalt SUS410 rozsdamentes acél fogja közre a kés magját, amely speciális Cromova 18 SANSO rozsdamentes acél. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az újragondolt markolat még komfortosabb kialakítású, és tökéletes a kés súlyelosztása.

Global Sai Santoku 13.5 cm szakácskés
Ingyenes szállítás

Global Sai Santoku szakácskés A Sai az egyik új modellje a gyártónak. Komin Yamada tervező feladata egy forradalmian új kés tervezése volt a legújabb, legkorszerűbb anyagokból. A kés acél pengéje különlegesen éles, és a technológiai újításnak köszönhetően rendkívüli tartósságot biztosít. A penge úgynevezett szendvics acél. Kétoldalt SUS410 rozsdamentes acél fogja közre a kés magját, amely speciális Cromova 18 SANSO rozsdamentes acél, 58-59 Hrc keménységre edzve. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az újragondolt ergonomikus markolat még komfortosabb kialakítású, és tökéletes a kés súlyelosztása. Az acél markolaton speciálisan kialakított gödrök miatt, stabil fogást biztosít.

Kasumi HM Santoku japán szakácskés 13cm
Ingyenes szállítás

Kasumi HM Santoku japán szakácskés 13cm A Kasumi Hammered sorozat, rövidebb santoku szakácskése egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Hammered konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt, kalapált mintázatú, SUS410 acél fogja közre. A tükörsimára polírozott kalapácsolt felület elősegíti, hogy a penge tapadásmentes maradjon. A markolata rendívül erős, fekete poliamid anyag, szegecselve, polírozva, így tartós és szép kivitelű. Minden konyhakés kés különleges, egyedi darab. Mindegyik kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Ergonomikus markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, ami legmagasabb igényeknek is megfelel.

Mcusta Zanmai Classic Damascus Santoku
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Classic Damascus Santoku konyhakés Hagyományos, japán Santoku kés, vágási és aprítási feladatokra, ételek előkészítéséhez. Az Mcusta Zanmai Classic Damascus sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-10 acél, amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. Minden Classic Damascus kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Zanmai konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége. A fekete színű, laminált fa markolatot egy különleges eljárással impregnálják. Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be.

Kasumi Damascus Santoku japán szakácskés 18cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Damascus Santoku japán szakácskés 18cm A Kasumi Damascus sorozat santoku szakácskése egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.

Kai Shun Classic Santoku kés 14.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés Santoku kés A Kai Shun Classic Santoku kés egy japán konyhai késtípus, amelyet a tradicionális japán szakácsok használnak. Kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra ételek előkészítésére a főzéshez. A kisebb pengének és az ergonómiailag tervezett markolatnak köszönhetően a santoku konyhakéssel nagy precizitással és stabilitással vághat. A D profilú markolat kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Global Sai Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Global Sai Santoku szakácskés A Global Sai Santoku szakácskés egy professzionális konyhai eszköz, amelyet a japán étkezési kultúra jegyében terveztek. A Sai az egyik új modellje a gyártónak. Komin Yamada tervező feladata egy forradalmian új kés tervezése volt a legújabb, legkorszerűbb anyagokból. A penge úgynevezett szendvics acél. Kétoldalt SUS410 rozsdamentes acél fogja közre a kés magját, amely speciális Cromova 18 SANSO rozsdamentes acél. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az újragondolt markolat még komfortosabb kialakítású, és tökéletes a kés súlyelosztása. Az acél markolaton speciálisan kialakított gödrök miatt, stabil fogást biztosít. Ez az egyedi kialakítás remekül alkalmas zöldségek aprítására és darabolására, lehetővé teszi a finomabb felhasználói élményt, miközben biztonságosan használható.

Kasumi HM Santoku japán szakácskés 18cm
Ingyenes szállítás

Kasumi HM Santoku japán szakácskés 18cm A Kasumi Hammered sorozat, santoku szakácskése egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Hammered konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt, kalapált mintázatú, SUS410 acél fogja közre. A tükörsimára polírozott kalapácsolt felület elősegíti, hogy a penge tapadásmentes maradjon. A markolata rendívül erős, fekete poliamid anyag, szegecselve, polírozva, így tartós és szép kivitelű. Minden konyhakés kés különleges, egyedi darab. Mindegyik kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Ergonomikus markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, ami legmagasabb igényeknek is megfelel.

Kai Shun Classic Santoku kés
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic damaszk pengés Santoku kés A Kai Shun Classic Santoku kés egy japán konyhai késtípus, amelyet a tradicionális japán szakácsok használnak. Kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra ételek előkészítésére a főzéshez. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic White Santoku kés 16.5.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic White damaszk pengés Santoku kés 16.5.cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A markolat fehér kőrisfa a hozzáadott kiváló felületkezelésnek köszönhetően, különösen rugalmas és ellenálló a nedvességre. A Kai Shun White damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. A markolat fehér kőrisfa a hozzáadott kiváló felületkezelésnek köszönhetően, különösen rugalmas és ellenálló a nedvességre. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic White szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Classic granton Santoku kés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic granton damaszt pengés Santoku kés 18.cm A Kai Shun Classic granton Santoku egy professzionális japán szakácskés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, ergonómikusan formált markolat biztonságot és komfortot nyújt a használat során. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Kai Shun Premier TiM Mälzer Santoku kés 14.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Premier TiM Mälzer damaszk pengés Santoku kés 14.cm Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöld-fűszerek aprításához is nagyszerűen használható. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun TiM Mälzer szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében. A szép mintázatú diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak..Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.

Kai Seki Magoroku Composite Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Kai Seki Magoroku Composite Santoku szakácskés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A páratlanul szép penge, melyen fantasztikus kontrasztot alkot a kétféle felületű acél. Tükörfényesre polírozott VG-MAX acél mag és a szaténfényű SUS420J2 acél kombinációja.Ezeket a pengéket egy repülőgép gyártásban is használt, modern technológiával, forrasztják össze, így a kétféle acél találkozásánál az egyedi rajzolatú réz vonal, gyönyörű mintázatot ad. A markolat könnyű, laminált keményfa.

Kai Shun Premier TiM Mälzer Santoku kés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Premier TiM Mälzer Santoku kés 18.cm Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöld-fűszerek aprításához is nagyszerűen használható. A Kai Shun TiM Mälzer damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun TiM Mälzer szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében. A szép mintázatú diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak..Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.

Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra Santoku
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra Santoku 18cm konyhakés Hagyományos, japán Santoku kés, vágási és aprítási feladatokra, ételek előkészítéséhez. Az Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-10 acél, amely rendkívül korrózióálló és kemény, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A különleges Hamaguri V-Edge formának köszönhetően minden kés borotvaéles. Ezek a rétegek gyönyörű rajzolatot alkotnak, amely minden késnél más és más, ezért minden Zanmai konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.Markolata fekete micartából készült, amely mintázatában egy zebrára emlékeztet, innen ered a név. A markolatot két normál és egy dekoratív mozaikszegeccsel van a pengéhez rögzítve.

Kai Shun Classic Wide Santoku kés
Ingyenes szállítás

Kai Shun Classic Wide Santoku kés Az elegáns és modern dizájnnal rendelkező Kai Shun Classic Wide Santoku kés ideális eszköze lehet minden olyan feladathoz, amihez precizitásra van szükséged. Szélesebb pengéje, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. Az ébenfekete, pakkafából készült markolat, D profilú kialakítása kényelmes használatot biztosít. A Kai Shun damaszk pengés profi szakácskések speciálisan a célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden Shun konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugati késformákhoz is.A Kai Shun Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében.

Mcusta Zanmai Hybrid Damascus Splash Santoku
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Hybrid Damascus Splash Santoku Hagyományos, japán Santoku kés, vágási és aprítási feladatokra, ételek előkészítéséhez. A Zanmai Hybrid Damascus Splash sorozat konyhakései, speciálisan e célra kifejlesztett 33 rétegű, damaszkolt, VG-10, rozsdamentes acélból készülnek. A hatszögű, laminált fa markolattal, díszszegecseléssel és piros fíberrel igazán dekoratív konyhakés. A nyél anyagát egy különleges eljárással impregnálják, hogy vízálló és tartós legyen.

Kai Shun Premier Tim Mälzer Minamo Santoku szakácskés 18.cm
Ingyenes szállítás

Kai Shun Premier Tim Mälzer Minamo Santoku damaszk pengés szakácskés 18.cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A Kai Shun TiM Mälzer Minamo konyhakés sorozata csatlakozik a KAI prémium kategóriás családjához. Tim Mälzer ötlete az volt, hogy ötvözze a tipikus japán Santoku és a klasszikus európai szakácskést. A sorozat neve a felület finom mintájából származik, amely hasonlít a vízfelszínre az esőben (Minamo). A Minamo sorozat damaszk pengés szakácskések speciálisan e célra kifejlesztett 32 rétegű rozsdamentes acélból készülnek. A középső réteg VG-MAX acélból készül amely rendkívül korrózióálló, extrém kemény (HRC 61), így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes munkavégzést. Minden Shun Minamo kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.A japán szamurájkard készítés páratlan művészetét a Shun szakácskés széria esetében felhasználják a nyugatias késformákhoz is. A szép mintázatú,laminált diófából készült markolat, az egyedi pengemintázat elegáns megjelenést is kölcsönöz minden egyes darabnak.Kialakítása kényelmes és precíz használatot biztosít.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Konyhai kés az Árukeresőn