+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Santoku kés

Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöldfűszerek aprításához is nagyszerűen használható.

Victorinox Swiss Classic Santoku

Victorinox Swiss Classic Santoku A Santoku kés a japánok általános konyhakése. Kiválóan szeletel, kockára vág és aprít; de a legnagyobb tehetsége a sokoldalúság - és igazi specialitása, hogy mindent jól csinál. Különleges formájának, kis súlyának és kiváló egyensúlyának köszönhetően a Santoku igazi mindenesnek bizonyul, amelyet nap mint nap öröm használni.

Due Cigni Santoku szakácskés

Due Cigni Santoku szakácskés A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A pengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. A rozsdamentes, X50Cr15MOV német acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, Krupp acél. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható

Victorinox Swiss Classic Granton Santoku

Victorinox Swiss Classic Santoku A Santoku kés a japánok általános célú konyhakése. Kiválóan szeletel, kockára vág és aprít; de a legnagyobb tehetsége a sokoldalúság és igazi specialitása, hogy mindent jól csinál. Különleges formájának, kis súlyának és kiváló egyensúlyának köszönhetően a Santoku egy igazi mindenes, amelyet nap mint nap öröm használni. A pengén kialakítótt mélyedések megakadályozzák, hogy nyersanyag rátapadjon a pengére

Opinel Classic Santoku No.119 konyhakes

Opinel Classic Santoku No.119 konyhakes Az Opinel Classic Santoku szakácskése, egy olyan professzionális eszköz, amelyet a legmagasabb minőségű anyagokból gyártottak a konyhai feladatok sikeres elvégzéséhez. A 17cm hosszú penge éles és tartós, így tökéletesen megfelel az igényesebb ételek elkészítéséhez. A bükkfa markolatnak köszönhetően biztonságos használatot biztosít. Az ergonomikus santoku forma segítséget nyújt a precíziós vágásban, míg a hossza lehetővé teszi, hogy minden fajta zöldséget és húst feldolgozzon. Egyaránt használható vékony szeletek vágására és akár könnyű bárdként is funkcionál.

Scanpan Classic Santoku kés
Kosárba

Scanpan Classic Santoku kés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A késpengén kialakított gödrök megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt stb.) a pengére. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés 14 cm

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.

Scanpan Classic Santoku kés 18cm

Scanpan Classic Santoku kés 18cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra..Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A késpengén kialakított gödrök megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt stb.) a pengére. A Scanpan Classic konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kiváló penge kialakítás az ergonomikus markolat és a kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A Scanpan Classic szakácskés széria nagy népszerűségnek örvend a profi séfek és a hobbiszakácsok körében is.

Kasumi Tora Santoku japán konyhakés

Kasumi Tora Santoku japán konyhakés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Sumikama cég Kasumi Tora sorozat kései szilárd, magas széntartalmú molibdén-vanádium rozsdamentes acélból készülnek, amely népszerű japán acél, biztosítja a kiváló vágási teljesítményt, rozsdaállóságot és könnyű újraélezést. A markolata magnólia fából készült, fekete epoxy bevonattal, amely kényelmes fogású, rendkívül könnyű és jól kiegyensúlyozott. A Kasumi Tora konyhakés sorozat késeit, ügyes kézművesek gondosan, egyesével készítik el, akik ugyanolyan hagyományos technikákat alkalmaznak mint, mint a japán kardkészítésnél. Ezen túlmenően, ésszerű árkategóriája ellenére, azoknak is ajánlott, akik még nem ismerik a japán késeket, megbízható minősége és könnyű karbantartásuk miatt.

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés 16.5 cm

Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.

Victorinox Swiss Wood Santoku konyhakés 17cm

Victorinox Swiss Classic szakácskés 20cm Ahol a tökéletes forma és a funkció összeolvad: 17 cm-es, fából készültmarkolatú, bordázott pengéjű, Santoku késünket a japán konyhakések ihlették, amelyek világszerte ismertek a precíz pontosságukról és a robusztus kulináris kinézetéről. Nevét a "három erény kése" fordításból kapta, és multifunkcionális mesteréhez méltó. Ha ehhez hozzáadjuk a fa markolat melegségét és eleganciáját, könnyedén és ugyanolyan finoman siklik majd át számtalan húsdarabon, halon, gyümölcsön és zöldségen; ez az ami kell neked.

Kai Wasabi Black Santoku kés

Kai Wasabi Black Santoku kés Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Dick Active Cut Granton Santoku szakácskés 18cm

A Dick Active Cut Santoku szakácskés 18cm szakácskése, A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A pengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. Friedr. Dick már a kezdetektől fogva támogatja Önt a kulináris képzésben. Olyan kovácsolt kést keres, amellyel elmerülhet a vágási technikák, a főzési kreációk és az ízrobbanások világában? Éppen a kulináris képzését készül elkezdeni? Szeretne a kezdetektől fogva professzionális eszközökkel dolgozni, és a legmagasabb minőséget és élességet megtapasztalni? Akkor az ActiveCut sorozat a megfelelő választás az Ön számára. Ez a sorozat segít Önnek megbirkózni minden vágási kihívással. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Scanpan Maitre D Granton Santoku konyhakés 16.5cm

Scanpan Maitre D Granton Santoku konyhakés 16.5cm Egy japán formavilágú, santoku konyhakés. A széles penge nagyszerű és pontos irányítást biztosít. Húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A széles penge nagyszerű és pontos irányítást biztosít. A késpengén kialakított gödrök megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt stb.) a pengére. A Scanpan konyhai kések speciálisan kifejlesztett német, magas króm-molibdén-vanádium tartalmú, kovácsolt, rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül jó korrózióálló, éltartó, így a penge rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad. A penge kialakítása páratlan élességet biztosít, aminek köszönhetően a legnehezebben vágható anyagok szeletelése sem okozhat gondot. A kés ideális súlya garantálja a kényelmes és biztonságos munkavégzést.

Victorinox Swiss Wood szakácskés rezézett penkével 25cm

Victorinox Swiss Classic szakácskés 20cm A étel előkészítésének nem kell kihívást jelentenie; a titok a kivételes és speciális eszközökben rejlik. A hullámos élű szeletelő késünk. Szakszerűen megtervezve, hogy hibátlan egyensúlyt és stabilitást biztosítson, ez egy olyan penge, amelyet hosszú évekre be kell illesztenie konyhai arzenáljába. Míg a hullámos élű penge maximális kontrollt biztosít a különböző ízületek és húsok esetében, az elegáns fa markolat természetes és kényelmes érzést nyújt a kezében.

Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 14.5 cm

Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 14.5.cm A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap. Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a konyhakések teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is.Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.

Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 16.5 cm

Kai Seki Magoroku Shoso Santoku szakácskés 16.5.cm A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap. Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a konyhai kések teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is. Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.

Kai Seki Magoroku Shoso Granton Santoku 16.5 cm
Ingyenes szállítás

Kai Seki Magoroku Shoso Granton Santoku 16.5 cm A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A pengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. Az elegáns megjelenésükkel a Seki Magoroku Shoso konyhakések, igazi gyöngyszemei lehetnek konyhájának. A Kai Shoso pengéje 1K6 rozsdamentes acélból készült, 58(± 1) HRC keménységűre megedzve, ami garantálja az éltartást. A vágóél maximális élességének kialakításához a pengéket lassú csiszolási sebességen élesítik, miközben hűtik. Így minden KAI Shoso konyhakés rendkívüli élességet kap. Az ergonomikusra tervezett rozsdamentes acél markolat a felületén kialakított gyémánt alakú mintázattal, biztonságos és kényelmes fogást biztosít a vágás során. A formatervezett markolat, ellipszis alakjának köszönhetően kényelmessé teszi a használatát, akár több órán át. Mivel ezek a séf kések teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, könnyű és higiénikus a tisztítása is. Az eredmény a tökéletes élességgel, robusztussággal és tartóssággal rendelkező konyhai kések, amelyek ideálisak minden konyhában a napi használatra.

Fiskars All Steel Santoku kés
Ingyenes szállítás

A Fiskars All Steel santoku kés, ázsiai stílusú penge kialakításának köszönhetően ideális mindenféle vágási feladathoz. A széles penge könnyed vágást biztosít a hús, hal, zöldség és gyümölcs vágásakor. Az All Steel kések AUS-8 Aichi japán, magas széntartalmú acélból készültek a kiváló teljesítmény és tartósság érdekében. Optimális középponti egyensúly a markolat és a penge között, amely a tökéletes vágási élményt biztosítja. A minimalista rozsdamentes acél kialakítás, kiváló tartósságot biztosít. Az illesztések nélküli, öntött szerkezet pedig gyönyörű, időtlen esztétikát. A minőségi, magas széntartalmú acél, egész életen át tartó használatot biztosít és csak minimálisan kell újraélezni. 25 év garancia.

KAI Seki Magoroku Red Wood Santoku szakácskés 17.cm
Ingyenes szállítás

KAI Seki Magoroku Red Wood santoku szakácskés 17.cm Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.Nem csak profiknak ajánljuk. KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű. A kezelt pakkawood markolat, jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű.

Global Oriental Santoku kés 12.cm
Ingyenes szállítás

Global Oriental Santoku kés 12 cm A Global Oriental Santoku kés 12 cm hosszúságú, japán stílusú kés, amelyet széles körben használnak a világon. Kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A különleges tervezésnek és minőségi anyaghasználatnak köszönhetően a Global Oriental Santoku kés az egyszerű hétköznapi feladatokhoz is megfelelő. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

Böker Solingen Core Santoku konyhakés
Ingyenes szállítás

Böker Solingen Core Santoku konyhakés Santoku konyhakés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz, ételek előkészítéséhez. A penge acélja a Böker által, konyhakésekhez kifejlesztett, X50CrMoV15 rozsdamentes acél. Magas króm-molibdén és vanádium tartalmának köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A penge gerince kissé lekerekített így nagyobb nyomást is ki tudunk fejteni a pengére anélkül,hogy sérülést okozna. A diófa markolat optimális kialakítású a kényelmes használat érdekében.

Kai Tim Mälzer Kamagata Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Kai Tim Mälzer Kamagata Santoku szakácskés A Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű. Tökéletes japán minőség és pontosság. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Dick Red Spirit Santoku szakácskés 18cm
Ingyenes szállítás

A Dick Red Spirit Santoku egy professzionális szakácskés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús, sajt, sütemény stb.) a pengére. hámozó kés ideális gyümölcsök és zöldségek hámozására és vágására. A Red Spirit sorozat az ázsiai kézművességet ötvözi a német minőségi kivitelezés erényeivel. A letisztult, de feltűnő dizájnnak köszönhetően a Red Spirit kések igazi szemet gyönyörködtetőek lesznek a konyhájában. Az ázsiai országokban, például Mongóliában, Kínában és Dél-Koreában a vörös a haladás, a boldogság, a jólét és a melegség szimbóluma. Számunkra a piros szín olyan fogalmakat is szimbolizál, mint a fűszeresség, a tűz, a hő, az érzékiség, a szerelem és a szenvedély.Pontosan a megfelelő összetevőket, amelyek a csúcsminőségű főzést egyáltalán lehetővé teszik. A kést használat után lehetőleg azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje szárazra.

Dick Vivum Santoku kés recézett pengével

A Dick Vivum Santoku konyhakés, recézett pengéje kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz, ételek előkészítéséhez. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.

Kai Tim Mälzer Kamagata Hybrid Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

Kai Tim Mälzer Kamagata Hybrid Santoku szakácskés A Tim Malzer Kamagata sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán konyhakésekre emlékeztetnek. A Kamagata konyhakések acélja konvex élezésű, német 1.4116 (X50CrMoV15) rozsdamentes acél, melyet nagy kopásállóság, rugalmasság és kellő keménység jellemez. Elsősorban konyhai élelmiszerek feldolgozásánál használt kések acéljaként használják.Jellemzője a jó éltartás, könnyű élezhetőség. Mindennapi igénybevételre, profi felhasználásra tervezett Kamagata konyhakések markolata karcsú, ergonomikus, csúszásmentes, thermoplastic markolattal készülnek. A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze a szennyeződés, így a konyhakés tisztán tartása is egyszerű. Tökéletes japán minőség és pontosság. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Dick Premier Plus Granton Santoku kés 18cm
Ingyenes szállítás

Dick Premier Plus Santoku kés 18cm cm-es pengével, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz, ételek előkészítéséhez. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús, sajt, sütemény stb.) a pengére. A kés a szakács karjának meghosszabbítása. A Premier Plus szériával a kés majdhogynem magától működik. Így nemcsak arra marad ideje, hogy a mesterségére koncentráljon, hanem arra is, hogy szabad utat engedjen kreativitásának, és izgalmas ételeket hozzon létre. Pontosan ez az, amit a képzett profi szakácsok és a mi csúcsszakácsaink nagyra értékelnek az F. DICK márkában. A minőség, amely egy életen át elkíséri Önt. A penge kiváló minőségű, rozsdamentes, X50CrMoV15 molibdén-vanádium acél. Minden Premier Plus kés kovácsolt és tökéletesen kiegyensúlyozott. Már a kések fejlesztése során különös hangsúlyt fektettek a súlyeloszlás optimalizálására, hogy a kés könnyűnek és kényelmes legyen a kezében.

Dick Premier Plus Santoku kés 18cm
Ingyenes szállítás

Dick Premier Plus Santoku kés 18cm cm-es pengével, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz, ételek előkészítéséhez. A kés a szakács karjának meghosszabbítása. A Premier Plus szériával a kés majdhogynem magától működik. Így nemcsak arra marad ideje, hogy a mesterségére koncentráljon, hanem arra is, hogy szabad utat engedjen kreativitásának, és izgalmas ételeket hozzon létre. Pontosan ez az, amit a képzett profi szakácsok és a mi csúcsszakácsaink nagyra értékelnek az F. DICK márkában. A minőség, amely egy életen át elkíséri Önt. A penge kiváló minőségű, rozsdamentes, X50CrMoV15 molibdén-vanádium acél. Minden Premier Plus kés kovácsolt és tökéletesen kiegyensúlyozott. Már a kések fejlesztése során különös hangsúlyt fektettek a súlyeloszlás optimalizálására, hogy a kés könnyűnek és kényelmes legyen a kezében.

Dick Vivum Granton Santoku szakácskés
Ingyenes szállítás

A Dick Vivum Granton Santoku egy professzionális szakácskés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús, sajt, sütemény stb.) a pengére. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.

Global Santoku kés 18.cm
Ingyenes szállítás
Kosárba

Global Santoku kés 18 cm A Global Santoku szakácskése, szinte minden feladatra alkalmas japán kés. A különleges, egyedi alakú pengének köszönhetően egyszerre többfajta feladatot is elvégezhetünk vele: vágásokat, aprítást és darabolást is. Egy univerzális konyhakés és a legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. A 18 cm hosszú Cromova 18 rozsdamentes acél penge 56-58 HRC keménységű. A rozsdamentes acél markolaton speciálisan kialakított gödröcskék miatt stabil fogást biztosít.

Kasumi Titanium Santoku japán szakácskés 18cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Titanium Santoku japán szakácskés 18cm A Kasumi Titanium sorozat santoku szakácskése egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A korrózió és kopásállóság javítása érdekében titánbevonatot alkalmaznak a molibdén-vanádium acélra, amely kiváló rozsdaállósággal és egyedülálló élességgel rendelkezik. A Sumikama képzett szakemberei tiszta vágást és funkcionalitást érnek el azáltal, hogy mindegyik konyhakést, gondosan élezik. A kés dekoratív hangsúlyt adhat a konyhának. 2006-ban a Kasumi Titanium sorozat elnyerte a Design Plus díjat, a németországi Ambiente Messe rendezvényen.

Dick ”1905” Santoku szakácskés 18cm
Ingyenes szállítás

A Dick ”1905” Santoku szakácskés 18cm szakácskése, A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A pengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. A sváb késgyártó Friedrich Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, amikor kifejlesztett egy masszív késsorozatot. Számos késgyártó kései a legapróbb részletekig megegyeztek. A kések markolatát mindig is 3 szegeccsel rögzítették a kovácsolt pengéhez. Friedr. Dick egy olyan egyedi késsorozatot fejlesztett ki, amely egyértelműen kiemelkedett az összes korábbi formatervezett kés közül.Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledt. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. Acélgyűrűk váltakoznak a kiváló minőségű és ellenálló műanyaggal hézagok nélkül, így a markolat nemcsak vizuális, hanem vizuális élményt is nyújt. A kés pengéjén található F. DICK dombornyomás teszi teljessé a sorozat klasszikusan modern kialakítását. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Mcusta Zanmai Modern Molybdenum Santoku
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Modern Molybdenum Santoku konyhakés Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A pengéje molibdénből és vanádiumban gazdag, hogy javítsák az acél korrózióvédelmét, tartósságát, élmegtartását és általános keménységét. Az acélt képzett kézművesek kézzel élezik meg, így az eredmény borotvaéles pengeél, finoman megmunkált felület. A Mcusta mesterei számos szakács véleményét figyelembe vették, hogy robusztus és jól kiegyensúlyozott markolatot tervezzenek, amely tökéletes fogást tesz lehetővé, és megerősíti a penge hatékonyságát az étel vágásakor.

Kasumi Kuro Santoku damaszk konyhakés 17cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Kuro Santoku damaszk konyhakés 17cm Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Kuro konyhakések ötvözik a damaszkuszi mintázatot a kovácsolt mintával. Magas széntartalmú molibdén-vanádium AUS-8 acélt használnak a mag anyagához, amely rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, nyolcszögletű, amely így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kuro kés különleges és egyedi mintázattal rendelkezik, ezért minden konyhakés egyedi darab, a kézi megmunkálás és a modern technológia egysége.Minden egyes kést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be.Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.

Kasumi Damascus Santoku japán szakácskés 13cm
Ingyenes szállítás

Kasumi Damascus Santoku japán szakácskés 13cm A Kasumi Damascus sorozat rövidebb santoku szakácskése egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kasumi Damascus konyhakéseknél magas széntartalmú VG-10 acélt használnak a vezérél anyagához, 59-60 HRC keménységűre edzve, amely így rendkívül éltartó. A vágóélt 32 rétegben, egyedi mintázatú, damaszkolt acél fogja közre. A markolata erős, fekete, laminált fából készült, szegecselve, polírozva, így tartós és fényűző kivitelű. Minden Kasumi kés különleges, minden konyhakés egyedi darab. Mindegyik konyhakést egy tapasztalt kézműves állít össze és fejez be. Könnyű markolattal és remek pengével rendelkezik, amely olyan egyensúlyt kínál, amely legjobban megfelel a jó technikával rendelkező szakembereknek.

Ryda knives A-30 Santoku konyhakés
Ingyenes szállítás

A Ryda Knives Santoku szakácskése egy igazi mindenes a konyhájában. Univerzális konyhakés szeleteléshez, aprításhoz. A Ryda Knives A-30 sorozatot tapasztalt konyhakés-használók számára tervezték. Hosszú évek alatt aprólékosan fejlesztették ezeket a késeket a gyakorlott felhasználók igényeit szem előtt tartva. A kést úgy alakították ki, hogy megfeleljen azoknak, akik megszokták, hogy a kést a penge fölött tartsák. A késeket könnyű és kiegyensúlyozott felépítés jellemzi, kellemes és hatékony élményt nyújtva a szakácsok számára. Más késekkel ellentétben, amelyek gyakran kényelmetlenséghez és fájó ujjakhoz vezetnek, a Ryda tervezése több évtizedes konyhai tapasztalat és több éves aprólékos finomítás eredménye. A pengéhez 3 rétegű acélt választottak AUS-10 acélmaggal, egy világszerte nagy teljesítményéről híres és elismert acélt. A dekoratív hamon vonal egyedivé teszi a kést. A 60 HRC keménység még lehetővé teszi a könnyű élezést, ha szükséges, ugyanakkor kellően robusztus az olyan feladatokhoz, ahol a keménység kritikus. Az él mindkét oldalon 15°-ra van élezve, így szükség esetén könnyen visszaállítható az élesség. A markolat stabilizált diófából készült, amely a vákuumkezelési eljárásnak köszönhetően extra keménységet ér el.

Mcusta Zanmai Classic Molybdenum Santoku
Ingyenes szállítás

Mcusta Zanmai Classic Molybdenum Santoku Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A Zanmai Classic Molybdenum sorozat konyhakéseit, a minimalista dizájn és maximális használhatóság jellemzi. A kések pengéje végigfut a markolatban (full tang) így biztosítva a tökéletes egyensúlyt és tartósságot. A pengéje molibdénből és vanádiumban gazdag, hogy javítsák az acél korrózióvédelmét, tartósságát, élmegtartását és általános keménységét. Az acélt képzett kézművesek kézzel élezik meg, így az eredmény borotvaéles pengeél, finoman megmunkált felület. A fekete, laminált fa markolat fenolgyantával van kezelve, nagy nyomás alatt préselve, így sokáig vízálló marad. A végét az Mcusta logója díszíti.

Global Sai Utility konyhakés
Ingyenes szállítás

Global Sai Utility konyhakés A Global Sai Utility konyhakés egy professzionális, rozsdamentes acélból készült ami ideális az ételek előkészítéséhez. A pengéje sokoldalúan használható: vágás, aprítás és darabolás céljából is alkalmas. Könnyen kezelhető, így biztonságosan használhatják az otthoni felhasználók és a profik. Komin Yamada által tervezett új konyhakés a legújabb, legkorszerűbb anyagokból. A penge úgynevezett szendvics acél. Kétoldalt SUS410 rozsdamentes acél fogja közre a kés magját, amely speciális Cromova 18 SANSO rozsdamentes acél. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az újragondolt markolat még komfortosabb kialakítású, és tökéletes a kés súlyelosztása.

Ryda knives ST650 Nakiri konyhakés
Ingyenes szállítás

A Ryda Knives Nakiri konyhakése zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz. A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. A Svéd Ryda Knives damaszkuszi szakácskései a pengétől a markolat végéig kézműves munka. Valódi mestermű és úgy tervezték, hogy használója eggyé váljon vele a konyhában. Mindegyik késformának megvan a maga lelke és célja. Bízunk benne, hogy a késeik a legjobb barátaid lesznek a konyhában, és önmagad kiterjesztése a főzőtudományodban.A pengék magja ST650-es porkohászati acél, keménysége 62-63HRC. A 73 rétegű damaszkolt réteg 316/316l rozsdamentes csapágyacélból készült és vákuumkezeltek. Ez azt jelenti, hogy a kés könnyebb ápolása mellett is hosszú ideig megőrzi az élét és a penge nem igényel körülményes gondozást. Ergonomikus markolata gyönyörűen megmunkált olajfából készült. Exkluzív díszdobozban.

Ryda knives ST650 Santoku konyhakés
Ingyenes szállítás

A Ryda Knives Santoku szakácskése egy igazi mindenes a konyhájában. Univerzális konyhakés szeleteléshez, aprításhoz. A Svéd Ryda Knives damaszkuszi szakácskései a pengétől a markolat végéig kézműves munka. Valódi mestermű és úgy tervezték, hogy használója eggyé váljon vele a konyhában. Mindegyik késformának megvan a maga lelke és célja. Bízunk benne, hogy a késeik a legjobb barátaid lesznek a konyhában, és önmagad kiterjesztése a főzőtudományodban.A pengék magja ST650-es porkohászati acél, keménysége 62-63HRC. A 73 rétegű damaszkolt réteg 316/316l rozsdamentes csapágyacélból készült és vákuumkezeltek. Ez azt jelenti, hogy a kés könnyebb ápolása mellett is hosszú ideig megőrzi az élét és a penge nem igényel körülményes gondozást. Ergonomikus markolata gyönyörűen megmunkált olajfából készült. Exkluzív díszdobozban.

Global Sai Santoku 13.5 cm szakácskés
Ingyenes szállítás

Global Sai Santoku szakácskés A Sai az egyik új modellje a gyártónak. Komin Yamada tervező feladata egy forradalmian új kés tervezése volt a legújabb, legkorszerűbb anyagokból. A kés acél pengéje különlegesen éles, és a technológiai újításnak köszönhetően rendkívüli tartósságot biztosít. A penge úgynevezett szendvics acél. Kétoldalt SUS410 rozsdamentes acél fogja közre a kés magját, amely speciális Cromova 18 SANSO rozsdamentes acél, 58-59 Hrc keménységre edzve. Magas molibdén és vanádium tartalomnak köszönhetően a penge remek éltartással rendelkezik. Az újragondolt ergonomikus markolat még komfortosabb kialakítású, és tökéletes a kés súlyelosztása. Az acél markolaton speciálisan kialakított gödrök miatt, stabil fogást biztosít.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.