KAI zöldség és gyümölcskés Kis méretű hámozó, gyümölcs konyhakés, hámozáshoz, vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is. A cseresznyefából készült markolat, kialakítása kényelmes használatot biztosít. A szintén cseresznyefa tokban, biztonságosan tárolhatjuk a kést. Penge hossza: 97 mm (élhossz:92mm) Penge anyaga: 420J2 rozsdamentes acél Markolat hossza: 95 mm Markolat anyaga: cseresznyefa
Satake Nashiji Santoku japán konyhakés 17.cm
Szállítási idő | 2-5 nap |
Termékleírás
Satake Nashiji Santoku japán konyhakés 17.cm
Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. Ez a sokoldalú kés tökéletes társ a konyhában, legyen szó zöldség aprításról, hús vagy akár hal szeleteléséről. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata könnyű magnólia fa.
1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.
Paraméterek
Penge hossza | 170mm |
Penge anyaga | AUS-8A rozsdamentes acél |
Penge vastagsága | 1.8mm |
Markolat anyaga | Magnolia fa |
Hosszúság | 300mm |
Súlya | 110g |
Egyéb adatok
Szállítási idő | 2-5 nap |
Gyártó | Satake |
Származási ország | Japán |
Ezt vásárolták hozzá
Due Cigni kenyérvágó kés
7 910 Ft
Due Cigni kenyérvágó kés Mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli fel mindkettőt.Hosszú pengéjével, nagy kenyerek felszeletelésére is kiválóan alkalmas. A rozsdamentes, X50Cr15MOV német acélból készült penge, rendkívül jó korrózióálló, kizárólag konyhakéseknek kifejlesztett, Krupp acél. Az ideális súlyelosztás garantálja a kényelmes munkavégzést. A stabil markolat, kényelmesen használható mind a bal és jobb kézben is. Mosogatógépben is mosható
Satake Satoru japán hámozó kés 10.cm
11 890 Ft
Satake Satoru japán hámozó kés 10.cm Professzionális minőségű japán acélból készült, kis méretű hámozó konyhakés egyedülállóan éles, sokoldalúan használható, hámozáshoz,vágási és aprítási feladatokra. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata kemény műanyag laminátum. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.
Satake Unique Sai santoku szakácskés 17.cm Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata kemény műanyag laminátum. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.
Satake Satoru Gyuto japán szakácskés 21.cm A legsokoldalúbb konyhai kés zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak vágására, ételek előkésztítésére. A hegyes kialakításának köszönhetően, megbirkozik különféle filézési feladatokkal is, mint csirkemell csontozása, sertés, illetve marhahús csontról való leválasztása, halak kifilézése. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata kemény műanyag laminátum. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.
Kasumi Diacross Gyuto japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Általános szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.
Kasumi Diacross Santoku japán konyhakés A Sumikama cég, Kasumi Diacross sorozat késeit elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Teljes egészében magas széntartalmú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek. A szakszerűen kézzel élezett kések tartósak és borotvaélesek. A markolata nem érzékeny a nedvességre és nem szívja el a szagokat. Kissé érdesített-textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon a felületén, és elegáns megjelenést is kölcsönöz a késnek. A Diacross késsorozatot a japán késekkel most ismerkedőknek ajánljuk, megbízható minőségük, könnyű karbantartásuk, ugyanakkor megfizethető áruk miatt. Santoku kés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra.Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.
Kapcsolódó termékek
Satake Nashiji általános japán konyhakés 12.cm A Satake Nashiji általános konyhai kése, ideális kis és közepes méretű alapanyagok vágására, legyen szó zöldségekről, gyümölcsökről, húsokról, sajtokról vagy akár kenyérről. Kiválóan alkalmas fokhagyma aprítására, paradicsom szeletelésére, szendvicsek felvágására, de akár zöldségek és gyümölcsök hámozására is. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata könnyű magnólia fa. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.
Satake Unique Sai santoku szakácskés 17.cm Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata kemény műanyag laminátum. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.
Satake Nashiji Deba japán konyhakés 15.5.cm A Satake Nashiji tradicionális japán deba kése. Használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. A deba késeknek jellegzetesen egyoldalas élezésük van, ami jobb irányíthatóságot biztosít a vágás során. A penge alakja lehetővé teszi a precíz vágást és a csontok könnyű elválasztását a hústól. Egy igazi, masszív mindenes. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata magnolia fa. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.
Satake Nashiji Nakiri japán konyhakés 16.cm A Satake Nashiji Nakiri konyhai kése, zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, kiválóan alkalmas vékonyra szeletelésére és finom aprítására. A nakiri kések népszerűsége az Edo-korszakban nőtt, amikor a növényi alapú étrendek iránti igény megnövelte a specializált zöldségkések iránti keresletet. Pengéje japán AUS-8A rozsdamentes acél, markolata könnyű magnólia fa. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.
Satake Satoru Sashimi japán konyhakés 21.cm A Satake tradicionális japán szeletelő kése. A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő, filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal, vagy hús rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez, ahol a precíz szeletelés és a tiszta vágás kiemelkedő fontosságú. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.
Satake Unique Sai santoku szakácskés 17.cm Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk. 1947-es alapítása óta a Satake Cutlery Ltd. elkötelezve magát a késkészítés mellett, folyamatosan fejlesztve és tökéletesítve termékeit és gyártástechnikáit. Ez minden egyes termékükben visszaköszön, mind azok teljesítményében, mind pedig a azok tartósságában. A Satake konyhakések többet jelentenek egyszerű eszközöknél: az évszázados innováció és a tökéletességre való törekvés bizonyítékai. A különlegesen alacsony 15 fokos élszög kivételes vágási teljesítményt biztosít és a prémium acél és markolatanyagok használata pedig biztosítja hogy Seki város öröksége minden egyes termékükben testet öltsön.
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.