+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
Gyártók
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
LionSteel M2 G10
LionSteel M2 G10

36 990 Ft

Termékajánló
Elektronikus fizetés
  • comodo ssl

Konyhai kés

Egy hatékonyan működő konyhához elengedhetetlen eszköz a jó konyhakés. De mitől jó egy konyhai kés? A penge mérete, anyaga, kialakítása és formája mind fontos egy jó konyhakésnél. Kínálatunkban megtalálható szinte minden típusú konyhakés (darabolókés, filézőkés, hámozókés, szeletelőkés, csontozókés,kenyérvágókés stb.) amire szükség lehet a konyhában. Minden egyes, webáruházunkban megtalálható konyhai kés minőségi termék, de a kínálatunkból külön kiemelnénk a japán szakácskéseket, amelyek profi felhasználásra is alkalmasak.

Általános konyhakés

Általános konyhakés - Sokoldalú felhasználásra alkalmas általános konyhakés.Használható szeleteléshez, daraboláshoz, zöldségek aprításához, hús felvágásához stb.

Tovább
Daraboló kés

Daraboló kés - Hagyományos, nagy és széles pengéjű konyhakés zöldség és hús darabolására.

Tovább
Deba kés

Deba kés - Deba - Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Széles , vastag, erős pengéjű kés mellyel vékonyabb csontokat is el lehet vágni. Sok méretben létezik, egy igazi mindenes a japán konyhában.

Tovább
Csontozó kés

Csontozó kés - Csontozókés, ami a penge alakjának és kialakításának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst.

Tovább
Húsvágó kés

Húsvágó kés - A húsvágó-szeletelő kés, ideális a nyers vagy sült hús szeletelésére és vágására. A hosszú penge biztosítja a húsok tiszta, egyenes vágását.

Tovább
Filéző kés

Filéző kés - A filézőkés ideális húsételek vagy halak filézéséhez. Általában hajlékony pengével, biztos fogást nyújtó markolattal.

Tovább
Fűszervágó kés

Fűszervágó kés - A fűszervágó kés kétoldalasan élezett, egyedülállóan széles, speciális pengével rendelkezik. Használatával a növények aprítás után egyszerűen összegyűjthetők és a főzőedénybe tehetők.

Tovább
Hámozó kés

Hámozó kés -
Kicsi, éles könnyen irányítható kések, általában hegyesek, egyenes pengével. Zöldségek hámozására és aprítására való.

Tovább
Japán kés

Japán kések - A japán konyhakések a világ legjobb konyhakései közé tartoznak. A hagyományos, mesteri megmunkálást modern technológiákkal ötvözik, melynek köszönhetően a késgyártás legkiválóbb termékei.

Tovább
Késtartó táska

Késtartó táska - Aki profi séfkést vásárol, az biztonságban szeretné tudni a kését. A késtartó táska ideális tárolást biztosít szakácskéseinek.

Tovább
Késkészlet

Késkészlet - Alapvető késkészletek mindenfajta vágáshoz, asztali és konyhai használatra.

Tovább
Konyhai késtartó blokk, késtartó

Konyhai késtartó blokk

Tovább
Kenyérvágó kés

Kenyérvágó kés

Tovább
Pengevédő tok

Pengevédő tok Aki profi séfkést kést vásárol, az biztonságban szeretné tudni a kését. A szakács gyakran viszi magával a munkája során és a kést óvni kell.

Tovább
Santoku kés

Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöldfűszerek aprításához is nagyszerűen használható.

Tovább
Sajtkés

Sajtkés - Ideális sajt vékonyra szeleteléséhez. Az elején található villával könnyen felvehetjük a levágott szeleteket. A áttört pengés sajtkés alkalmas lágy sajtokhoz, hiszen sajt nem ragad a késhez, mert a penge lyukas.

Tovább
Szakácskés

Szakácskés

Tovább
Szeletelő kés

Szeletelő kés

Tovább
Szendvics kés

Szendvics kés

Tovább
Yanagiba kés

Yanagiba kés

Tovább

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz