+

Konyhai kés

Egy hatékonyan működő konyhához elengedhetetlen eszköz a minőségi konyhakés, szakácskés. De mitől jó egy konyhai kés? A penge mérete, anyaga, kialakítása és formája mind fontos egy jó konyhakésnél. Kínálatunkban megtalálható szinte minden típusú konyhakés (darabolókés, filézőkés, hámozókés, szeletelőkés,csontozókés,kenyérvágókés stb.) amire szükség lehet a konyhában. Minden egyes, webáruházunkban megtalálható konyhakés minőségi termék, de a kínálatunkból külön kiemelnénk a japán konyhakéseket, szakácskéseket, amelyek profi felhasználásra is alkalmasak.

Általános konyhakés

Általános konyhakés - Sokoldalú felhasználásra alkalmas általános konyhakés.Használható szeleteléshez, daraboláshoz, zöldségek aprításához, hús felvágásához stb.

Daraboló kés

Daraboló kés - Hagyományos, nagy és széles pengéjű konyhakés zöldség és hús darabolására.

Deba kés

Deba kés - Deba - Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Széles , vastag, erős pengéjű kés mellyel vékonyabb csontokat is el lehet vágni. Sok méretben létezik, egy igazi mindenes a japán konyhában.

Csontozó kés

Csontozó kés - A húsfeldolgozás leggyakrabban használt eszköze a csontozókés. A penge formája, vastagsága és hajlékonysága, a markolat alakja is megkülönbözteti ezeket a késeket a többitől. A konyhában is nagy szolgálatot tehetnek, ezért érdemes először ezt a fajta kést beszerezni.

Húsvágó kés

Húsvágó kés - A húsvágó-szeletelő kés, ideális a nyers vagy sült hús szeletelésére és vágására. A hosszú penge biztosítja a húsok tiszta, egyenes vágását.

Filéző kés

Filéző kés - A filézőkés ideális húsételek vagy halak filézéséhez. Általában hajlékony pengével, biztos fogást nyújtó markolattal.

Fűszervágó kés

Fűszervágó kés - A fűszervágó kés kétoldalasan élezett, egyedülállóan széles, speciális pengével rendelkezik. Használatával a növények aprítás után egyszerűen összegyűjthetők és a főzőedénybe tehetők.

Hámozó kés

Hámozó kés - Kicsi, éles könnyen irányítható kések, általában hegyesek, egyenes pengével. Zöldségek hámozására és aprítására való.

Hentes kés

Az ipari és háztartási húsfeldolgozás vágóeszközei, az egyszerű bontókéstől a csontozókésig és a különleges szeletelő késekig.

Japán konyhakés

Japán konyhakések - A japán konyhakések, szakácskések a világ legjobb konyhakései közé tartoznak. A hagyományos, mesteri megmunkálást modern technológiákkal ötvözik, melynek köszönhetően a késgyártás legkiválóbb termékei.

Késkészlet

Késkészlet - Alapvető késkészletek mindenfajta vágáshoz, asztali és konyhai használatra.

Kenyérvágó kés

Kenyérvágó kés - A kés recézett élével nagyszerűen, szinte morzsálódás nélkül szeletelhető a kenyér.Egy igazán jó kenyérvágó késnek mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli fel mindkettőt.

Santoku kés

Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöldfűszerek aprításához is nagyszerűen használható.

Sajtkés

Sajtkés - Ideális sajt vékonyra szeleteléséhez. Az elején található villával könnyen felvehetjük a levágott szeleteket. A áttört pengés sajtkés alkalmas lágy sajtokhoz, hiszen sajt nem ragad a késhez, mert a penge lyukas.

Szakácskés

Szakácskés - A konyha mestereinek egyik legfontosabb eszköze a jó séfkés, amelynek az idők folyamán letisztult, jellegzetes formája, nyél és penge kialakítása optimális vágást tesz lehetővé. Mesterszakácsok, profik, kezdők és háziasszonyok mind nélkülözhetetlen eszköznek tartják ezeket a formájú konyhakéseket.

Szeletelő kés

Szeletelő kés - A jó konyhai szeletelőkés könnyedén papírvékony szeletekre vágja a nyers húsokat, halakat, továbbá remekel a sült húsok, sonkák és a pulykasültek felszeletelésénél.

Yanagiba kés

Yanagiba kés- Szeletelő, halfeldolgozó kés, vékony, véső-éllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal vagy hús, rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A japán szakácsok azt tartják, hogy a nyugati kés viszonylagosan vastag élével, a nyers halak finom textúráját szétzúzzák és megsemmisítik a hal frissességét.

Kapcsolat

  • 2151 Fót Vadvirág u.1.. (a címen nem található üzlet)
  • +36.70.41.50.806
  • info.[kukac.]ezkes[.pont.].hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu