+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
Gyártók
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
Termékajánló
Elektronikus fizetés
  • comodo ssl

Konyhai kés

Egy hatékonyan működő konyhához elengedhetetlen eszköz a jó konyhakés. De mitől jó egy konyhai kés? A penge mérete, anyaga, kialakítása és formája mind fontos egy jó konyhakésnél. Kínálatunkban megtalálható szinte minden típusú konyhakés (darabolókés, filézőkés, hámozókés, szeletelőkés, csontozókés,kenyérvágókés stb.) amire szükség lehet a konyhában. Minden egyes, webáruházunkban megtalálható konyhai kés minőségi termék, de a kínálatunkból külön kiemelnénk a japán szakácskéseket, amelyek profi felhasználásra is alkalmasak.

Általános konyhakés
Általános konyhakés

Általános konyhakés - Sokoldalú felhasználásra alkalmas általános konyhakés.Használható szeleteléshez, daraboláshoz, zöldségek aprításához, hús felvágásához stb.

Tovább
Daraboló kés
Daraboló kés

Daraboló kés - Hagyományos, nagy és széles pengéjű konyhakés zöldség és hús darabolására.

Tovább
Deba kés
Deba kés

Deba kés - Deba - Az egyik legtöbbet használt tradicionális kés a Japán konyhában. Széles , vastag, erős pengéjű kés mellyel vékonyabb csontokat is el lehet vágni. Sok méretben létezik, egy igazi mindenes a japán konyhában.

Tovább
Csontozó kés
Csontozó kés

Csontozó kés - Csontozókés, ami a penge alakjának és kialakításának köszönhetően könnyen elválasztja a csonttól a húst.

Tovább
Húsvágó kés
Húsvágó kés

Húsvágó kés - A húsvágó-szeletelő kés, ideális a nyers vagy sült hús szeletelésére és vágására. A hosszú penge biztosítja a húsok tiszta, egyenes vágását.

Tovább
Filéző kés
Filéző kés

Filéző kés - A filézőkés ideális húsételek vagy halak filézéséhez. Általában hajlékony pengével, biztos fogást nyújtó markolattal.

Tovább
Fűszervágó kés
Fűszervágó kés

Fűszervágó kés - A fűszervágó kés kétoldalasan élezett, egyedülállóan széles, speciális pengével rendelkezik. Használatával a növények aprítás után egyszerűen összegyűjthetők és a főzőedénybe tehetők.

Tovább
Hámozó kés
Hámozó kés

Hámozó kés -
Kicsi, éles könnyen irányítható kések, általában hegyesek, egyenes pengével. Zöldségek hámozására és aprítására való.

Tovább
Japán kés
Japán kés

Japán konyhakések - A japán konyhakések a világ legjobb konyhakései közé tartoznak. A hagyományos, mesteri megmunkálást modern technológiákkal ötvözik, melynek köszönhetően a késgyártás legkiválóbb termékei.

Tovább
Késtartó táska
Késtartó táska

Késtartó táska - Aki profi séfkést vásárol, az biztonságban szeretné tudni a kését. A késtartó táska ideális tárolást biztosít szakácskéseinek.

Tovább
Késkészlet
Késkészlet

Késkészlet - Alapvető késkészletek mindenfajta vágáshoz, asztali és konyhai használatra.

Tovább
Konyhai késtartó blokk, késtartó
Konyhai késtartó blokk, késtartó

Konyhai késtartó blokk - Konyhai késtartó blokk a naponta használt konyhai kések biztonságos tárolásához

Tovább
Kenyérvágó kés
Kenyérvágó kés

Kenyérvágó kés - A kés recézett élével nagyszerűen, szinte morzsálódás nélkül szeletelhető a kenyér.Egy igazán jó kenyérvágó késnek mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli fel mindkettőt.

Tovább
Pengevédő tok
Pengevédő tok

Pengevédő tok Aki profi séfkést kést vásárol, az biztonságban szeretné tudni a kését. A szakács gyakran viszi magával a munkája során a szakácskést és a kést óvni kell.

Tovább
Santoku kés
Santoku kés

Santoku kés (japán séfkés) A santoku az egyik legnépszerűbb kés a japán konyhában. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.A japán szakácsok szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Enyhén felfelé görbülő éle miatt zöldségek, zöldfűszerek aprításához is nagyszerűen használható.

Tovább
Sajtkés
Sajtkés

Sajtkés - Ideális sajt vékonyra szeleteléséhez. Az elején található villával könnyen felvehetjük a levágott szeleteket. A áttört pengés sajtkés alkalmas lágy sajtokhoz, hiszen sajt nem ragad a késhez, mert a penge lyukas.

Tovább
Szakácskés
Szakácskés

Szakácskés - A konyha mestereinek egyik legfontosabb eszköze a jó séfkés, amelynek az idők folyamán letisztult, jellegzetes formája, nyél és penge kialakítása optimális vágást tesz lehetővé. Mesterszakácsok, profik, kezdők és háziasszonyok mind nélkülözhetetlen eszköznek tartják ezeket a formájú konyhakéseket.

Tovább
Szeletelő kés
Szeletelő kés

Szeletelő kés - A jó konyhai szeletelőkés könnyedén papírvékony szeletekre vágja a nyers húsokat, halakat, továbbá remekel a sült húsok, sonkák és a pulykasültek felszeletelésénél.

Tovább
Szendvics kés
Szendvics kés

Szendvics kés - A penge alakjának és kialakításának köszönhetően ideális szendvics készítéshez. Segítségével könnyen szeletelhetjük a hozzávalókat is.

Tovább
Yanagiba kés
Yanagiba kés

Yanagiba kés- Szeletelő, halfeldolgozó kés, vékony, véső-éllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal vagy hús, rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez. A japán szakácsok azt tartják, hogy a nyugati kés viszonylagosan vastag élével, a nyers halak finom textúráját szétzúzzák és megsemmisítik a hal frissességét.

Tovább

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz