+

Túrafelszerelés

Amire csak szükséged lehet a természetben, hogy ne légy felkészületlen a következő kaland során. Nélkülözhetetlen, hasznos holmik kiránduláshoz, túrázáshoz és kempingezéshez kedvező áron. Túrafelszerelések és túlélő felszerelések.

Tűzgyújtó

Tűzgyújtó eszközök a túrázáshoz, kempingezéshez. A túlélő felszereléseinket is kiegészíthetjük ezekkel az eszközökkel.Ezeknek az eszközöknek köszönhetően már könnyedén tüzet tudsz gyújtani, bárhol, bármilyen időben.

Tábori konyha

Túrázáskor, kempingezéskor el kell felejtenie az otthoni konyha nyújtotta lehetőségeket. Megfelelő előkészítéssel és tervezéssel azonban a tábori konyha egy igazán szórakoztató kihívás lesz. Hiszen a szabadban főzésnek, csakúgy, mint az evésnek, megvan a maga sajátos zamata.

Hátizsák, táska

A hátizsákok széles kínálatát találod webáruházunkban. Táskáink és hátizsákjaink nagy segítséget jelentenek bármikor, amikor túrázol, kirándulsz.Jól hasznosítható, sok zsebes hátizsákok széles választékban.

Kapcsolat

  • 2151 Fót Vadvirág u.(a címen nem található üzlet)
  • +36.70.41.50.806
  • info.[kukac.]ezkes[.pont.].hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Konyhai kés az Árukeresőn