+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Dick Vivum Granton Santoku szakácskés

Szállítási idő 2-6 nap
Részletek
  • Cikkszám: 83642182KH37 490 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

A Dick Vivum Granton Santoku egy professzionális szakácskés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús, sajt, sütemény stb.) a pengére.

A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.

Termék videó

Paraméterek

Penge hossza180mm
Penge anyagaNémet rozsdamentes acél
Markolat anyagaNyírfa
Súlya260g

Egyéb adatok

Szállítási idő2-6 nap
GyártóDick Vivum
Honlaphttps://www.dick.de/messer/en/cutting/series/vivum

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Kapcsolódó termékek

Dick Vivum hámozó kés
Kosárba

A Dick Vivum hámozó kés ideális gyümölcsök és zöldségek hámozására és vágására. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.

Dick Vivum Santoku kés recézett pengével

A Dick Vivum Santoku konyhakés, recézett pengéje kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz, ételek előkészítéséhez. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.

Dick Vivum szakácskés 21cm
Ingyenes szállítás
Kosárba

A Dick Vivum általános szakácskése, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.

Dick Vivum kenyérvágó kés

A Dick Vivum kenyérvágó késének hosszú, recézett erős pengéje könnyen elvágja a ropogós vagy akár a puha kenyérhéjat is. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.

Dick Vivum BBQ Asador szakácskés 22cm
Ingyenes szállítás

A Dick Vivum BBQ Asador ideális nagyobb hús- és haldarabok vágására, valamint tökéletes "szegykésként" a barbecue sütéshez. A hosszú, ívelt penge lehetővé teszi a hosszú vágást anélkül, hogy szünetet kellene tartani. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.