A Dick Vivum Santoku konyhakés, recézett pengéje kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz, ételek előkészítéséhez. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.
Dick Vivum hámozó kés
Szállítási idő | 2-6 nap |
Termékleírás
A Dick Vivum hámozó kés ideális gyümölcsök és zöldségek hámozására és vágására.
A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.
Termék videó
Paraméterek
Penge hossza | 100mm |
Penge anyaga | Német rozsdamentes acél |
Markolat anyaga | Nyírfa |
Teljes hossza | 207mm |
Súlya | 134g |
Egyéb adatok
Szállítási idő | 2-6 nap |
Gyártó | Dick Vivum |
Honlap | https://www.dick.de/messer/en/cutting/series/vivum |
Kapcsolódó termékek
A Dick Vivum Granton Santoku egy professzionális szakácskés, kiválóan alkalmas szeletelésre és aprításra. A késpengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús, sajt, sütemény stb.) a pengére. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.
Dick Vivum szakácskés 21cm
37 490 Ft
A Dick Vivum általános szakácskése, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, mindenes késnek. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.
Dick Vivum kenyérvágó kés
37 990 Ft
A Dick Vivum kenyérvágó késének hosszú, recézett erős pengéje könnyen elvágja a ropogós vagy akár a puha kenyérhéjat is. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.
A Dick Vivum BBQ Asador ideális nagyobb hús- és haldarabok vágására, valamint tökéletes "szegykésként" a barbecue sütéshez. A hosszú, ívelt penge lehetővé teszi a hosszú vágást anélkül, hogy szünetet kellene tartani. A Dick Vivum konyhakései a sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez, vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.