+

Opinel Classic Santoku No.119 konyhakes

Opinel Classic Santoku No.119 konyhakes
  • Opinel Classic Santoku No.119 konyhakes
  • Cikkszám: 181910 710 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Opinel Classic Santoku No.119
konyhakes

A santoku kés ideális hal, kagyló, hús vagy zöldségek előkészítésére. Egyaránt használható vékony szeletek vágására és akár könnyű bárdként is funkcionál.

Paraméterek

Penge hossza:170mm
Penge anyaga:X50CrMoV15 rozsdamentes acél
Penge vastagsága:3mm
Markolat anyaga:Bükkfa
Teljes hossza:311mm

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
GyártóOpinel
Származási országFranciaország

Ezt vásárolták hozzá

Opinel No.112 hámozó kés 2db

Opinel No.112 hámozó kés 2db Kis méretű hámozó konyhakés, rozsdamentes svéd acélból bükkfa markolattal. Hámozáshoz, vágási és aprítási feladatokra, egyszóval konyhai mindenes késnek.

Kosárba
Részletek
Opinel No.9 Inox DIY Grey zsebkés

Opinel No.9 Inox DIY Grey munkakés Robusztus munkakés,kábelvágó-csupaszító funkcióval, kétféle bitheggyel A markolat két oldalán kialakított tartóban lévő bithegyek a markolat végén található mágneses tartóba helyezhetők. A markolat anyaga strapabíró, üvegszálas polyamid. Virobloc pengebiztosítással (biztosító gyűrű a markolaton)

Kosárba
Részletek
Kai Wasabi Black Nakiri kés

Kai Wasabi Black Nakiri kés Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz.A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. A Kai Wasabi Black sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga magas széntartalmú rozsdamentes acél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A polypropylén és bambuszpor keverékéből készült nyél,köszönhetően a bambusz természetes antibakteriális hatásának, a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű. A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek

Kapcsolódó termékek

Opinel Classic Fillet No.121 filéző kés

Opinel Classic Fillet No.121 filéző kés Hajlékony pengés( flexibilis) pengés filéző kés, Halak, húsok vágására, A filézés, szeletelés egyaránt könnyűvé válik ezzel a késsel.

Opinel Classic Carving No.120 daraboló kés

Opinel Classic Carving No.120 általános daraboló kés Általános szeletelő-daraboló konyhakés, alkalmas hús, zöldség és minden egyéb feldolgozására, ételek előkészítéséhez.

Kosárba
Részletek
Opinel Classic Chef No.118 szakácskés

Opinel Classic Chef No.118 általános konyhakés Általános konyhakés, alkalmas hús és zöldség feldolgozására, ételek előkészítéséhez.

Kosárba
Részletek

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Kapcsolat

  • 2151 Fót Vadvirág u.1.. (a címen nem található üzlet)
  • +36.70.41.50.806
  • info.[kukac.]ezkes[.pont.].hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu