+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
Gyártók
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
Termékajánló
Elektronikus fizetés
  • comodo ssl

Gyártó keresés: KAI Seki Magoroku Red Wood

KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 15.5 cm
Ingyenes szállítás
KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 15.5 cmGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

18 990 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 15.5 cm

A Deba kés használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes lehet a konyhában. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood hámozókés 10.cm
KAI Seki Magoroku Red Wood hámozókés 10.cmGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

13 990 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood hámozókés 10.cm

Kis méretű hámozó konyhakés, hámozáshoz,vágási és aprítási feladatokra. Megbirkózik a nehezen aprítható kemény nyersanyagokkal is.Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 10.5 cm
KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 10.5 cmGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

14 890 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood Deba szakácskés 10.5 cm

A Deba kés használható nagyon vékony szeletek vágásához, de daraboláshoz, aprításhoz is. Egy igazi mindenes lehet a konyhában. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.


Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood szeletelőkés 20.cm
Ingyenes szállítás
KAI Seki Magoroku Red Wood szeletelőkés 20.cmGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

20 990 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood szeletelőkés 20.cm

Merev pengés általános szeletelő kés vágásra, darabolásra, vágási és aprítási feladatokra.Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba szakácskés 24.cm
Ingyenes szállítás
KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba szakácskés 24.cmGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

20 590 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba szakácskés 24.cm

A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood kenyérvágó kés
Ingyenes szállítás
KAI Seki Magoroku Red Wood kenyérvágó késGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

21 990 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood kenyérvágó kés

A KAI kenyérvágó késének mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli fel mindkettőt.Hosszú pengéjével, nagy kenyerek felszeletelésére is kiválóan alkalmas.

KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba szakácskés 21.cm
Ingyenes szállítás
KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba szakácskés 21.cmGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

18 990 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba szakácskés 21.cm

A yanagiba egy tradicionális, halszeletelő,filéző kés, vékony, vésőéllel kialakított pengével. Kiválóan alkalmas nyers hal rendkívül vékony szeletelésére pl. sushi, sashimi elkészítéséhez.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood Santoku szakácskés 17.cm
Ingyenes szállítás
KAI Seki Magoroku Red Wood Santoku szakácskés 17.cmGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

20 990 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood santoku szakácskés 17.cm

Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A legtöbbet használt kés a Japán konyhában.Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood szakácskés 15.cm
Ingyenes szállítás
KAI Seki Magoroku Red Wood szakácskés 15.cmGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

19 990 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood szakácskés 15.cm

Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.
Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood Nakiri szakácskés
Ingyenes szállítás
KAI Seki Magoroku Red Wood Nakiri szakácskésGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

20 990 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood Nakiri szakácskés

Zöldségvágó-szeletelő Nakiri szakácskés, Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez, aprításhoz. Az egyik legtöbbet használt kés a Japán konyhában. Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek
KAI Seki Magoroku Red Wood szakácskés 20.cm
Ingyenes szállítás
KAI Seki Magoroku Red Wood szakácskés 20.cmGyártó: KAI Seki Magoroku Red Wood

20 990 Ft

KAI Seki Magoroku Red Wood szakácskés 20.cm

Merev pengés szakácskés, húsok és zöldségek vágására, darabolására.
Ideális választás konyhai, mindenes késnek.Nem csak profiknak ajánljuk.
KAI Seki Magoroku Red Wood sorozat szakácskései megjelenésükben a tradicionális japán késekre emlékeztetnek, pengéjük anyaga rozsdamentes szénacél amely megfelel a mai modern kor igényeinek.A borotvaélesre élezett késekkel rendkívül precízen lehet vágni, illetve használatuk ezáltal rendkívül könnyű.A vörösfenyőből készült markolat,köszönhetően a fafajta magas olajtartalmának jó víztaszító képességű, így a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel.A precíz japán gyártásnak köszönhetően a penge és a nyél szoros találkozásánál sem gyűlik össze szennyeződés, így a kés tisztán tartása is egyszerű

A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.

Kosárba
Részletek

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz