+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Black Fox Nu-Bowie Brown Micarta zsebkés

Black Fox Nu-Bowie Brown Micarta zsebkés
Szállítási idő 2-5nap
Részletek
  • Cikkszám: BF-758 MIB24 720 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Black Fox Nu-Bowie Brown Micarta
zsebkés

A Black Fox NU-Bowie egy biztonságos EDC kés, amely kisebb, mint a neve sugallja, és egy innovatív zárómechanizmussal van felszerelve. Ez a gombos zárszerkezet a kést nyitva és zárva is rögzíti, így mindig biztonságosan dolgozhat a zsebkéssel. A penge D2 acélból készült. Ez az acélminőség ismert a szívósságáról, éltartásáról, így kiváló választás a mindennapi viseléshez. A kőmosott felület egyedi megjelenést biztosít a pengének. A markolat vászonmicartából készült, amely kiváló kopásállósággal, szilárd fogással (még nedves körülmények között is) és finom megjelenéssel rendelkezik. Megfordítható, lefelé fordítható klippel ellátott.

Paraméterek

Penge hossza60mm
Penge anyagaD2 szerszámacél
Penge keménysége59-61 HRC
Penge vastagsága3mm
Markolat anyagaMicarta
Teljes hossza140mm
Súlya80g
Zár típusaNyomógomb
NyitásaKörömvájat
TervezőKean Alfaro

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5nap
GyártóBlack Fox

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Kapcsolódó termékek

Black Fox Nu-Bowie G10 zsebkés

Black Fox Nu-Bowie G10 zsebkés zsebkés A Black Fox NU-Bowie egy biztonságos EDC kés, amely kisebb, mint a neve sugallja, és egy innovatív zárómechanizmussal van felszerelve. Ez a gombos zárszerkezet a kést nyitva és zárva is rögzíti, így mindig biztonságosan dolgozhat a zsebkéssel. A penge D2 acélból készült. Ez az acélminőség ismert a szívósságáról, éltartásáról, így kiváló választás a mindennapi viseléshez. Az Idroglider bevonat nemcsak egyedi megjelenést, hanem kiváló tükröződéscsökkentést is biztosít a pengének. A markolat texturált G10-ből készült, amely kiváló kopásállósággal, szilárd fogással (még nedves körülmények között is) és finom, de fényűző megjelenéssel rendelkezik. Megfordítható, lefelé fordítható klippel ellátott.

Black Fox Nu-Bowie Green Micarta zsebkés

Black Fox Nu-Bowie Green Micarta zsebkés A Black Fox NU-Bowie egy biztonságos EDC kés, amely kisebb, mint a neve sugallja, és egy innovatív zárómechanizmussal van felszerelve. Ez a gombos zárszerkezet a kést nyitva és zárva is rögzíti, így mindig biztonságosan dolgozhat a zsebkéssel. A penge D2 acélból készült. Ez az acélminőség ismert a szívósságáról, éltartásáról, így kiváló választás a mindennapi viseléshez. A kőmosott felület egyedi megjelenést biztosít a pengének. A markolat vászonmicartából készült, amely kiváló kopásállósággal, szilárd fogással (még nedves körülmények között is) és finom megjelenéssel rendelkezik. Megfordítható, lefelé fordítható klippel ellátott.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Konyhai kés az Árukeresőn