+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Dick ”1905” AJAX szakácskés

Szállítási idő 2-6 nap
Részletek
  • Cikkszám: 8192222248 490 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

A Dick ”1905” AJAX szakácskése, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, előkészítő késnek. Minőség, funkcionalitás és anyagminőség párosulva a vonzó dizájnnal és a fogyasztók által elvárt termékjellemzőkkel. A szakácskés egy nagyon különleges és áhított díjat is kapott: a "Golden Award - A legjobbak legjobbja" díjat, amelyet az adott kategóriában a legnépszerűbb, legmagasabb általános értékeléssel rendelkező terméknek ítéltek oda.

A sváb késgyártó Friedrich Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, amikor kifejlesztett egy masszív késsorozatot. Számos késgyártó kései a legapróbb részletekig megegyeztek. A kések markolatát mindig is 3 szegeccsel rögzítették a kovácsolt pengéhez. Friedr. Dick egy olyan egyedi késsorozatot fejlesztett ki, amely egyértelműen kiemelkedett az összes korábbi formatervezett kés közül.Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledt. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. Acélgyűrűk váltakoznak a kiváló minőségű és ellenálló műanyaggal hézagok nélkül, így a markolat nemcsak vizuális, hanem vizuális élményt is nyújt. A kés pengéjén található F. DICK dombornyomás teszi teljessé a sorozat klasszikusan modern kialakítását. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Termék videó

Paraméterek

Penge hossza220mm
Penge anyagaNémet rozsdamentes acél
Markolat anyagaRozsdamentes acél - POM
Teljes hossza365mm
Súlya430g

Egyéb adatok

Szállítási idő2-6 nap
GyártóDick 1905
Honlaphttps://www.dick.de/messer/en/cutting/series/1905

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Kapcsolódó termékek

Dick ”1905” csontozó kés
Ingyenes szállítás

A Dick ”1905” általános,18cm-es csontozó kése.A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. A sváb késgyártó Friedrich Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, amikor kifejlesztett egy masszív késsorozatot. Számos késgyártó kései a legapróbb részletekig megegyeztek. A kések markolatát mindig is 3 szegeccsel rögzítették a kovácsolt pengéhez. Friedr. Dick egy olyan egyedi késsorozatot fejlesztett ki, amely egyértelműen kiemelkedett az összes korábbi formatervezett kés közül.Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledt. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. Acélgyűrűk váltakoznak a kiváló minőségű és ellenálló műanyaggal hézagok nélkül, így a markolat nemcsak vizuális, hanem vizuális élményt is nyújt. A kés pengéjén található F. DICK dombornyomás teszi teljessé a sorozat klasszikusan modern kialakítását. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Dick ”1905” szeletelő kés
Ingyenes szállítás

A Dick ”1905” általános,21cm-es szeletelő kése, húsok és sültek, sonka szeletelésére vágására A sváb késgyártó Friedrich Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, amikor kifejlesztett egy masszív késsorozatot. Számos késgyártó kései a legapróbb részletekig megegyeztek. A kések markolatát mindig is 3 szegeccsel rögzítették a kovácsolt pengéhez. Friedr. Dick egy olyan egyedi késsorozatot fejlesztett ki, amely egyértelműen kiemelkedett az összes korábbi formatervezett kés közül.Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledt. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. Acélgyűrűk váltakoznak a kiváló minőségű és ellenálló műanyaggal hézagok nélkül, így a markolat nemcsak vizuális, hanem vizuális élményt is nyújt. A kés pengéjén található F. DICK dombornyomás teszi teljessé a sorozat klasszikusan modern kialakítását. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Dick ”1905” szakácskés 15cm
Ingyenes szállítás

A Dick ”1905” általános,15cm-es szakácskése, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, előkészítő késnek. A sváb késgyártó Friedrich Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, amikor kifejlesztett egy masszív késsorozatot. Számos késgyártó kései a legapróbb részletekig megegyeztek. A kések markolatát mindig is 3 szegeccsel rögzítették a kovácsolt pengéhez. Friedr. Dick egy olyan egyedi késsorozatot fejlesztett ki, amely egyértelműen kiemelkedett az összes korábbi formatervezett kés közül.Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledt. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. Acélgyűrűk váltakoznak a kiváló minőségű és ellenálló műanyaggal hézagok nélkül, így a markolat nemcsak vizuális, hanem vizuális élményt is nyújt. A kés pengéjén található F. DICK dombornyomás teszi teljessé a sorozat klasszikusan modern kialakítását. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Dick ”1905” konyhai kés 15cm
Ingyenes szállítás

A Dick ”1905” általános konyhakése,15 cm-es pengehosszal a húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, előkészítő késnek. A sváb késgyártó Friedrich Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, amikor kifejlesztett egy masszív késsorozatot. Számos késgyártó kései a legapróbb részletekig megegyeztek. A kések markolatát mindig is 3 szegeccsel rögzítették a kovácsolt pengéhez. Friedr. Dick egy olyan egyedi késsorozatot fejlesztett ki, amely egyértelműen kiemelkedett az összes korábbi formatervezett kés közül.Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledt. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. Acélgyűrűk váltakoznak a kiváló minőségű és ellenálló műanyaggal hézagok nélkül, így a markolat nemcsak vizuális, hanem vizuális élményt is nyújt. A kés pengéjén található F. DICK dombornyomás teszi teljessé a sorozat klasszikusan modern kialakítását. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Dick ”1905” Santoku szakácskés 18cm
Ingyenes szállítás

A Dick ”1905” Santoku szakácskés 18cm szakácskése, A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz.A pengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. A sváb késgyártó Friedrich Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, amikor kifejlesztett egy masszív késsorozatot. Számos késgyártó kései a legapróbb részletekig megegyeztek. A kések markolatát mindig is 3 szegeccsel rögzítették a kovácsolt pengéhez. Friedr. Dick egy olyan egyedi késsorozatot fejlesztett ki, amely egyértelműen kiemelkedett az összes korábbi formatervezett kés közül.Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledt. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. Acélgyűrűk váltakoznak a kiváló minőségű és ellenálló műanyaggal hézagok nélkül, így a markolat nemcsak vizuális, hanem vizuális élményt is nyújt. A kés pengéjén található F. DICK dombornyomás teszi teljessé a sorozat klasszikusan modern kialakítását. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Dick ”1905” szakácskés 21cm
Ingyenes szállítás

A Dick ”1905” általános szakácskése, húsok és zöldségek vágására, darabolására. Ideális választás konyhai, előkészítő késnek. A sváb késgyártó Friedrich Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, amikor kifejlesztett egy masszív késsorozatot. Számos késgyártó kései a legapróbb részletekig megegyeztek. A kések markolatát mindig is 3 szegeccsel rögzítették a kovácsolt pengéhez. Friedr. Dick egy olyan egyedi késsorozatot fejlesztett ki, amely egyértelműen kiemelkedett az összes korábbi formatervezett kés közül.Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledt. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. Acélgyűrűk váltakoznak a kiváló minőségű és ellenálló műanyaggal hézagok nélkül, így a markolat nemcsak vizuális, hanem vizuális élményt is nyújt. A kés pengéjén található F. DICK dombornyomás teszi teljessé a sorozat klasszikusan modern kialakítását. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.