+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Dick Active Cut Acryl késblokk 4db késsel

Szállítási idő 2-6 nap
Részletek
  • Cikkszám: 8907200119 990 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Dick Active Cut Acryl késblokk 4db késsel, A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A pengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére.

Friedr. Dick már a kezdetektől fogva támogatja Önt a kulináris képzésben. Olyan kovácsolt kést keres, amellyel elmerülhet a vágási technikák, a főzési kreációk és az ízrobbanások világában? Éppen a kulináris képzését készül elkezdeni? Szeretne a kezdetektől fogva professzionális eszközökkel dolgozni, és a legmagasabb minőséget és élességet megtapasztalni? Akkor az ActiveCut sorozat a megfelelő választás az Ön számára. Ez a sorozat segít Önnek megbirkózni minden vágási kihívással. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Termék videó

Paraméterek

Penge anyagaNémet rozsdamentes acél
Markolat anyagaPPO
Súlya2787g

Egyéb adatok

Szállítási idő2-6 nap
GyártóDick Active Cut
Honlaphttps://www.dick.de/messer/en/cutting/series/activecut

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Kapcsolódó termékek

Dick Active Cut hámozó kés

Dick Active Cut hámozó kés ideális gyümölcsök és zöldségek hámozására és vágására. Friedr. Dick már a kezdetektől fogva támogatja Önt a kulináris képzésben. Olyan kovácsolt kést keres, amellyel elmerülhet a vágási technikák, a főzési kreációk és az ízrobbanások világában? Éppen a kulináris képzését készül elkezdeni? Szeretne a kezdetektől fogva professzionális eszközökkel dolgozni, és a legmagasabb minőséget és élességet megtapasztalni? Akkor az ActiveCut sorozat a megfelelő választás az Ön számára. Ez a sorozat segít Önnek megbirkózni minden vágási kihívással. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Dick Active Cut flexibilis csontozó kés 15cm

A Dick Active Cut flexibilis csontozó kése.A penge alakjának és kialakításának köszönhetően, könnyen elválasztja a csonttól a húst. Friedr. Dick már a kezdetektől fogva támogatja Önt a kulináris képzésben. Olyan kovácsolt kést keres, amellyel elmerülhet a vágási technikák, a főzési kreációk és az ízrobbanások világában? Éppen a kulináris képzését készül elkezdeni? Szeretne a kezdetektől fogva professzionális eszközökkel dolgozni, és a legmagasabb minőséget és élességet megtapasztalni? Akkor az ActiveCut sorozat a megfelelő választás az Ön számára. Ez a sorozat segít Önnek megbirkózni minden vágási kihívással. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Dick Active Cut kenyérvágó kés 21cm

A Dick Active Cut kenyérvágó kés 21 cm-es, pengéjével, nagy kenyerek felszeletelésére is kiválóan alkalmas. Mindegy, hogy a kenyér kemény kérgű avagy puha héjú. Morzsa mentesen, egyenletesen szeli fel mindkettőt. Friedr. Dick már a kezdetektől fogva támogatja Önt a kulináris képzésben. Olyan kovácsolt kést keres, amellyel elmerülhet a vágási technikák, a főzési kreációk és az ízrobbanások világában? Éppen a kulináris képzését készül elkezdeni? Szeretne a kezdetektől fogva professzionális eszközökkel dolgozni, és a legmagasabb minőséget és élességet megtapasztalni? Akkor az ActiveCut sorozat a megfelelő választás az Ön számára. Ez a sorozat segít Önnek megbirkózni minden vágási kihívással. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Dick Active Cut szeletelő kés 21cm

Dick Active Cut szeletelő kés 21 cm-es pengével, húsok és sonka szeletelésére vágására, darabolására. Friedr. Dick már a kezdetektől fogva támogatja Önt a kulináris képzésben. Olyan kovácsolt kést keres, amellyel elmerülhet a vágási technikák, a főzési kreációk és az ízrobbanások világában? Éppen a kulináris képzését készül elkezdeni? Szeretne a kezdetektől fogva professzionális eszközökkel dolgozni, és a legmagasabb minőséget és élességet megtapasztalni? Akkor az ActiveCut sorozat a megfelelő választás az Ön számára. Ez a sorozat segít Önnek megbirkózni minden vágási kihívással. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Dick Active Cut Granton Santoku szakácskés 18cm

A Dick Active Cut Santoku szakácskés 18cm szakácskése, A santoku egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeleteléshez, aprításhoz. A pengén kialakított mélyedések megakadályozzák a felszeletelt nyersanyag rátapadását (hús,sajt,sütemény stb.) a pengére. Friedr. Dick már a kezdetektől fogva támogatja Önt a kulináris képzésben. Olyan kovácsolt kést keres, amellyel elmerülhet a vágási technikák, a főzési kreációk és az ízrobbanások világában? Éppen a kulináris képzését készül elkezdeni? Szeretne a kezdetektől fogva professzionális eszközökkel dolgozni, és a legmagasabb minőséget és élességet megtapasztalni? Akkor az ActiveCut sorozat a megfelelő választás az Ön számára. Ez a sorozat segít Önnek megbirkózni minden vágási kihívással. Soha ne tisztítsa a kést a mosogatógépben. Ideális esetben a kést használat után azonnal tisztítsa meg tiszta vízzel, majd puha ruhával törölje meg.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.