+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Foliage Green

Szállítási idő 2-5 nap
Részletek
  • Cikkszám: 4062FG18 850 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Foliage Green
zsebkés

Bob Dozier terve egy mindennapi használatra alkalmas, könnyen kezelhető zsebkés megalkotása volt. Pengéje AUS 8A rozsdamentes acélból készült és kényelmesen nyitható a nyitószemölcsnek köszönhetően, hátsó zárral pedig könnyen zárhatjuk a kést. A Zytel markolatpanel textúrája növeli a csúszásmentességet. A zsebcsíptető átszerelhető.

Termék videó

Paraméterek

Penge hossza77mm
Penge anyagaAUS-8 rozsdamentes acél
Penge vastagsága3mm
Markolat anyagaZytel
Teljes hossza186mm
Súlya68g
Zár típusaHátsó zár
NyitásaNyitószemölcs

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
GyártóKa-Bar

Vélemények

5 (1 Szavazat)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Zombi

2020-09-05 11:04:19

Hosszas elhatározás után esett éppen erre a választásom, azért, mert egy tartósabb pengéjű kést szerettem volna, nem olyat mint ami a kershaw-m volt.. ebbe az árkategóriába azt olvastam róla, hogy "instant get", és igy 1 hónap után azt kell mondjam hogy jól döntöttem, ellátja a feladatát, és még többet is.
könnyű, remek fogás és súlypont, éltartó penge, militarista, letisztult stílus, egyszerű, de erős zárszerkezet

Kapcsolódó termékek

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Black

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Black Bob Dozier terve egy mindennapi használatra alkalmas, könnyen kezelhető zsebkés megalkotása volt. Pengéje AUS 8A rozsdamentes acélból készült és kényelmesen nyitható a nyitószemölcsnek köszönhetően, hátsó zárral pedig könnyen zárhatjuk a kést. A Zytel markolatpanel textúrája növeli a csúszásmentességet. A zsebcsíptető átszerelhető.

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Blue

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Blue Bob Dozier terve egy mindennapi használatra alkalmas, könnyen kezelhető zsebkés megalkotása volt. Pengéje AUS 8A rozsdamentes acélból készült és kényelmesen nyitható a nyitószemölcsnek köszönhetően, hátsó zárral pedig könnyen zárhatjuk a kést. A Zytel markolatpanel textúrája növeli a csúszásmentességet. A zsebcsíptető átszerelhető.

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Coyote Brown

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Coyote Brown zsebkés Bob Dozier terve egy mindennapi használatra alkalmas, könnyen kezelhető zsebkés megalkotása volt. Pengéje AUS8 A rozsdamentes acélból készült és kényelmesen nyitható a nyitószemölcsnek köszönhetően, hátsó zárral pedig könnyen zárhatjuk a kést. A Zytel markolatpanel textúrája növeli a csúszásmentességet. A zsebcsíptető átszerelhető.

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Gray

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Gray zsebkés Bob Dozier terve egy mindennapi használatra alkalmas, könnyen kezelhető zsebkés megalkotása volt. Pengéje AUS8 A rozsdamentes acélból készült és kényelmesen nyitható a nyitószemölcsnek köszönhetően, hátsó zárral pedig könnyen zárhatjuk a kést. A Zytel markolatpanel textúrája növeli a csúszásmentességet. A zsebcsíptető átszerelhető.

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Zombie Green

Ka-Bar Dozier Folding Hunter Zombie Green Bob Dozier terve egy mindennapi használatra alkalmas, könnyen kezelhető zsebkés megalkotása volt. Pengéje AUS8 A rozsdamentes acélból készült és kényelmesen nyitható a nyitószemölcsnek köszönhetően a hátsó zárral pedig könnyen zárhatjuk a kést. A Zytel markolatpanel textúrája növeli a csúszásmentességet. A zsebcsíptető átszerelhető.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.