+

Ingyenes kiszállítás 40.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Ka-Bar TDI LDK

Szállítási idő 2-5 nap
Részletek
  • Cikkszám: 1478BP13 990 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Ka-Bar TDI LDK (Last Ditch Knife)

Amikor a fegyvert nincs idő elővenni, vagy kifogyott a lőszer, ilyen esetekben jól jöhet a TDI LDK. Rendkívüli átütő képessége, karambit-szerű kialakítása ideálissá teszi, testközeli támadások kivédésére.Pengéje bevonatos 9Cr18 rozsdamentes acél, a markolat kialakításnak köszönhetően, súlya rendkívül kicsi, mindössze 23 gramm. Nyakba akasztható kydex tokban.

Termék videó

Paraméterek

Penge hossza48mm
Penge anyaga9Cr18 rozsdamentes acél
Penge vastagsága2mm
Markolat anyaga9Cr18
Teljes hossza92mm
Súlya68g
TartozékKydex tok

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 nap
GyártóKa-Bar

Gyakran ismételt kérdések

Mit jelent a HRC érték a késnél? Milyen keménység az ideális?

A HRC (Rockwell keménység) a kés acéljának keménységét méri. Egy jó minőségű kés, konyhakés általában 56-62 HRC között van. A magasabb szám jobb éltartást, de nagyobb törésveszélyt jelent.

Milyen gyakran és mivel élezzem a késemet?

A mindennapos élfenntartáshoz használjon fenőrudat (acél vagy kerámia) minden használat előtt. A valódi élezéshez (amikor már a rúd sem segít) használjon élezőkövet vagy kérjen profi élezést.

Megjelent egy kis rozsdafolt a szénacél késen. Mit tegyek?

Ez természetes a magas széntartalmú késeknél! Próbálja meg finom dörzsivel vagy egy kevés szódabikarbónás vízzel eltávolítani. Figyeljen rá, hogy utána azonnal szárítsa meg, és olajozza be a pengét egy kevés ásványi olajjal.

Milyen markolat a legtartósabb (G10, Micarta, fa)?

A G10 és a Micarta modern kompozit anyagok, rendkívül tartósak, időjárásállóak és kiváló tapadást biztosítanak. A fa markolat esztétikus, de védeni kell a nedvességtől és a szélsőséges hőmérséklettől.

Mi a különbség a különböző acélok (pl. D2, rozsdamentes, szénacél) között?

Röviden: rozsdamentes = korrózióálló, kevésbé éltartó; szénacél = szuper éltartó, de igényli a rendszeres tisztítást. Bővebb információt a kés acélokról, jellemzőiről és fajtáiról >-ebben a blog cikkben talál.

Milyen élszögben kell élezni a késemet?

Konyhakéshez: A javasolt élezési szög: 15 fok (japán), 20 fok (európai). A legtöbb modern zsebkéshez a 20-25 fokos élszöget javasoljuk. Ez az élszög ideális a legtöbb vadászkés és outdoor kés számára is. Ha élező kővel dolgozik, tartsa ezt a szöget a penge két oldalán. Hasznos információkat erről a témáról, az alábbi blog cikkeinkben talál.

A késélezes műveszete

Hogyan élezzünk japán konyhakést

5 hiba késélezés közben

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Kapcsolódó termékek

Ka-Bar TDI Law Enforcement
Kosárba

Ka-Bar TDI Law Enforcement taktikai kés A TDI Law Enforcement kést, John Benner a Tactical Defense intézet elnöke és vezető oktatója tervezte meg. Kifejezetten rendőröknek, önvédelmi célokra. Amikor a fegyvert nincs idő elővenni, vagy kifogyott a lőszer, ilyen esetekben jól jöhet a TDI. Rendkívüli átütő képessége, karambit-szerű kialakítása ideálissá teszi, testközeli támadások kivédésére.Pengéje bevonatos AUS 8A rozsdamentes acél, markolata elpusztíthatatlan zytel.Övre akasztható kydex tokban.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.