+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Victorinox Swiss Classic szakácskés 20cm

Victorinox Swiss Classic szakácskés 20cm
Szállítási idő 2-6 nap
Részletek
  • Cikkszám: 6_8063_20B15 490 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

Victorinox Swiss Classic szakácskés 20cm

Mivel a vágásnak könnyednek kell lennie, a Victorinox megalkotta a Swiss Classic szakácskést, hogy minden alkalommal sima, egyenletes vágást biztosítson. Az ergonomikus markolat és a kiegyensúlyozott kialakítás abszolút stabilitást biztosít a vágódeszkán. A karcsú, szuper éles penge lehetővé teszi, hogy mindenféle húst kiváló kecsességgel és pontossággal szeleteljen fel.

Paraméterek

Penge hossza200mm
Penge anyagaRozsdamentes acél
Markolat anyagaTPE
Teljes hossza344mm
Súlya160g

Egyéb adatok

Szállítási idő2-6 nap
GyártóVictorinox
Honlaphttps://www.victorinox.com/global/en/

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Ezt vásárolták hozzá

Victorinox Swiss Classic kenyérvágó kés 21cm

Victorinox Swiss Classic csontozó kés 15cm Mennyire fontos egy jó kenyérvágó kés? Itt egy jobb kérdés: Hány kenyeret fogsz szeletelni életed során? Valószínűleg elég magas szám fog kijönni. Ezért tegyen róla, hogy minden egyes szelet számítson a kenyérkéssel. Hullámos éle és ergonomikus fogantyúja minden alkalommal zökkenőmentes működést és pontosságot garantál. Erős pengéje pedig megtartja élét, így tovább és tovább szeletelhet.

Kapcsolódó termékek

Victorinox Swiss Classic zsebkés

Victorinox Swiss Classic zsebkés A formáját tekintve visszafogott, de személyiségében kifejező Swiss Classic összecsukható zsebkésünk a maga módján többcélú. Kiemelkedő minőségű hullámos élének és kiváló sokoldalúságának köszönhetően hamarosan az új "mindenhová magaddal vihető pengeként" fogod látni. Ráadásul a színes markolatválaszték kaleidoszkópja éles és pimasz hozzáállást kölcsönöz ennek a keményen dolgozó társnak. Vegye fel a harcot a gyümölcstálban, az erdőben vagy a mezőn, teljes magabiztossággal.

Victorinox Swiss Classic zsebkés recézett pengével

Victorinox Swiss Classic zsebkés recézett pengével A formáját tekintve visszafogott, de személyiségében kifejező Swiss Classic összecsukható zsebkésünk a maga módján többcélú. Kiemelkedő minőségű hullámos élének és kiváló sokoldalúságának köszönhetően hamarosan az új "mindenhová magaddal vihető pengeként" fogod látni. Ráadásul a színes markolatválaszték kaleidoszkópja éles és pimasz hozzáállást kölcsönöz ennek a keményen dolgozó társnak. Vegye fel a harcot a gyümölcstálban, az erdőben vagy a mezőn, teljes magabiztossággal.

Victorinox Swiss Classic sajtkés

Victorinox Swiss Classic sajtkés Vaj és lágy sajtok, mindkettő többfeladatú, nélkülözhetetlen élelmiszerfajta, amely jelen lehet reggelinél, ebédnél, vacsoránál, uzsonnánál vagy desszert helyett. Hogy még jobban élvezhessük ezeket a rágcsálnivalókat, a Swiss Classic termékcsalád újdonságát alkottuk meg egy okos vaj- és krémsajtkés tervezésével. Az éles, hullámos éllel, egyedi pengéjű perforációval és villás hegyével felszerelt kés csökkenti a súrlódást. Könnyedén és kényelmesen szeletelhet és porciózhat, mivel a kés ergonomikusan formázott markolattal van ellátva, amely kiegészíti a hasznos kialakítást.

Victorinox Swiss Classic konyhai kés 12cm

Victorinox Swiss Classic konyhai kés 12cm Mivel a vágásnak könnyednek kell lennie, megalkottuk a Swiss Classic irodakésünket, hogy minden alkalommal sima, egyenletes vágást biztosítsunk. Az ergonomikus markolat és a kiegyensúlyozott kialakítás abszolút stabilitást biztosít a vágódeszkán. A karcsú, szuperéles pengének köszönhetően a húst, gyümölcsöt és zöldséget kiváló kecsességgel és pontossággal szeletelheti.

Victorinox Swiss Classic csontozó kés 15cm

Victorinox Swiss Classic csontozó kés 15cm A Swiss Classic csontozó késsel könnyedén elválaszthatja a húst a csontoktól. Ennek a késnek az ergonomikus markolata és ívelt, keskeny pengéje lehetővé teszi, hogy éttermi konyhai precizitást alkalmazzon, akár a bordát, akár az ünnepi pulykát vagy a báránycombot csontozza ki. A szakácsok, hentesek és otthoni szakácsok által használt kés közel kerül a csonthoz, így több hús marad meg az elkészítendő ételhez.

Victorinox Swiss Classic általános konyhakés 19cm

Victorinox Swiss Classic csontozó kés 15cm A Swiss Classic konyhakéseket úgy tervezték, hogy bármit kibírjanak a vágódeszkán. Ergonomikus markolatuk és kiegyensúlyozott kialakításuk révén a vágás gyerekjáték. Pengéik vékonyak és élesek, így olyan vékonyra szeletelhet, amilyen vékonyra csak akar, és olyan következetesen, amilyenre csak szüksége van. Bármilyen vágású húsok, gyümölcsök és zöldségek minden formában és méretben - vágja mindet kecsesen és precízen.

Victorinox Swiss Classic flexibilis filézőkés 20cm

Victorinox Swiss Classic flexibilis filézőkés 20cm Ha eljön az ideje, hogy a gyönyörű halból filét készítsen, számíthat a halfiléző késre. Hihetetlenül éles és rugalmas pengéjének köszönhetően a tökéletes filézéshez szükséges mozgékonyság és élesség minden alkalommal rendelkezésére áll. Így olyan gyönyörű halételhez ültetheti le vendégeit, amelyet soha nem fognak elfelejteni.

Victorinox Swiss Classic Santoku

Victorinox Swiss Classic Santoku A Santoku kés a japánok általános konyhakése. Kiválóan szeletel, kockára vág és aprít; de a legnagyobb tehetsége a sokoldalúság - és igazi specialitása, hogy mindent jól csinál. Különleges formájának, kis súlyának és kiváló egyensúlyának köszönhetően a Santoku igazi mindenesnek bizonyul, amelyet nap mint nap öröm használni.

Victorinox Swiss Classic Granton Santoku

Victorinox Swiss Classic Santoku A Santoku kés a japánok általános célú konyhakése. Kiválóan szeletel, kockára vág és aprít; de a legnagyobb tehetsége a sokoldalúság és igazi specialitása, hogy mindent jól csinál. Különleges formájának, kis súlyának és kiváló egyensúlyának köszönhetően a Santoku egy igazi mindenes, amelyet nap mint nap öröm használni. A pengén kialakítótt mélyedések megakadályozzák, hogy nyersanyag rátapadjon a pengére

Victorinox Swiss Classic szakácskés 25cm

Victorinox Swiss Classic szakácskés 25cm A Victorinox konyhai késeket úgy tervezték, hogy bármit kibírjanak a vágódeszkán. Ergonomikus markolatuk és kiegyensúlyozott kialakításuk révén a vágás gyerekjáték. Pengéik vékonyak és élesek, így olyan vékonyra szeletelhet, amilyen vékonyra csak akar, és olyan következetesen, amilyenre csak szüksége van. Bármilyen vágású húsok, gyümölcsök és zöldségek minden formában és méretben - vágja mindet kecsesen és precízen.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.