Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Egy kis kés-mese, avagy egy szerelem igaz története

Ezkes.hu2019-02-03Bemutatkozáskés mese, bemutatkozás

Egy kis kés-mese...

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy kisfiú. Az első megspórolt pénzén, egy "balatoni emlék" bugylibicskát vett. Telt múlt az idő a kisfiúból daliás ífjú lett. Ekkor találkozott az első nagy szerelmével egy német késbörzén. Szerelem volt ez első látásra. Megdobbant a szíve, mikor először találkozott az arab szépséggel. Gyönyörű vonalai, csodaszép mintázata szinte megigézte. A kelet minden varázsa és tudása benne volt abban a késben.
Ekkor határozta el, hogy neki kell egy ilyen kés (de, ha lehet akkor kettő, vagy több).
Azóta sokszor lobbant szerelemre, de nem felejtette el az elsőt sohasem.

 

Szeretett kirándulni, kedves és hű csatlósával Zsebivel.

Zsebi

 

Bejárta ezt a kis országot, északtól délig és kelettől nyugatig. Megmászta hegyeit, végigjárta az alföldi rónákat és megismerte a vizeit.

tájkép

Az aktuális szerelmét mindig magával vitte, lássa jól döntött-e.

Telt-múlt az idő és az ifjú (aki már nem volt sem délceg, sem ifjú) elhatározta, hogy azzal akar foglalkozni amit igazán szeret. Hosszú vívódás után, nyitott egy internetes szatócsboltot, hogy a kalandvágyó-késszerető társaival megossza, mennyi szépség van még a világon, ami számukra is elérhető.

 

ezkes kés webáruház

 

UI: 2018 végén eltávozott a kiskutyám Zsebi. Sokáig küzdött a daganattal, de elértünk odáig, hogy el kellett engednünk. Nagyon szerettünk drága Malacka a legszeretnivalóbb kiskutya voltál. 

Mert volt egy kutyám, akinek én annyi mindent köszönhetek.

zsebi

 

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.