Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Extrema Ratio

ezkes.hu2019-08-23Kés gyártóktaktikai kés, extrema ratio, katonai kések, tudásbázis

Az Extrema Ratio

Az olaszországi Pratoban található Extrema Ratio nagy teljesítményű harci, katonai, konyhai, vadászati ​​és taktikai késeket tervez, gyárt és értékesít 1997 óta, és a katonai és taktikai késiparban, páratlan hírnévvel rendelkezik. Az Extrema Ratio katonai és bűnüldöző szerveket szolgál ki elsősorban, de termékkínálatában megtalálhatók újabban konyhai kések és vadászkések is. Az első osztályú kézimunka és a jól megválasztott anyagok használata hozzájárult az Extrema Ratio védjegy imázsának kialakításához az egész világon.

Az évek során megnövekedett kapacitás lehetővé tette az Extrema Ratio kibővítését. Ezen erőfeszítés részeként a társaság 2004-ben új, 600 négyzetméteres létesítménybe költözött, hogy megfeleljen a növekvő piaci igényeknek.

 

 

Az Extrema Ratio késeket az olasz és a külföldi fegyveres erőkkel szoros együttműködésben fejlesztették ki. A legjobb teljesítmény és a funkcionalitás elérése érdekében a tervezés nem ismeri a kompromisszumokat sem. Ez teszi az Extrema Ratio taktikai, harci és katonai késeit kiemelkedő minőségűvé és ez a magas minőség megfelel a legszigorúbb katonai szabványok követelményeinek is.

Extrema Ratio minőség ellenőrzés

 

A modern, élvonalbeli technológián alapuló termelést a hagyományos kivitelezéssel kombinálja, és ennek eredménye a páratlan minőség. Az Extrema Ratio tervező csapata, modern csúcskategóriás rendszert használ az új modellek megtervezésére és a prototípusok elkészítésére.

Extrema Ratio kés tervezés

 

Majd az összes kést kézzel állítják össze, élezik és ellenőrzik a profi kézművesek csapata által.

Extrema Ratio kés élezése

 

Ezután minden késük használhatóságát gondosan megvizsgálják, élesben terepen tesztelik.

Extrema Ratio törésteszt

 

A pontosság és az apró részletekre való odafigyelés, a speciális acélötvözetek, az új technikák valamint az űrtechnológiájú anyagok teszik a késeiket különlegessé.

Lézer gravírozás


A cég dizájnja, prémium anyaghasználata és a legjobb minőség iránti elkötelezettsége alapján célkitűzésük, hogy csak olyan első osztályú termékeket szállítsanak, amelyek megfelelnek a legszigorúbb Nato szabványoknak is. Minden termékük szétszerelhető az egyszerű tisztítás és karbantartás érdekében. Ez lehetővé teszi az elkopott alkatrészek egyszerű cseréjét is.

Extrema Ratio kés összeszerelése

 

Az összes kés magas kobalt tartalmú BöhlerN690 rozsdamentes acélból készül, mely egy ausztriai kisüzem acélja. Ez az acél és a saját edzési módszereik nagy szilárdságú és rugalmasságú pengét eredményeznek, amelyeknek a borotvaélessége sokáig fenntartható. A fix pengés kések markolata Forprene nevű polimerből készült anyag, ami nedves állapotban is nagyon biztos és kényelmes fogást biztosít. A taktikai, katonai kések fekete bevonata egy MIL-C-13924 nevű anyag, ezt 800 fokos hőmérsékleten ráégetik a pengére, így egy rendkívül erős, korróziónak hosszan ellenálló, kopásálló bevonat az eredmény.

Extrema Ratio kés bevonat

 

Az Extrema Ratio számtalan vadász és zsebkést kínál, amelyek alkalmasak a legdurvább környezetben történő használatra, így kiváló választás lehet túlélő késnek vagy munkakésként is. A választékuk a kisebb méretű zsebkésektől a taktikai kukri-ig terjed. Minden kés minőségét, amelyet gyártanak a vállalat szigorú minőségi és teljesítményszintje biztosítja. Az összes kés gondos kutatás és fejlesztés eredménye. Számukra csak ez az egy maximalista hozzáállás elfogadható. A pénzünkért valódi értéket képviselő Extrema Ratio késeket kapunk. A cég mindig a vásárlókat helyezi az első helyre.

 

extrema ratio chef

Az Extrema Ratio szerint: "Minden lehetséges, a lehetetlen csak hosszabb ideig tart".

 

 

Végezetül egy ritka videóriport az üzem hétköznapjairól.

 

 

Copyright © 2013-2020 ezkes.hu Minden jog fenntartva

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.