+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Késtok

Késtok, zsebkés tok

Fox gyöngyvászon késtok 13cm

Fox gyöngyvászon késtok 13cm Strapabíró, gyöngyvászonból készített zsebkés tok. Háromféle hosszúságú méretben: 12cm 13cm 14cm

Victorinox Multiclip zsebkés tartó

Victorinox Multiclip zsebkés tartó Csatlakoztassa Victorinox zsebkését a Multiclip övfelakasztóhoz, és megnyugodhat. A Multiclip tartót úgy tervezték, hogy a Victorinox-ot biztonságosan tartsa magánál. Így még akkor sem fog eltűnni, ha kicsúszik a zsebéből. És amikor eljön az ideje, egyszerűen lecsúsztathatja a zsebkést az övfelakasztóról az övéről, és máris munkához láthat. Egyszerű, biztonságos.

Victorinox Multiclip zsebkés tartó lánccal

Victorinox Multiclip zsebkés tartó lánccal Csatlakoztassa Victorinox zsebkését a Multiclip övfelakasztóhoz, és megnyugodhat. A Multiclip tartót úgy tervezték, hogy a Victorinox-ot biztonságosan tartsa magánál. Így még akkor sem fog eltűnni, ha kicsúszik a zsebéből. És amikor eljön az ideje, egyszerűen lecsúsztathatja a zsebkést az övfelakasztóról az övéről, és máris munkához láthat. Egyszerű, biztonságos.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.